ev de yapmıcaksın ama hazır başlamışken de bitireyim mi diyosun devrim temizliği
benim de öyle bi derin temizliğe ihtiyacım varki. kadın her hafta geliyo ama sil süpür rutin işleri yapıyo. dolaplar çekmeceler hepsi ayıklanması yerleşmesi lazım ki en büyük iş bu. bi boya badana lazım bu sene. daha dolaba ihtiyacım var ama hem yatak odam o kadar büyük değil. yani su anki dolaptan çok farklı bişey olmıcak yaptıracağım. hem ev almak istiyoruz ama ufukta görünen bi ev bile yok. karmakarışık yani. böyle olunca da yapasım gelmiyo hiç. ordan al oraya koy oluyo. ay amma doluymuşum bu konuda
neyse bi de bişey daha söylicem. ben kalıcı fön yaptırdım kızlar indirim sitelerinden alıp. çok güzel oldu çok memnun kaldım. düşünen varsa tereddüt etmesin yorum yapayım dedim. yıkayınca çok elektriklenen kabaran gür saçlarım var. şimdi yıka 10 dk kurut fönlü gibi çıkıyorsun
bende yaradı canım.yapılan yere göre de değişebilir ama ben memnun kaldımçok sağol ya o fönler işe yarıyor mu diye hep düşünüyordum iyi oldu söylediğin:))
sağol sultancım size de geçmiş olsun. ben de en son kardeşime aldırdım bez uyu oyna varmış ondan aldı ama gerçekten çok farlı normal primadan. acil şifalar keremitoyagitik geldik 3 krem 1 şurup verdi büyük ihtimalle bezden kaynaklanıyor dedi
çünkü ben bir kaç gün önce primanın uyu oyna bezine geçmiştim sık alt açtığım için tasarruf yapayım dedim batırdım ortalığı
aliye geçmiş olsun cnm saçlarını güle güle kullan bende öle geçe indirim sitesinden aldım kuaförde kaş fön ve makyaj2,5 tl ye ama o kadar salla baş yaptıki anlatamam hiç memnun kalmadım
ne kadar gidiyormuş bu kalıcı fön
sevgi 2 yaşta aşıları var ya
Merhaba
Aliye geçmiiş olsun Selenciğe.............Resimler için de üzüldüm.........Saçını güle güle kullan..........
Aynı durumdaymışız....ev alınacak diye azcık bırakmıştım ben de ama baktım olmayacak.....ne zaman kısmet olur bilinmez.....hep bakıyoruz ama bu gidişle sene sonunu bulacak yazı geçireceğiz gibi geldi....
geçen hafta dolap içlerini hallettim.......Enes Kaan ın bir yığın kıyafetini verdim...bize de dolap lazım ama ev almadan uyup uymayacak eşyalarla evi doldurmak istemiyorum.......Şöyle Allah nasip ederse şahane bi oda yapıcam oğluma.............ilk aldıklarımızı attım......benle yatıyo zaten......
Kızlar pastaneyle konuştum .....tlf. bey...biz bakarız dedi ama ellerinde öyle bişey yokmuş.....o da int.bakmış benim gibi ama küçük bi resim buldu....o da sıkıntılı olabilir dedi....bakalım vakit var.....bi ara hikaye kitaplarını dolu görmüştüm bi mağaza da ama şimdi işe yarayacak ya hatırlayamıyorum neresi diye....dün bi kaç yere bakmıştım ama yoktu.....neyse olmadı başka caillou lu resimden yaparız bizde .............
beni de bugün sağlık ocağından aradılar...........2 yaş aşısını hatırlattılar...........hem de kilosunu sordular.........
Hepatit A.....özel aşı bu......dr.muz da mesajla 2 gün önce hatırlatmıştı zaten........dr. takipte olunca ben sıkıntı yaşamıyorum.....bişey eksik kalıyo mu diye.............sağolsun.......19 u gibi yaptıracaz ...
bu arada koltuklar da tamam.....yarın kıyafet bakıcaz...babası öğleden sonra evde olacak............öbür gün de süpür sil en gıcığı toz almak........(Melek hiç sevmiyom toz almayı...: ))
kolay gelsin allah icine sindirdsinnnnTşk.ler Melek ve Sultan.....................
