2009 Nisan Anneleri

çok sağol ya o fönler işe yarıyor mu diye hep düşünüyordum iyi oldu söylediğin:))

gitik geldik 3 krem 1 şurup verdi büyük ihtimalle bezden kaynaklanıyor dedi
çünkü ben bir kaç gün önce primanın uyu oyna bezine geçmiştim sık alt açtığım için tasarruf yapayım dedim batırdım ortalığı

aliye geçmiş olsun cnm saçlarını güle güle kullan bende öle geçe indirim sitesinden aldım kuaförde kaş fön ve makyaj2,5 tl ye ama o kadar salla baş yaptıki anlatamam hiç memnun kalmadım
ne kadar gidiyormuş bu kalıcı fön

sevgi 2 yaşta aşıları var ya

• 2 Yaş: Polisakkarit Pnömokok 1.Doz
(Risk grubu çocuklarda uygulanması önerilir. Detaylı bilgi için www.zaturre.com)

şimdi netden aşı takvimine baktım bunu mu diyorsunuz ??

Merhaba

Aliye geçmiiş olsun Selenciğe.............Resimler için de üzüldüm.........Saçını güle güle kullan..........
Aynı durumdaymışız....ev alınacak diye azcık bırakmıştım ben de ama baktım olmayacak.....ne zaman kısmet olur bilinmez.....hep bakıyoruz ama bu gidişle sene sonunu bulacak yazı geçireceğiz gibi geldi....
geçen hafta dolap içlerini hallettim.......Enes Kaan ın bir yığın kıyafetini verdim...bize de dolap lazım ama ev almadan uyup uymayacak eşyalarla evi doldurmak istemiyorum.......Şöyle Allah nasip ederse şahane bi oda yapıcam oğluma.............ilk aldıklarımızı attım......benle yatıyo zaten......

Kızlar pastaneyle konuştum .....tlf. bey...biz bakarız dedi ama ellerinde öyle bişey yokmuş.....o da int.bakmış benim gibi ama küçük bi resim buldu....o da sıkıntılı olabilir dedi....bakalım vakit var.....bi ara hikaye kitaplarını dolu görmüştüm bi mağaza da ama şimdi işe yarayacak ya hatırlayamıyorum neresi diye....dün bi kaç yere bakmıştım ama yoktu.....neyse olmadı başka caillou lu resimden yaparız bizde .............

beni de bugün sağlık ocağından aradılar...........2 yaş aşısını hatırlattılar...........hem de kilosunu sordular.........
Hepatit A.....özel aşı bu......dr.muz da mesajla 2 gün önce hatırlatmıştı zaten........dr. takipte olunca ben sıkıntı yaşamıyorum.....bişey eksik kalıyo mu diye.............sağolsun.......19 u gibi yaptıracaz ...

bu arada koltuklar da tamam.....yarın kıyafet bakıcaz...babası öğleden sonra evde olacak............öbür gün de süpür sil en gıcığı toz almak........(Melek hiç sevmiyom toz almayı...: ))

ben hatırlamıyorum ne aşısı olduğunu ama en son gittiğimizde doktorumuz hatırlatmıştı

devrim neden illaki trenli cayyu arıyosunuz

çok sağol ya o fönler işe yarıyor mu diye hep düşünüyordum iyi oldu söylediğin:))
bende yaradı canım.yapılan yere göre de değişebilir ama ben memnun kaldım

sağol sultancım size de geçmiş olsun. ben de en son kardeşime aldırdım bez uyu oyna varmış ondan aldı ama gerçekten çok farlı normal primadan. acil şifalar keremitoya
ben de epilasyon ve bölgesel incelmeden pek memnun kalmadım ama bunda sonuç iyi oldu. sen öyle memnun kalmadın ya. ben de öyle paketlerden alıcaktım. manikür pedikür kesim fön falan tereddüte düştüm. ama burda 2.5 tlye paket yok tabi. en az 20 25 tl falan

