evet cnm ben elazığlıyım teyzemin evi var orada çatlamış ev ölü sayısıda 38 e yükselmiş allah hepimizi korusun...kırmızı halıyı anca izliyorum
elazığda deprem omuş en son 17 ölüydü(
hee evet çok sivri bir göbeğim vardı yaaben geçen sene hamile göbişlerimize bakıyorum..çiçek ,deniz ve sultanı gördüm ama sultan eşinin atletini gyip çektirmiş o bile zor oluyo yazmış ..hatırladım okuyunca ..ne güzeldi yaa..
valla kötü gelin imajı vermek istemem ama yemin ederim ki o ağlama krizlerini sadece dedesini görünce yapıyor adamın yüzüne bakıp bakıp ağlıyor ağlamasını istemiyorum tabiki üzülüyor adamcağız çok seviyor ecrini biliyorum ama birtek ona alışamadı.
dönerken yener abisinin kucağından bana gelmedi gel kızım diyorum yenere sarılıyor zilli eskiden olsa yabancı gördümü bana yapışır yüzünü omuzuma saklardı çok şükür geçti o günlerimiz
sultan ikicik sohbet etmeden gittin yaa bırak dağınık kalsın.bizim evi bi görseniz korkarsınızbugün yazlıkları çıkardım bavula katlamak için ecrin kudurunca öylece kaldı bavullar eşyalar oooh deliler evi -tatlicadiarzu-
:hooray::enbuyukkklumunekankayizsmile
ben geçen sene hamile göbişlerimize bakıyorum..çiçek ,deniz ve sultanı gördüm ama sultan eşinin atletini gyip çektirmiş o bile zor oluyo yazmış ..hatırladım okuyunca ..ne güzeldi yaa..
Evet kadınlar günümüz kutlu olsun....
Resimleri şimdi gördüm çook güzel çıkmış şirvan baran canı kiloda geçmiş mi daha yapılı çıkmış....
günaydın bayanlar...
nenesi iyi bakıyor desenize kızlar ...
resiler nerde ben de bir bakım ..
dün tüö gün iş yaptık.
eşim ütü yaptı 3 saat bende evi sildim süpürdüm.
akşam da misafir ağırladık..
eşim akşam diyorki . ev karısı olmak ne zormuş..
iyi akşamlar kızlar...hepiniz sağolun...
bugün bizde biraz stres atalım diye silivrideydik.
ege için baharlık kıyafetler aldık.
lc waikiki'nin kırmızı montu var baharlık bayıldım çok şeker......
buluşma güzel geçmiş anlaşılan.
fotolar harika....
iyi geceler kızlar
süt için doktorumuz 1 yaş demişti.ama bende bi başlayayım artık diyorum.zaten ne kaldı ki 1 yaşına.
kereme doğum günü için kıyafet aldık.kot pantolonla gömlek.eve gelince giydirdim çok yakışıklı oldu oğluşum
sagol elifcim :kedi: o gelinlikli halime dönmek için çabalıyorummm :))
bende deminden beri senin fotolara bakmaya çalışıyorum ama açılmıyoo.zaten kaçgündür face bi yavaş çalışıyo.
günaydınnn
huysuzum 7 de uyandı sütünü içti uyuyor şimdi.
dudağımda uçuk gibi bişey çıktı üst tarafında şişti aysu kayacı gibi oldum
evet cnm ben elazığlıyım teyzemin evi var orada çatlamış ev ölü sayısıda 38 e yükselmiş allah hepimizi korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?