Pelit e yaptıracam.....bi gün önce sipariş için yeterli dediler tlf.da....ama katalog sormadım.....int.albümleri daha çok şeker hamurluydu ama ben bu sefer öyle yaptırmıyım diyorum............yarın gidip bakıcam artık...
bugün çıkacaktım ama çok soğuk....kar bile atıştırdı yani................
iyi olur sultan göster bakalım......keremcik rahat etsin......geçmiş olsun .............
evde yapmıycam .....ama bi de tuttum ev temizliği çıkardım...............halıları siliyorum dünden beri........halılar bitti nihayet ama daha bir sürü iş var.........
Şenay a gelen kadını alacaktım....ama kadının annesi yoğun bakımdaymış.............: (
yavaş yavaş yaparım dedim bi daha da kimseyi aramadım ....böylece içime de siniyo.........
gecmiş olsun selene kıyamam kuzuma onlar öksürünce insanın içi parcalanıyorrr ne kadarki kalıcı fön bizim burda kuaforde beş lira haftada 2 kere falkan gidip cektırıyorum benımde saclarım dalgalı bende düz sac sevıyorummmmev de yapmıcaksın ama hazır başlamışken de bitireyim mi diyosun devrim temizliği
benim de öyle bi derin temizliğe ihtiyacım varki. kadın her hafta geliyo ama sil süpür rutin işleri yapıyo. dolaplar çekmeceler hepsi ayıklanması yerleşmesi lazım ki en büyük iş bu. bi boya badana lazım bu sene. daha dolaba ihtiyacım var ama hem yatak odam o kadar büyük değil. yani su anki dolaptan çok farklı bişey olmıcak yaptıracağım. hem ev almak istiyoruz ama ufukta görünen bi ev bile yok. karmakarışık yani. böyle olunca da yapasım gelmiyo hiç. ordan al oraya koy oluyo. ay amma doluymuşum bu konuda
neyse bi de bişey daha söylicem. ben kalıcı fön yaptırdım kızlar indirim sitelerinden alıp. çok güzel oldu çok memnun kaldım. düşünen varsa tereddüt etmesin yorum yapayım dedim. yıkayınca çok elektriklenen kabaran gür saçlarım var. şimdi yıka 10 dk kurut fönlü gibi çıkıyorsun
a bende işlerden sıkıldım evi bo....... götürüyor gelenlerde neyi var tertemız diyor evi süpürüyorum tozda alıyorum ama yerlerı silmiyorum uyuşukluk başladı bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeMerhaba
Aliye geçmiiş olsun Selenciğe.............Resimler için de üzüldüm.........Saçını güle güle kullan..........
Aynı durumdaymışız....ev alınacak diye azcık bırakmıştım ben de ama baktım olmayacak.....ne zaman kısmet olur bilinmez.....hep bakıyoruz ama bu gidişle sene sonunu bulacak yazı geçireceğiz gibi geldi....
geçen hafta dolap içlerini hallettim.......Enes Kaan ın bir yığın kıyafetini verdim...bize de dolap lazım ama ev almadan uyup uymayacak eşyalarla evi doldurmak istemiyorum.......Şöyle Allah nasip ederse şahane bi oda yapıcam oğluma.............ilk aldıklarımızı attım......benle yatıyo zaten......
Kızlar pastaneyle konuştum .....tlf. bey...biz bakarız dedi ama ellerinde öyle bişey yokmuş.....o da int.bakmış benim gibi ama küçük bi resim buldu....o da sıkıntılı olabilir dedi....bakalım vakit var.....bi ara hikaye kitaplarını dolu görmüştüm bi mağaza da ama şimdi işe yarayacak ya hatırlayamıyorum neresi diye....dün bi kaç yere bakmıştım ama yoktu.....neyse olmadı başka caillou lu resimden yaparız bizde .............
beni de bugün sağlık ocağından aradılar...........2 yaş aşısını hatırlattılar...........hem de kilosunu sordular.........
Hepatit A.....özel aşı bu......dr.muz da mesajla 2 gün önce hatırlatmıştı zaten........dr. takipte olunca ben sıkıntı yaşamıyorum.....bişey eksik kalıyo mu diye.............sağolsun.......19 u gibi yaptıracaz ...
bu arada koltuklar da tamam.....yarın kıyafet bakıcaz...babası öğleden sonra evde olacak............öbür gün de süpür sil en gıcığı toz almak........(Melek hiç sevmiyom toz almayı...: ))
sultan ay bende dün kipada indirimdeydi aldımmmmmmm 10 tl paketiii uyu oyna iyi degılmiiiiiigitik geldik 3 krem 1 şurup verdi büyük ihtimalle bezden kaynaklanıyor dedi
çünkü ben bir kaç gün önce primanın uyu oyna bezine geçmiştim sık alt açtığım için tasarruf yapayım dedim batırdım ortalığı
aliye geçmiş olsun cnm saçlarını güle güle kullan bende öle geçe indirim sitesinden aldım kuaförde kaş fön ve makyaj2,5 tl ye ama o kadar salla baş yaptıki anlatamam hiç memnun kalmadım
ne kadar gidiyormuş bu kalıcı fön
sevgi 2 yaşta aşıları var ya
bizim burda da 5 tl ye falan var ama çıkınca 1 saatte kabarıyo benimki.10 tl ye falan güzel oluyoMelek özel aşı canım,Hepatit A.ama aşı eczaneden alınabiliyorsa sağlık ocağı da vurabilir.
