2009 Nisan Anneleri

günaydın 1.liği bırakmadık 5.30 da kalktı (( geçmiş olsun tuğbacım...yeni dudakların hayırlı olsu

Geçmişe göz gezdirdim, AysunCum başınsağolsun, gülşen ve fatoş çoook güzel çıkmışınız şahane....
bu arada bizimde üst dişimizin biri patlamış diğerinin yeride kızarmış....buluşma varmış inş.bu sefer bir aksilik çıkmazda bizde katılabiliriz...

sağol deniz eeehehehe
5.5 sanırım deprem o şiddette bile ölü oluyor evler yıkılıyor istanbulda 7 ve üzeri bekleniyor o zaman ne olacak off Allahım korusun.

günaydın kızlar

çok yorgun ve uykuusuzum ya kerem 6da kalktı uyanmıyorda bi oyana bi b yana dönüyor ağlayarak sonra susuyor 8e kadar öyle idare ettik mamada vermedim kahvaltı etsin diye
neyse bi uyusun ben yatıcam

ben geçen sene hamile göbişlerimize bakıyorum..çiçek ,deniz ve sultanı gördüm ama sultan eşinin atletini gyip çektirmiş o bile zor oluyo yazmış ..hatırladım okuyunca ..ne güzeldi yaa..
hee evet çok sivri bir göbeğim vardı yaa

daha .ayda çatlamaya başladım o yüzden

hadi sen yolcusun dağınıklık olabilr bana ne oluyor:))

elif asabi olduğumuda nerden çkardın yanlış hissetmişsin

günaydın kızlar!!!

kadınlar gününüz kutlu olsun!!!!!!!

ben geçen sene hamile göbişlerimize bakıyorum..çiçek ,deniz ve sultanı gördüm ama sultan eşinin atletini gyip çektirmiş o bile zor oluyo yazmış ..hatırladım okuyunca ..ne güzeldi yaa..

o topik nerde yaaaa

günaydın kızlaarrrrrr
kadınlar gününüz kutlu mutlu olsuunnnn

Evet kadınlar günümüz kutlu olsun....
Resimleri şimdi gördüm çook güzel çıkmış şirvan baran canı kiloda geçmiş mi daha yapılı çıkmış....

geçmiş olsun sevgicim
sizinde geçmiş kadınlar gününüz kutlu olsun..
sultan bende gece 1.5 yatış 5.30 kalkış yaptım bu arada numlock kapalı bilgisayarında :)) kaçıncı ayda çatladığın çıkmamış çok uykusuzum allahtan şimdi yemeği koydum ocağa ve evi temizleyip gitmiştim bugün yatıcaammmm

günaydın kızlar .kadınlar günümüz kutlu olsuna.s.

Evet kadınlar günümüz kutlu olsun....
Resimleri şimdi gördüm çook güzel çıkmış şirvan baran canı kiloda geçmiş mi daha yapılı çıkmış....

günaydın bayanlar...

nenesi iyi bakıyor desenize kızlar ...
resiler nerde ben de bir bakım ..
dün tüö gün iş yaptık.
eşim ütü yaptı 3 saat bende evi sildim süpürdüm.
akşam da misafir ağırladık..

eşim akşam diyorki . ev karısı olmak ne zormuş..

bende evdeyken eşinle aynı fikirdeydim ev hanımı olmak hakkaten zor.

günaydın arkdaşlar.
biz de dün kabus gibi bi gecenin ardından 7 de ayaktaydık.çok ağladı neden bilmiyorum.uzun süredir böyle yapmıyordu.

güle güle giysin egecik.

güle güle giysin kerem.

sagol elifcim :kedi: o gelinlikli halime dönmek için çabalıyorummm :))

bende deminden beri senin fotolara bakmaya çalışıyorum ama açılmıyoo.zaten kaçgündür face bi yavaş çalışıyo.

beni de eklesene canım gulfem aksu

günaydınnn
huysuzum 7 de uyandı sütünü içti uyuyor şimdi.
dudağımda uçuk gibi bişey çıktı üst tarafında şişti aysu kayacı gibi oldum

geçmiş olsun.ıyy çok sızlar o şimdi.

evet cnm ben elazığlıyım teyzemin evi var orada çatlamış ev ölü sayısıda 38 e yükselmiş allah hepimizi korusun...

hepimizin başı sağolsun.en son 41 di ölü sayısı.

gunaydın kızlar
akşam muhabbetler edılmış
elıfın doğum gunu kutluolsun yelızcım
denızde geşmiş aydınfa hoş gelmış
elif bı tembelde ben anneme gıderen temızlık yapmadım pööff şimdidde nasıl yapıcam dıye dusunup duruyorum mudurunuzude
tuğbacım asıvral gecırırı hemen kurutur bendede cok cıkardı
uykusuz bebeklerımız ıs basında gene dessenıze(annelere uyku yok gene annem cumartesı aldı ben yatarım onla dıye sabah dıyo allah sabır versın :))
allah sabırlar versın elazığdakılerede 5.5 te bu kadar yıkım varsa ( benım lohosalığımda gemlıkte sureklı deprem olmuştu evde 5 kat olunca en ufak sarsıntıda salanır burası hatta gecen bı gece sızle nette konusurken bıle oldu 3.2 di

Son düzenleme:
offf hem ne sızlamak ya güler ecrinide öpemiyorumen kötüsü o
ne geçirir dudak uçuğunu acaba

günaydın güzel bayanlar kadınlar günümüz kutlu olsunnnnnn:))))

aysuncumm başın saolsun canım yeni gördüm kusura bakma(

yelizcim elife nice mutlu senelerrrrr diliyorum...

adaşım geçmiş olsun sabah sabah güldürdün beni aysun kayacı demek:))

bizde dün ecemi doktora götürdük kızlar ecem pek kilo almamış 250 gr almış o kadar harekete doğaldır dedi doktor 9400 kg olmuş 76 cm olmuş denizcim kan tahlili için bizim içinde aynısını dedi rengi güzel çocugun bosuna canını yakmayalım yaşında yaparız kan tahlili dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…