tuğba sen gitmeden de buluşma ayarlayalım .. o zaman
mart 20 yada 27 si hangisi uyarsa artık..
bana gelin ama..
dışarda gerçekten zor oluyor.... ev daha rahat olur
ayarlayalım ya ne güzel olur gitmeden bi doping olsun bana
çok teşekkür ederim feridecimEv çok güzel Tuğba güle güle oturun.
Aysun başın sağolsun.
bende gelmek istiyorum ya ühühü valla bak tuğbayıda alırım gelirimkaydirigubbakcemile
bıde ben damlarmışım mart sonuna damdan düşer gıbı,olmaz olmaz deme valla,bızımkıler ev topluyor buraya getıreceklerını,paskalda gelıyor bahçeye,erkeğım koruyacak evımızı,o da alışır artık ne yapalım
amaninn şimdi gördüm şekerlerim benim :))) özlem gördüm arada kaynamadı sadece benim dalgınlığıma geldi. gırgır vs ama gerçekten hastalığımı yenmem lazım. bana yakışmıyor bgu. bu hafta tama zamanlı spora gidiyorum. sonraaa dasha fazla dikkat ediyorum. kızımın doğum gününe kadar hedefime ulaşıyorum. desteğiniz için de hoş sözleriniz içinde ççokkkk teşekkür ederim opuyorumnanaktan :1hug:
olur :))aysuncum başınız sağolsun allah dedeye sabır versın
fatoş ve gulşen maşallah sıze ne guzelsınız
bız bursa grubu olarak gelelım ıstanbula o zzaman sultan
kız ne açık alanı sende marttayız daha hasta olur bunlarhehhehe forum bana da uyar ama bebeler çok yaramaz diye ev buluşması olsun diyoruz da çok kalabalık olursak evde de bunalır kuzular.güzel bi havada açık alanda buıluşsak
haklısın fatoş sana baştan sona katılıyorum@şirvan asla ayrımcılık yok haberleşememnin yazdıklarımın cevapsız kalmasının sonucudur bu. eğer biri kaale alıp bir şey yazsaydı buluşmadan önce kesinlikle önce siizn yanınıza sonra da gülşeen'e gidecektim. baktım kimse yazmadı, bekledim olmadı çıkarken baktım liste bile yapılmış kısmen ben yokum uğrayacağım diye paralamadım kendimi iki yerede yetişeyim diye...
aynı durumdayız hayatım. benimki de az çalışıyormuş onun için sabahları ilaç alıyorum ve aynı sen gibi ölene kadar alacakmışım. bende doğumdan sonra böyle oldum. fotoğraftaki halim doğumdan çıktığım kilonun 4-5 fazlası ama kararlıyım gidecek bunlar ötesi yokcnm ya çok hoş çıkmısınız öle çirkin kilolulardan deilsin merak etme senin tiroidin düşükmü yüksekmi ne kullanıyosun canım benimki düşük her sabah açkarnına ilacım varve ömür boyu içiçekmişim artı bendekiloluyum üühühühühhühhhhhhhhhhhhhüüüüü ne güzel zayıftım bi zamanlar pööffffffff:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?