2009 Nisan Anneleri

huhuhu sultaann güldürdün beni deliii minibüsü koymuş oraya valla bizide anca o paklar
2 çocuktan sonra serviste yaparız:27::9:

vayyyy şirvanım yakışırrrrr güle güle kullanın
bizdee arabayı değiştiricez
bizde bunu almayı düşünüyoruz eşimin şirketinde var arkası çok geniş ve muhteşem bi araba

2011 VOLKSWAGEN Tiguan 63500 TL Galeriden 2.El Satılık - IlanNo: 2921252

bkalım bi bebiş gelsinde çünkü bnm araba çok küçük artık evlendiğimizde almıştı eşim
şimdi bunuda doğum hediyesi olarak alıcak inş.

bizde bugün pazara gittik yarın mangala misafirler gelecek
meleekkk mangal yapıyomusunuzzz :1:

doğumgününüzün güzel geçmesine sevindim elifcim evet ya bencede biri bu görevi üstlenmeli
yoksa unutuyosun misafirlerle ilgilenmekten

wowww araba degıştıren degıştırene kazasız belasızzzzzzzzzzzzz

yok canım biz daha sezonu acmadık:51:

afıyet olsun

yarın egeyi annemlere bırakıp eşimle alışverış yapmak istıyorum oda kem küm edıyor yarın ola hayrolaaaaaaa

Aliye bohça börek tarifini sormuşsun.
Sanayağı eritiyorsun.
1 yufkayı serip sanayağla yağlıyorsun.Karşılıklı 2 taraftan katlayıp,buraya da yağ sürüyorsun,sonra öbür 2 taraftan da kare elde ediyorsun.elde ettiğin kareye de yağ sürüyorsun.4 e bölüp ,hazırladığın harcı koyuyorsun.Bohça gibi 4 taraftan katlayıp ters çeviriyorsun,katladığın bölüm altta kalacak.
Dondurucuya atıyorum ben önceden hazırlayıp,donunu çözmeden üstüne yumurta sarısı sürüp fırına atıyorum.
Milföyden yapılmış gibi oluyor,müthiş kabarıyor kat kat.

Harcı ben kıymalı mantarlı yaptım.Peynirli ,ya da kıymalı da olabilir.Bezelye+ havuç +mantar falan da olabilir.

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

urla,ceyo16,demirim,

Şirvan ve Müge ikinizin gösterdiği araba da harika,hayırlısıyla almayı kullanmayı nasip etsin Allah,kazasız belasız.

Melek postaneye gitmedim canım.Senin de saçın çok güzel olmuştur eminim,güle güle kullan.Balyaj mı yaptı ,ben öyle anladım?

mırayın elbısesını cok beyendım pek yakısmıs dığer herseyınızde cok guzel ıyı gecmıs ne guzel acaba bendemı oraya yaptırsam :) elıf davetıye gıbı bısı vardı o neydı onuda mı oraya yaptırdın
saclarını gule gule kullan melek
sırvan ve muge sızde kazasız belasız kullanın ınsallah

Sağol Sehercim,evet oraya yaptırdım davetiyeyi de.Geçen sene sen aynı çerçeveden vermişsin zaten,aynısı olsun dersen yaptırabilirsin tabi.

Melek postaneye gitmedim canım.Senin de saçın çok güzel olmuştur eminim,güle güle kullan.Balyaj mı yaptı ,ben öyle anladım?

mırayın elbısesını cok beyendım pek yakısmıs dığer herseyınızde cok guzel ıyı gecmıs ne guzel acaba bendemı oraya yaptırsam :) elıf davetıye gıbı bısı vardı o neydı onuda mı oraya yaptırdın

sagolun kızlar valla icime sindiii

biz bu akşam erkenciyiz eşim ve ege uyudu bende yatıcam iyi geceler

ege 1-1,5 aydır az az yıyor yemıyor denecek kadar az delircem her gören nasıl zayılamış dıyor tamam şükür saglıklı neler var ama neden yemıyor
köfteyi balıgı cok sevrdı şimdi agzına koymuorrrr

arpa sehrıye corbasını sevıyor gün aşırı onu yıyor kuru ekmekciydi onuda emıyo süt süt süt

selende aynı bu aralar melek yanlız değilsin yani yemıyo yada ağzına göre olursa yıyo
elıf bu buzlu börekte dediğin aynısımı canım
herkese ıyı geceler

Son düzenleme:
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,ssengun+,ebalperen,didem1981,ceyo16,NAVRIS+,

biz cıkıyoruz gelen gelene:))

elif resim seciminde süpe bu arada:))))

şirvan hoşgeldin canım
baranı annnene satmışsın bu akşam orada mı kalıcak

Şirvan ve Müge ikinizin gösterdiği araba da harika,hayırlısıyla almayı kullanmayı nasip etsin Allah,kazasız belasız.

