Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy canım yaa. çok geçmiş olsunHastaydı bayadır,kusma ateş vs.Kaç dr. a gitmişler,film röntgen falan çekilmiş,en sonunda anlaşılmış ki,zatürre olmuş.:ama geç anlaşıldığı için de tedavisi gecikmiş.sınava da girecek,çocuk hala yatıyormuş:-(
saat 5 de - 7de ve en son 9 da kalkış yaptık..İyi geceler Şirvan,inş sabaha kadar uyur sıpalar da sen de dinlenirsin.
devrimcim gezelim canım biraz.. güneşte var.. içim kıpır kıpır valla..Günaydın
Kolayca geçirsin Kerem sünnet işini inşallah.........
Bazen de böyle olur sıkıntı yaşamışın eminim şimdi daha iyisindir..............
Şirvan bravo sana buluş anacım buluş kim tutar seni.....: )
Biz de bugün gezelim diyoruz hava güzel gibi.......ama çok gece kalmadan uyuyup kalkarsa iyi olacak....
biz de izmire gidicez şimdi..eşim mermer fuarına biz kızımla mağazalara..sonra kuzenlerine çook yorulacak çok..inşallah huysuzlanmaz uyku zamanları..yarın dönücez sanırım..hava da güzel..herkese ii hafta sonları diliyorumm..
şirfaaan madem burdasın soriim sana benim sol memede süt bitti sağ meme musluk gibi napsam ben niye bööle oldu anlamadım yahu
bu arada maşaallah sana 2 bebeyle heryere gidiyosun benim popom yemiyo birtek pazar sabahları kahvaltıya gidiyoruz onun dışında kız evde kalıyo 1-2 saat biyere gidersem almıyorum
şirvan siz niye satıyosunuz arabayı ya süper araba
sinemin kardeşine bende çok üzüldüm o kadar çalış didin sınava gireme
haftaya cumartesi pazarda benim sınavlarım var :S
tuğbiş pastaya 120 lira ben olsam vermem çok ya
buluş bacım buluş hakkındurrrrrrrrr:)))))bende kalkım burağa bir bakımın . emzirme saatim geldi. kalkar birazdan ..
sonrada güzel bir uyku çeksem ne güzel olur.
sabah mesayisi erken vala..
yarın lisedeki arkadaşlar buluşuyoruz.. lisaeden beri görüşmedik..
bakaılım nasıl bir gün olacak..
tatlı uykular herkese..
süper şirvan bunla bol bol bursaya gelirsin:))
yanlız iyi düşün bi kaç sene sonra sizi ancak bu kurtatrır :))
ikinci el Minibs | reno master 2005 klimal otomatik kap - #186105 AlalimSatalim.com
her koltuğa bir oto koltuğu:))
siz gittiğinizden beri kerem aynen şöle yapıyor
parmağını dudaklarına koyup
hüşşşş bebe uyudu:)
keremin yatağına yattı bebek die babasına anlattık nasıl seviniyor
Selammm
Doğumgünü kutlamamız süper geçti,çocuklar ve Miray acayip eğlendiler.Pastamız da şeker hamurluydu ama çok lezzetliydiŞeker hamuru sonuçta üstü kaplama olduğu için lezzeti etkilemiyor,sadece sıyırıp yemek gerekiyor.Şekil itibariyle de çok güzel.
İyi ki fotoğrafçıyı getirmişiz,yoksa biz hiç poz yakalayamazdık,fotoğrafçının bile bir takla atmadığı kaldı)Bakalım seçmeye gidicez yarın ya da öbür gün.
Miray gündüz uyumadı ,akşam 7 de bayıldı.
Melek çok seviniyorum sen böyle dedikçe,yoksa ben fotoları görünce üzülmüştüm çok.ama kadının saflığı mı dangalaklığı mı diyeyim.bizimkilerin rengini bile farklı yaptı düşün.ama çok iyi niyetli ,sakin biri,o yüzden kızılmıyor da.