sağol canım. ben de alayım olmadı en azından bol karpuz yediği yada bol su içtiği gecelerde takarım bunu.alıştırma kilodu değil selincim gece kilodu hani şu dry&nites varya ondan kullanıyorum bez gibi aynı ama kilot gibi giyildiği için umut kendini abi sanıyo :)
bide bez gibi terletmiyo onlar umutun sırtı bezden hep isilik olmuştu geçti şimdi
sağol canım. ben de alayım olmadı en azından bol karpuz yediği yada bol su içtiği gecelerde takarım bunu.alıştırma kilodu değil selincim gece kilodu hani şu dry&nites varya ondan kullanıyorum bez gibi aynı ama kilot gibi giyildiği için umut kendini abi sanıyo :)
bide bez gibi terletmiyo onlar umutun sırtı bezden hep isilik olmuştu geçti şimdi
Go home yankees :) fazlaca seviyeli Kayseri'nin gulu arkadasımız yolun açık ola :)
dün eşimin dayısını kaybettik.Allah rahmet eylesin..
dünyada ölüm var ölüm...
tartışmalar olmuş keşke görmeseydim..çok üzücü.......
selincim hasta olduğu için kaçırmıştır.. şimdi nasıl oldu..yasemin..
Bu ve bir sonraki mesajimla yanlış anlasilmism o anki sinirle belki de düşünmeden yaZdigim bu mesajlar bir aşağılama mesajı gibi görülmesinden dolayı hepinizden özür diliyorum. Kesinlikle böyle bir amacım olmamasına karsi gülsen senin bizi bilmeden tıksınc dedikodu grubu demen üzerine sinirlenerek yazdım amacımı ve sınırımı astığım için kusura bakmayın. pişman oldum büyük bir hataydı suan icinde bulunduğum ailevi sıkıntıları da hesaba katarsak bunlar fazla geldi patlama noktasindayim artık ben...
başınız sagolsun esendün eşimin dayısını kaybettik.Allah rahmet eylesin..
dünyada ölüm var ölüm...
tartışmalar olmuş keşke görmeseydim..çok üzücü.......
şimdi internetten bişiler alıyordum. bi baktım alez var çift kişilik yataklar için yasemin sağolsun bizim yatakta da yattığından arada alayım dedim. en azından kafam rahat olur. yakında tüm evi naylonlucam
Slm.........
başınız sagolsun esen
dogru söylüyorsun arkadaşım
ehehehhe bu hafta bimde tek kişilik alez var 10 tl sanırım ysemının yatagında yoksa ona al istersen cnmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?