Bizim burda mahallede fön 3 TL.Çok ucuz ama malesef benim dersim erken olduğu için gidemiyorum.Haftasonları ancak.
Kalıcı fönü ben de ilk kez geçen duydum kuaförden.Fön çektirdiğinin 2.günü gibi kalıyor dedi.Bakayım ben de,indirim sitelerinde denk gelirsem alayım.400 falan demişti arkadaşalr normal fiyatı.Gerçi benim saçalrım evde bile kendi yapmamla 2 fırçayla düz oluyorlar.
canım sağol ya.evet bu ara ayda bir oluyo bu öksürük. bu sefer daha da kötü. performansta bi değişiklik yok ama öksürük çok kötü.iyi akşamlar yavru kuşların güzel anneleriiii :)))
ayy sultan kötü olmuş cnm ya değiştirme 1 kere daha primanın diğer bezini kullanmıştın yine pişik olmuştu kuzu kullanma sen en iyisi demekki hassas bi cildi var yavrum yazık
aliyecim çok geçmiş olsun bu son olur inş. cnm bnm çok hastalandı kuzu yaa
bu arada bizim burda da var bi kuaför yapıyo bende istiyodum ama 150 milyonmuş
6 ay kalıyomuş sanırımm denize gir çık bozulmz demiş arakdaşa
devrim inş. bulursunuz bi resim
trendy.l dan aldığım tulum geldi ama ben çok feci şişmişim yaaa
popo göbek gidiyorumüstelik daha 3.5 kilo aldım yaaaa su topladım herhalde
hehehe sevgi pembişleri almayamı gidiyosuunnn :)))
sağol tuğbacım. sana da geçmiş olsunselamlar...
kerem ve selene çok geçmiş olsn
bende hastayım hiç bademciklerimin şiştiğini bilmezdim şişti kulaklarıma kadar ağırıyo çok kötü bişeymiş
bu kış ecrin hiç hasta olmadı ama ben çok oldum bende grip aşısı olacağım kışa girerken.ecrine doktoru yapıyor zaten sormuyor bile bize :)
2 yaş aşısını bende soracaktım iyi oldu konusu açılmışş.ecrin yıkacak hastaneyi eminim :)
aliyecim saçlarını güle güle kullan.
ay daha bişiler yazacaktım ama diziye daldım unuttum :)
sağol canım. bu sefer benim de rengi içime sindi. her seferinde tutar bu renk inşalalhbiz olduk aşımızı 2 ay fln oluyo sanırım
aliyeee saçların muhteşem cnm rengide çok güzel oturmuş
canım Allah gönlünüze göre versin inşallah. bizim de hiç belli değil yerev konusu bizde de tam bir muamma ev alınacak ama ne zaman belli değil...
ben mütemadiyen ev bakmaktayım hemde istanbulun her yerinden hatta bazen adapazarından
oraya mı gideceğiz burda mı kalacağız bi belli olsa...
ama şu kesin burada bir apt . dairesine vereceğimiz parayla adapazarında villa alınır :)
istanbul çok pahalı hele başakşehir uçtu resmen.eşimde ist olursa illa ki başakşehir diyor.
ben karşıyı istiyorum kozyatağı yeni sahra gibi...orada halamın apt var bütün çocuklarıyla aynı apt da oturuyor ve kuzenlerimi çok seviyorum orda asla canım sıkılmazdı.
inşallah melekçim istediğin gibi olur inşallh. zaman ne gösterir hiç belli olmaz. sen iste Allah tanee elif ne istıyorsun verme 400 günahhh:)))))))))))))
tugba,aliye ve diger ev almak isteyenler yada ev degıştırmek isteyenler allah gönlününeze göre versın yarrabbımmmmmmm
allahım bizlerede versın az versin öz versın inşallah bizimde olrda bende güzel güzel döşerım evimi.......
müge oldumu tulum güle güle giy cnm
osman bitti
ben yatar iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?