2009 Nisan Anneleri

bıde ben damlarmışım mart sonuna damdan düşer gıbı,olmaz olmaz deme valla,bızımkıler ev topluyor buraya getıreceklerını,paskalda gelıyor bahçeye,erkeğım koruyacak evımızı,o da alışır artık ne yapalım

Ev çok güzel Tuğba güle güle oturun.

Aysun başın sağolsun.
çok teşekkür ederim feridecim
doğum günün kutlu olsun yeni yaşın uğurlar getirsin.
bende gelmek istiyorum ya ühühü valla bak tuğbayıda alırım gelirimkaydirigubbakcemile

gelin ya ne güzel olur ortak doğum günü yaparız bebişlere pasta keseriz off çok güzel olur ya neden hepimiz aynı şehirde değiliz yaaa

amaninn şimdi gördüm şekerlerim benim :))) özlem gördüm arada kaynamadı sadece benim dalgınlığıma geldi. gırgır vs ama gerçekten hastalığımı yenmem lazım. bana yakışmıyor bgu. bu hafta tama zamanlı spora gidiyorum. sonraaa dasha fazla dikkat ediyorum. kızımın doğum gününe kadar hedefime ulaşıyorum. desteğiniz için de hoş sözleriniz içinde ççokkkk teşekkür ederim opuyorumnanaktan :1hug:

kızlar bende varım bidahakine bişi çıkmazsa mutlaka gelicem
forumistanbul olsa olmazmı acep bu arada bende troit hastasıyım bende deniycem arkadaşım teşekkürlerr

aysuncum başınız sağolsun allah dedeye sabır versın
fatoş ve gulşen maşallah sıze ne guzelsınız
bız bursa grubu olarak gelelım ıstanbula o zzaman sultan

hehhehe forum bana da uyar ama bebeler çok yaramaz diye ev buluşması olsun diyoruz da çok kalabalık olursak evde de bunalır kuzular.güzel bi havada açık alanda buıluşsak

@şirvan asla ayrımcılık yok haberleşememnin yazdıklarımın cevapsız kalmasının sonucudur bu. eğer biri kaale alıp bir şey yazsaydı buluşmadan önce kesinlikle önce siizn yanınıza sonra da gülşeen'e gidecektim. baktım kimse yazmadı, bekledim olmadı çıkarken baktım liste bile yapılmış kısmen ben yokum uğrayacağım diye paralamadım kendimi iki yerede yetişeyim diye...

cnm ya çok hoş çıkmısınız öle çirkin kilolulardan deilsin merak etme senin tiroidin düşükmü yüksekmi ne kullanıyosun canım benimki düşük her sabah açkarnına ilacım varve ömür boyu içiçekmişim artı bendekiloluyum üühühühühhühhhhhhhhhhhhhüüüüü ne güzel zayıftım bi zamanlar pööffffffff:çok üzgünüm:

bursa tayfasııı sizde arabada var ben olsam gelirdim valla! buluşma konusuna gelince evim çokk büyük değil ama merkezi yerde salıları da evdeyim yeterki haberleşelim herkese kapım açık.
şimdilik çıkıyorum kocama bakayım az biraz da :)) gelirim yine

aysuncum başınız sağolsun allah dedeye sabır versın
fatoş ve gulşen maşallah sıze ne guzelsınız
bız bursa grubu olarak gelelım ıstanbula o zzaman sultan
olur :))

hehhehe forum bana da uyar ama bebeler çok yaramaz diye ev buluşması olsun diyoruz da çok kalabalık olursak evde de bunalır kuzular.güzel bi havada açık alanda buıluşsak
kız ne açık alanı sende marttayız daha hasta olur bunlar

haklısın fatoş sana baştan sona katılıyorum

aynı durumdayız hayatım. benimki de az çalışıyormuş onun için sabahları ilaç alıyorum ve aynı sen gibi ölene kadar alacakmışım. bende doğumdan sonra böyle oldum. fotoğraftaki halim doğumdan çıktığım kilonun 4-5 fazlası ama kararlıyım gidecek bunlar ötesi yok klava:

ugly sen maşallah 3 çocuklu bır hatunsun bıze baksana tek çocukla şaftımız kaydı resmen,sende toparlarsın ıstersen sıkma canını tamammı,hoş bızım hatunlardan çoğu attı fazlasını ama bu bıraz genlerden gelen bışey tabıkı ıstısnalar kaıdeyı bozmaz annem 9 gebelık ınanamazsınız belkı ama bırısı resmen 8 aylıkken keybetmış dığerlerınıde en küçüğü 4 aylık ha kolay değıl yanı,bızde 3,resmen 12 defa dolmuş boşalmış karnı demezsın hıç ne yırtık ne çatlak,az bırazcık göbış var ama sadece o yanı,bacaklar basen boş anneanneme çekmış,benım zaten göbışım vardı hafıften yapacak bışı yok yanı,fatoşa katılıyorum ıstersek olur yavaş yavaş gıdecek bu kılolar o ka:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…