sağol canım. evet ev konusunda aynı durumdaymışıs gerçekten. ama bizimki senden daha belirsiz sanırım. hiç zaman veremiyorum artık. her an da olabilir bir iki sene sonra da.
ne güzel dr unuz hatırlatıyor böyle şeyleri
evet hepatit a ama bizim dr onu şubatta yaptı. bi daha da 5 yaşına kadar aşı yok dedi
halletmişsin baya işleri. pasta da gönlünüze göre olur inşallah

kolay gelsin allah icine sindirdsinnnn

gecmiş olsun selene kıyamam kuzuma onlar öksürünce insanın içi parcalanıyorrr ne kadarki kalıcı fön bizim burda kuaforde beş lira haftada 2 kere falkan gidip cektırıyorum benımde saclarım dalgalı bende düz sac sevıyorummmm

ay bizde bı yaz badana boya olacak cok gözümde büyütüyorum nasıl olucak diye öffffff

a bende işlerden sıkıldım evi bo....... götürüyor gelenlerde neyi var tertemız diyor evi süpürüyorum tozda alıyorum ama yerlerı silmiyorum uyuşukluk başladı bendeeeeeeeeeeeeeeeeee
valla iş yapmaktan kendime zaman ayıramıyorum süslen cık dışarı demi...
bazı seylerdn içim gecmiş benımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sultan ay bende dün kipada indirimdeydi aldımmmmmmm 10 tl paketiii uyu oyna iyi degılmiiiiii
hemde 3 paket aldım ehehehehehhe

ay 2 yaş şıları geldi ama ben bi götüremedim saglık ocagında oluyormu bu aşı acaba
yokssa doktoruma götürcem ben yarın bi saglık ocagına götüreyımmmmmmm

Melek özel aşı canım,Hepatit A.ama aşı eczaneden alınabiliyorsa sağlık ocağı da vurabilir.
Bizim burda mahallede fön 3 TL.Çok ucuz ama malesef benim dersim erken olduğu için gidemiyorum.Haftasonları ancak.
Kalıcı fönü ben de ilk kez geçen duydum kuaförden.Fön çektirdiğinin 2.günü gibi kalıyor dedi.Bakayım ben de,indirim sitelerinde denk gelirsem alayım.400 falan demişti arkadaşalr normal fiyatı.Gerçi benim saçalrım evde bile kendi yapmamla 2 fırçayla düz oluyorlar.

Biz olduk aşıyı,hiçbir yanetkisi yok dedi dr,birşey de olmadı çok şükür.18 ayda gitmiştik en son.Kapıdan çıkarken Miray a dedik ,dr a gidiyoruz.Olmaaazz,dr. iğne vurmuyor ,dedi.Biz hiç drla ya da hemşireyle korkutmadık oysa ki,hani iğne yapar falan.Nerden duyduysa.Dr. dedi 18 ayı da hatırlıyor olabilir.

iyi akşamlar yavru kuşların güzel anneleriiii :)))

ayy sultan kötü olmuş cnm ya değiştirme 1 kere daha primanın diğer bezini kullanmıştın yine pişik olmuştu kuzu kullanma sen en iyisi demekki hassas bi cildi var yavrum yazık

aliyecim çok geçmiş olsun bu son olur inş. cnm bnm çok hastalandı kuzu yaa

bu arada bizim burda da var bi kuaför yapıyo bende istiyodum ama 150 milyonmuş
6 ay kalıyomuş sanırımm denize gir çık bozulmz demiş arakdaşa

devrim inş. bulursunuz bi resim

trendy.l dan aldığım tulum geldi ama ben çok feci şişmişim yaaa
popo göbek gidiyorum üstelik daha 3.5 kilo aldım yaaaa su topladım herhalde

hehehe sevgi pembişleri almayamı gidiyosuunnn :)))

selamlar...
kerem ve selene çok geçmiş olsn
bende hastayım hiç bademciklerimin şiştiğini bilmezdim şişti kulaklarıma kadar ağırıyo çok kötü bişeymiş
bu kış ecrin hiç hasta olmadı ama ben çok oldum bende grip aşısı olacağım kışa girerken.ecrine doktoru yapıyor zaten sormuyor bile bize :)