saolun kızlar.. daha iyileri sizlerin olsun inşallah ..
gerçi bizimki net haftaya belli olcak ..
elif resim seciminde süpe bu arada:))))

şirvan hoşgeldin canım
baranı annnene satmışsın bu akşam orada mı kalıcak

yok canım gündüz için bıraktım .. şimdi dibimde anne kalk diyor ..
mecburen kalkmak zorundayım .. iyi geceler..

süper şirvan bunla bol bol bursaya gelirsin:))
yanlız iyi düşün bi kaç sene sonra sizi ancak bu kurtatrır :))

ikinci el Minibs | reno master 2005 klimal otomatik kap - #186105 AlalimSatalim.com

her koltuğa bir oto koltuğu:))

siz gittiğinizden beri kerem aynen şöle yapıyor
parmağını dudaklarına koyup
hüşşşş bebe uyudu:)

keremin yatağına yattı bebek die babasına anlattık nasıl seviniyor

huhuhu sultaann güldürdün beni deliii minibüsü koymuş oraya valla bizide anca o paklar
2 çocuktan sonra serviste yaparız:27::9:

vayyyy şirvanım yakışırrrrr güle güle kullanın
bizdee arabayı değiştiricez
bizde bunu almayı düşünüyoruz eşimin şirketinde var arkası çok geniş ve muhteşem bi araba

2011 VOLKSWAGEN Tiguan 63500 TL Galeriden 2.El Satılık - IlanNo: 2921252

bkalım bi bebiş gelsinde çünkü bnm araba çok küçük artık evlendiğimizde almıştı eşim
şimdi bunuda doğum hediyesi olarak alıcak inş.

bizde bugün pazara gittik yarın mangala misafirler gelecek
meleekkk mangal yapıyomusunuzzz :1:

doğumgününüzün güzel geçmesine sevindim elifcim evet ya bencede biri bu görevi üstlenmeli
yoksa unutuyosun misafirlerle ilgilenmekten

canım inş. en kısa zamanda alırsınız.. iki çoçukla ancak bunlar paklar bizi.. :)))
Mercedes - Benz Vito 111 CDI 2008 Model 51.000 TL
esasında eşim bundan istiyorda ben istemiyorum.
içinide güzel yapar gezeriz diyor.. ..

sultan senin dediğini alım de ... istanbul bursa kk buluşması düzenlerim artıkın ..

Son düzenleme:
şaka yapıyorum ya arabaların ikiside süper Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin güzellerim :)
elif herşey süper görünüyor ama ben senide merak ettim:))

meleğim saçlarını güle güle kullan cnm resim eklede görek;)

Melek ben de çok beğendim,Ege çok tatlı çıkmış,tam da çerçeveye göre uymuş.
Sultan bizdekilerde hiç yokum ben.Fotoğrafçı inş CD olarak da verir de eklerim.

Bu sabah karşı rüyamda eşim ölmüş gördüm.Tam bizim pastamız ortADA duruyor,eşimin haberi geliyor.Allahım nasıl kötüydü ya,ağlamaktan gözlerim şişmiş.Bir posta da uyandıktan sonra ağladım.Allahım böyle birşeyi yaşatmasın,yazarken bile ağlıyorum
ay bide noldu..Ben tam ağlarken yatakta Mirayın sesi geldi.bize ilk dediği,ben ağlamıyommm,anne ağlıyooo.Yavrum ya,benim sesime uyanmış.Sonradan da taklidimi yapıyor,üüü üüü diye.

Son düzenleme:
hayır olsun hayırlara karsı gelsın elıf omur vermıssın esıne canım olyle derler bıze daha da uzun hep birlikte yaslanın ınsallah
bu gun hava guzel gezmeye gıdelım dıyoruz burası yaz gıbıde bursada aynımı elıf

günaydın elif rüyan haır olsun cnm
ehehhe mırayada

hava süper burdada iz kahvaltı yaptık eşim tekrar yattı umarım ögleden sonra cıkarız gezmeyi hiç sevmeyen bi eşim vardaaaaaaaaa:47::47::47:

Günaydın

Güle güle kullan saçını Melek...................

Elif Miray baştan aşağı çok tatlı olmuş........resimler çok güzel.............

Arabaları kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Rabbim......hayırlı olsun.........

herkese iyi pazarlar.............hava gene pek güzel....sabahtan balkona yapıştı benim oğlum.....ama artık daha fazla korkuyorum......açık cam ya da kapı çocuğumu heyecanlandırmaya yetiyo........
biz de dün kuğulu parka gittik ama ne kalabalık.......gene de çok eğlendi...............

Bu arada rüyan hayırlara çıksın Elifçim ....insan uzun süre etkisinde kalıyo böyle rüyaların...................

Back
X