2009 Nisan Anneleri

tuğbacım vectavir diye bi merhem var.iyi geliyor.emzirmiyosun zaten kullanabilirsin.

gülfemin de yüzüne bakıp kansız diyolar.tam tersi olabilir mi acaba
.bana da doğumdan sonra rengime bakıp kansızsın demişlerdi ama tahlillelrim normal çıktı.geçen ay düşük çıktığı için ferrum kullanıyorum.

tuğba bize de doktorumuz aynısını söyledi.bu kadar hareketle kilo alması çok zor arık dedi.
maşallah ecemin kilosu ayına göre normal ama.

ehehe evet adaş aysu gibi ördek oldum.
eceme maşallah iyi bile almış ecrin bu ay almamışsa hiç şaşırmıcam hiç yemiyo ve çok hareketli.boyuda çok çok iyi bidaha maşallah
bizim doktorda kan tahlili istemedi hiç ama bitkisel kan şurubunu devam et diyor kendisi veriyo hemde numunelerden :)
sağol gülercim alayım bugün zaten eczaneye gidecektim.unutur ecrini öperim mikrop bulaşır diye korkuyorum
ingilterede bi anne uçuklu dudağıyla yeni doğan bebeğini öpmüştü de bebiş ölmüştü

hıh kustum sana ben yukarda yazdım sen ne gecırır demışsın:sinifsinif:
maşallah eceme tuğbacım durmuyokkı maşallah yerınde hareketlı o kadarına bıle şükredıcez artık
bızım doktor yaptırdı ve normal dedı şuan için bi şey gerekmıyo dedı
banada demişlerdi guler bı sayım yaptılar sezeryana göre super kanın dedilerdi

tuğba bize de doktorumuz aynısını söyledi.bu kadar hareketle kilo alması çok zor arık dedi.
maşallah ecemin kilosu ayına göre normal ama.

evet gülercim ecem normal seyirlerde giden bir bebek aman sağlıklı olsunlar hasta olmasınlarda başka bişey istemem..

saol adaşım çok şükür herşey yolunda bebişlerimiz iyi olsunlarda bizlerde iyiyiz ...

aman canım dikkat et gerçi insan bazen kendini firenleyemiyor ama öpmeme konusunda...hemen geçer inşallah

offf hem ne sızlamak ya güler ecrinide öpemiyorumen kötüsü o
ne geçirir dudak uçuğunu acaba

ya canım sarımsak geçiriyo diye duymuştum. kokusua dayanabilirsen bi dene

bu aylarda hep öyle alıyolar galiba bizim kızda ,100,200 ancak bi 10 kiloya çıkamadık

günaydın hanımlarrr;
nasılsınız bakalım?? ben hem ayakta uyuyorum hem akşamki başağrım hala tam anlamıyla geçmedi. gecede namem sağolsun bin defa kalktı ağladı susmadı yat kalk yat kalk iyice sardırdı ağrı bakalım gün nasıls bitecek ...
tuğbacığım asiviral konusunda katılıyorum ama geçenlerde annem alovera iyi geliyor hemen iyileştiriyor demişti. ama saksı çiçeği olarak alıp eve koymak lazımmış. ucundan koparıp suyunu sürmek lazımmış. ben bulamadım saksıda alovera hala bakınıyorum ama bulabilirsen dene derim..

yok canım merak etme.artık Allahın izniyle bizim yavrularımı büyüdü.uçuktan bişey olmaz.bende de olmuştu emzirdiğim için bu ilacı kullanamadım.10 gün sürdü.ben önce uçuk olduğunu anlamadım.dudağımda değil de daha yukardaydı.eczacı arkadaşımız dedi uçuk diye.ben bu arada gülfemi yalayıp yutuyodum.zemuszemus

:lepi:hihoyyyt

evet canım ya sağlıklı olsunlarda artık ki,lo da gözüm yok.bi ara çok takmıştım.

fatoş çok geçmiş olsun.koydun fotoları baktık hoş bulduk seni nazar ettik galiba.

aynada baktım şimdi dahada şişmiş yaa çok acıyor.tubiş ve sultanda çıksa neyse webcanden görünce nazar değdirdim derdim
sarımsak kokusundan rahatsız olmam ama yakarmı acaba acıyor çok yaa
fatoşum alovera görsem tanımam ki bitkiler konusunda pek cahilim :) krem alayım en iyisi

HERKESE GÜNAYDINN
gülfemin resmi çok güzel olmuş
tuğbacım maşaallah eceme çok güzel gelişimii elif bu ay hastalandı 20 gündür anne sütü dışı hiç bir şey yemiyorrr biz kilo verdikk ama napalım sağlıklı sıhhatli olsunlardaa

doğum günümüzü kutlayan herkese tekrar tekrar tşk ederizzz darısı sizlerin başına :)

kızlar şeker hamuru pastalar iyi olmaz demişlerdi hani dış kabuğu yenmez felan bizimki badem hamurundan yapılmıştı zaten çok ince bir tabakaydı tadıda çok güzeldi herkes yedi valla ses çıkaran olmadı :))))

hanginiz kem gözle bakmış olabilirsiniz ki :roflol:
şaka bir yana da uykuyla alakalı bu ağrı bence yat kalk yat kalk mal gibi oluyor insan sizlerinde bildiği üzre :))))

yeliz nerede yaptırdınız pastayı?? şeker hamuru konusunda bende katılıyorum çünkü. güzel olmuyor ama madem bu güzel olmuş saldıralım oraya :))))
bizim buralarda çok güzel yapan yerler var ama o kadar pahalı oluyor ki!!! kaça mal olmuştu bir de onu sorsam sana :kedi:
bu araştırmaları yapıyorum işime gelmezse erkek kardeşime yaptırmak niyetindeyim de :))))

banucum yaptırtığım pastane benim verdiğim modelden daha güzel yapmış sadece hello kity biraz çakma olmuşş:)))) bende kötü olur diye düşünmüştüm ama güzel oluyor diye göze aldım o üstündeki tabaka baya inceydii bu pastayı 120 ye yaptırdımmm pastanenin ismini veriyimmi burda bir sorun oluyormjuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…