2009 Nisan Anneleri

tuğbacım evınde gule gule otur canım
meraklıya baya takmısınız gene gercıde takılmıcak gıbı de eğil ama en ıyısı muhattab almamamk
ay ıstanbullular tembel çıktı bızde bıdaha resım koymucaz hıhhhh
kızlar ben annemdeyım hastalar varsa gecmiş olsun
ferıdecım doğum gunun kutlu olsun benden bu kadar herkese ıyı geceler

iyi akşamlar kızlaaar
tuğbanın evine bakıp geliyorum
gülfemi kızkardeşim uyutmaya çalışıyo.inşallah başarıır.bugün çok az uyudu yine.gece de ayaktaydık:)

selam kıslar.... geçmişe bakıyom ama sadece balkıyom karıştı herşey birbirine:)
tubacım evin hayırlı olsun hee resimlr nerde sahi bende bi göz atayım.
bi daa buluşma oldu ha ohhhh ne güsel....
pın pın hasta bu aralar yemek yemiyo onla uğraşıyodum bi de bugün temizlik günü bittim yani

allah uzun ömürler versin tüm evlatlarımıza ve dört gözden ayırmasın.. nica 11 yıllar göresin feride. :)
Teşekkürler canım
maşallah Tuna'yaaaaaaaaaa
Teşekkür ederiz
tuna bebeege maşallah...
feride dogum günün kutlu olsun.......

Teşekkür ederiz

Teşekkür ederim. Mum üflerken foto çekildi ama bende makine yoktu.
m

feride tunaya da geçmiş olsun.senin de doğum günün kutlu olsun.kimsecikler yok.benim de kızkardeşim geldi.vaal izmirdeyken benden mutlusu yok.
akşama görüşürüz.
Sağol canım. Teşekkür ederim. senin de gözün aydın olsun.
ferıde doğum gününkutlu olsun canım,bebeğınle ve sevdıklerınle nıce mutlu yaşlara,kızlar ınşallah buluşmuşunuzudr,bol bol kaynatın,hepınızı öpüyorum arkadaşlarım
Teşekkür ederiz. Biz biraz geciktik ama katıldık.
ferİde doĞum gÜnÜn kutlu olsun...
Teşekkür ederim
HAyırlı olsuun. DArısı başıma
biz hemen koyuyorduk resimleri öyle olsun:)))
Ya bende makine yoktu.
ya cidden kızlar fotolar nerde
Kızmayın hemen ya.

Ha bu arada şu yeni "2009 nisan annelerine soru sormak isteyenler" topiği amacına ulaşmış. Bakın bakalım en çok kim cevap yazıyor. Soralım öğrenelim

ben geldim hatunlar geçmişe bakayım dedim hamile arkadaşla ilgili yazılanları gördüm bir gittim okumaya sinir oldum geldim... klava: söylenecek çok şey var ama!..

buluşma mevzusuna gelince dünden beri kendimi paraladım kimse sallamadı. son ana kadar gelemiyorum dedim sallayan yok geliyorum dedim sallayan yok üzüldüm. isimler yazıldı gelen listeleri yapıldı ama ben yoktum. neyseee dert değil. izin de almış bulundum atladım gülşene'e gittim bende. yola çıktık ya kar bile yağdırdık o ayrı bir mevzuuu neysee sağolsun çok iyi ağırladı bizi. oturduk, sohbet muhabbet çıktık geldik eve. erken kalktık ama aklımda orada kaldı neysee :))))

bizde de havadisler bu kadar işte.. buradada herkes sessiz sedasız kimseler yok sanırım..

istanbul lu lar demek resim yok görürsünüz siz

yarınmış ayıp ayıp:):):):):):)

biz hemen koyuyorduk resimleri öyle olsun:)))

ooo bursalılar hemen tepki vermişsiniz.. ayıp canımmm...
benim makinem bozulmuştu o yüzden bende makşne yoktu..
bildiğiniz gibi çiçeğinde bilgisayarı bozuk. akşam şans eseri girmişti. akşamla eşiyle yemeğe gidecekti...
aliye nerde onu bilmiyourm .. kızcağız hala yollardamı kaldı acaba.)))
hafta sonu ya.. oda eşiyle buluşmuştur.. geziyorlardır...
yarın arkadaşlar eklerler..

pın pına geçmiş olsun

iyi akşamlar kızlar....
dün sabah eşimin babaannesi vefat etti.uykusunda ölmüş(((
dedenin ağlamaları bitirdi benii!!!!!
ege ağlamalardan bağrışlardan korktu oda ağlamaya başladı.
yan tarafta eşimin yengesinin evi var oraya geçtik ara ara....
gece dede uyumuyor ağlıyor dayanamıcam diye offf bitti içimiz..
evime geldim şükür bu akşam.....

aysuncum başınız saolsun Allah rahmert eylesin..
ayy dedeye de sabır versin Rabbim....

güzel dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim canım arkadaşlarım :)

aysun başınız sağolsun benim eşimin de dedesi vefat etti dün.ama bulgaristanda biz gidemedik tabi kayınpederim orda.

gülşencim fatoşcum resimler çok güzel kıskanılası :)

güzel dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim canım arkadaşlarım :)

aysun başınız sağolsun benim eşimin de dedesi vefat etti dün.ama bulgaristanda biz gidemedik tabi kayınpederim orda.

gülşencim fatoşcum resimler çok güzel kıskanılası :)

şekerim hoşgeldinnnn :))) kız neyimizi kıskanıyorsun baksana dombilii dombiliii olmuşum resimde iyicee -tatlicadiarzu- yok yokkk artık ölüm orucu paklar benii :bbo:
tabii senin kıskandığın buluşmaysa kıskanmaa sen gitmeden bir de seninle buluşuruz. ama bir daha izin alamam sanırım işten atılırım ama salı günleri de boşum izine gerek yok :smiley-cool:

çok geçmiş olsun canım.

başınız sağolsun.

fotomu lazımdı::)))
.

oh ne güzel olmuş valla

fotomu lazımdı::)))

ay çok şeker çıkmışsınız,muhabbetınız bozulmasın ınşallah,fatoş bence çok tatlı çıkmışın,ben sana tıroıdın ıçın bışey yazdım ama kaynadı arada demekkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…