2 yaş aşısını bende soracaktım iyi oldu konusu açılmışş.ecrin yıkacak hastaneyi eminim :)

aliyecim saçlarını güle güle kullan.

ay daha bişiler yazacaktım ama diziye daldım unuttum :)

biz olduk aşımızı 2 ay fln oluyo sanırım

aliyeee saçların muhteşem cnm rengide çok güzel oturmuş

ev konusu bizde de tam bir muamma ev alınacak ama ne zaman belli değil...
ben mütemadiyen ev bakmaktayım hemde istanbulun her yerinden hatta bazen adapazarından
oraya mı gideceğiz burda mı kalacağız bi belli olsa...
ama şu kesin burada bir apt . dairesine vereceğimiz parayla adapazarında villa alınır :)
istanbul çok pahalı hele başakşehir uçtu resmen.eşimde ist olursa illa ki başakşehir diyor.
ben karşıyı istiyorum kozyatağı yeni sahra gibi...orada halamın apt var bütün çocuklarıyla aynı apt da oturuyor ve kuzenlerimi çok seviyorum orda asla canım sıkılmazdı.

ee elif ne istıyorsun verme 400 günahhh:)))))))))))))

tugba,aliye ve diger ev almak isteyenler yada ev degıştırmek isteyenler allah gönlününeze göre versın yarrabbımmmmmmm

allahım bizlerede versın az versin öz versın inşallah bizimde olrda bende güzel güzel döşerım evimi.......

müge oldumu tulum güle güle giy cnm

osman bitti
ben yatar iyi geceler

bizim burda da 5 tl ye falan var ama çıkınca 1 saatte kabarıyo benimki.10 tl ye falan güzel oluyo
senin saçların iyiymiş elifçim. ben kendim yapsam da 1 saat sonra kabarıyodu. eski resimlerde görürsünüz zaten
burda kampanyayla 100 tl ye yaptırdım ben.bi de özel şampuan la krem alıyosun o da 90 tl
cuma yaptırdım. p.tesi yıkadı kuaför. sadece makinayl kuruttu ve fönlü gibi süper oldu
canım sağol ya.evet bu ara ayda bir oluyo bu öksürük. bu sefer daha da kötü. performansta bi değişiklik yok ama öksürük çok kötü.
canım çirkin kilo almazsın sen ya. yakışır sana yakışır
denizi ben de merak ediyorum. deniz tuzu bozabilirmiş
sağol tuğbacım. sana da geçmiş olsun
biz olduk aşımızı 2 ay fln oluyo sanırım

aliyeee saçların muhteşem cnm rengide çok güzel oturmuş
sağol canım. bu sefer benim de rengi içime sindi. her seferinde tutar bu renk inşalalh
canım Allah gönlünüze göre versin inşallah. bizim de hiç belli değil yer
inşallah melekçim istediğin gibi olur inşallh. zaman ne gösterir hiç belli olmaz. sen iste Allah tan

biz de yatıyoruz selenle eşim gelmedi hala. selen de mızır mızır burda oturuyorum diye
iyi geceler herkese

sağol aliyecim
rabbim hepimizin gönlüne göre versin
boğazköyde çok güzel villalar var içleri yapılmamış.fiyatları uygun 180 200 arası.bitmişleri 300 ve üstü alıp içini kendimiz yaptıralım istediğimiz gibi diyoruz.ama gidip hiç bakmadık dağbaşı bi yer falansa olmaz yani :) bizim için yer önemli değil eşimin kendi işi ve taşıdığı sadece büro.yeterki uygun yerde uygun fiyatla bulalım.

YokMelek,vermem o kadar,400 falan.Zaten çok ihtiyacım da yok.Ben fönü saçım düzlensin diye değil de şekil verilsin diye yaptırıyorum,yoksa zaten düz.

Allah ev almak isteyenlerin alacakların hayalini kuranların bütün dualarını dileklerini gerçekleştirsin inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…