2009 Nisan Anneleri

DR ıBRAHıM SARAÇOĞLU DEREOTU KÜRÜ
Troid hastaları için çok müjdeli bir haber vermek istiyoruz. Daha doğrusu müjdeyi Dr ıbrahim saraçoğlu veriyor. Dereotu tam bir mucizeymiş meğer. Hem Troid hastaları için, hem de zayıflamak isteyenler için ;
Dereotunun mucizevi faydası
TROıD HASTALARI ıÇıN DEREOTU KÜRÜ :
Troid’in hızlı ya da az çalışması durumunda dereotu çok etkilidir. 3 ay boyunca bir yemek kaşığı dereotu sabah, öğle, akşam öğünlerden 15 dakika önce tüketilecek. Bu konuda 5 ay sonra ilaçlarını bırakan hastaların oranı yüzde 90’dır.
DEREOTU ıLE MUCıZE ZAYIFLAMA YÖNTEMı ; Dereotu zayıflamak isteyenlerin imdadına yetişecek gibi görünüyor. Üstelik kendinizi çok sıkıntıya sokmadan gayet kolay bir yol ile. Zayıflamak için dereıtunun kullanımı ;
Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz. Diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusana fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. ıştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz. Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektır

canım benim bence çok hoş çıkmışsınız ama zaten bin kiloda olsan 50 kiloda olsan benim için dostum fatoşsun bide yanında gülşenim ohh çifte kavrulmuş :) biz en fazla ay sonuna kadar burdayız gitmeden görüşmek çok isterdim

ben okudum özlem.benim kardeşim de troid hastası.ve dereotu yer.hatta sabah konuşmuştuk abla artık nefret geldi dereotundan ama yemek zorundayım diyo yazık.

fatoooş kilon var evet ama öyle çirkin kilolular gibi değilsin.gerçekten hoş hatunsun.

Kız fatpŞ senın ne ıŞın var orda bızımle buluŞmaya nıye gelmedın de oraya geldın .

Ben anlamadım Şımdı

ayrımcılık mı var Şımdı burda ....

tuğbacım face den resimlerini gördüm çok cici bi evmiş
Allah güle güleo turmayı nasip etsin

aysuncum başın sağolsun Allah hepimize öyle ölüm versin
dedeye de sabırlar versin

fatoş çoookkk şekersiniizzzz maşallah sizeee

ist.lulaarrrrrrr nie yan çiziyosunuz amma nazlı çıktıınız
bi buluşma için naz yaptınız şimdide fotolar için olmuyo amaaaa

şirvancım çooooooooooooooook sevindim hasta olmana
hayatında böyle beklediğini hiç hatırlamıosundur herhalde hihihhii

benkı bıldığın otçuyum dalga geçmeyın sakın ha,yanı her türlü yeşıllık,çay yer ıçerım,babaannem rahmetlı şaşırırdı bana nane ıçerdım,kekık zaten yenılenme dönemınde karın ağrım ıçın ıçerdım,kuşburnusu,papatyası vs,bıtkıcıyımdır,mesela roka salatasını maruldan çok severım,gelgörkı ılk defa duydum dereotunu,canım ya nasıl bıkmış baksana,hergün hergün dıye ama ıyı gelıyorsa yesın ya,ne yapalım ıyı olmak varsa ucunda yesın,bende okuyunca fatoş geldı aklıma

ayyyy bnmde kasıklarım ağrıyo sanırım hastalıncam
kocişim p.tesi gelcekmiş olmadı salı gelcekmişşşşşş

ayyy özleemmm o dereotunu hiç sevmeyen ben
sütüm gelmeiyo diye saabah akşam yiyodum
eevet iğrençti ama bebişim için katlanıyodum:ecrin_bebek:

canım o kadar stress yapmadım aslında ..
istediğim için olsada olur du .. fark yapmazdı yani..

dere otunu ılk defa duymadım troıde ıyı geldığını ılk defa duydum he yanlışlık olmasın,muhtarrrrr kaçak vvar,ama karar haberleşemedınız ondan oldu

tuğba sen gitmeden de buluşma ayarlayalım .. o zaman
mart 20 yada 27 si hangisi uyarsa artık..

bana gelin ama..
dışarda gerçekten zor oluyor.... ev daha rahat olur

kavak yellerım başlamış,onlarda şaşırdı son bölümlerde ıyıce ya hayırlısı bakeeeem,bır mola verııım barüüüadaçayı ıçecem mesela bak şımdı yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…