tuğba bize de doktorumuz aynısını söyledi.bu kadar hareketle kilo alması çok zor arık dedi.
maşallah ecemin kilosu ayına göre normal ama.
ehehe evet adaş aysu gibi ördek oldum.
eceme maşallah iyi bile almış ecrin bu ay almamışsa hiç şaşırmıcam hiç yemiyo ve çok hareketli.boyuda çok çok iyi bidaha maşallah
bizim doktorda kan tahlili istemedi hiç ama bitkisel kan şurubunu devam et diyor kendisi veriyo hemde numunelerden :)
sağol gülercim alayım bugün zaten eczaneye gidecektim.unutur ecrini öperim mikrop bulaşır diye korkuyorum
ingilterede bi anne uçuklu dudağıyla yeni doğan bebeğini öpmüştü de bebiş ölmüştü
offf hem ne sızlamak ya güler ecrinide öpemiyorumen kötüsü o
ne geçirir dudak uçuğunu acaba
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphoto..._362976464632_701944632_3596342_7838434_n.jpg
kızlar benim abim fotoğrafçı.gülfemin fotolarını elden geçiriyo.çok hoş di mi?
bi de takılara foto ekliyolar.çok hoş oluyo.kızımn doğum gününe kolye yaptırcam.
günaydın güzel bayanlar kadınlar günümüz kutlu olsunnnnnn:))))
aysuncumm başın saolsun canım yeni gördüm kusura bakma(
yelizcim elife nice mutlu senelerrrrr diliyorum...
adaşım geçmiş olsun sabah sabah güldürdün beni aysun kayacı demek:))
bizde dün ecemi doktora götürdük kızlar ecem pek kilo almamış 250 gr almış o kadar harekete doğaldır dedi doktor 9400 kg olmuş 76 cm olmuş denizcim kan tahlili için bizim içinde aynısını dedi rengi güzel çocugun bosuna canını yakmayalım yaşında yaparız kan tahlili dedi
ehehe evet adaş aysu gibi ördek oldum.
eceme maşallah iyi bile almış ecrin bu ay almamışsa hiç şaşırmıcam hiç yemiyo ve çok hareketli.boyuda çok çok iyi bidaha maşallah
bizim doktorda kan tahlili istemedi hiç ama bitkisel kan şurubunu devam et diyor kendisi veriyo hemde numunelerden :)
sağol gülercim alayım bugün zaten eczaneye gidecektim.unutur ecrini öperim mikrop bulaşır diye korkuyorum
ingilterede bi anne uçuklu dudağıyla yeni doğan bebeğini öpmüştü de bebiş ölmüştü
hıh kustum sana ben yukarda yazdım sen ne gecırır demışsın:sinifsinif:
maşallah eceme tuğbacım durmuyokkı maşallah yerınde hareketlı o kadarına bıle şükredıcez artık
bızım doktor yaptırdı ve normal dedı şuan için bi şey gerekmıyo dedı
banada demişlerdi guler bı sayım yaptılar sezeryana göre super kanın dedilerdi
evet gülercim ecem normal seyirlerde giden bir bebek aman sağlıklı olsunlar hasta olmasınlarda başka bişey istemem..
saol adaşım çok şükür herşey yolunda bebişlerimiz iyi olsunlarda bizlerde iyiyiz ...
aman canım dikkat et gerçi insan bazen kendini firenleyemiyor ama öpmeme konusunda...hemen geçer inşallah
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphoto..._362976464632_701944632_3596342_7838434_n.jpg
kızlar benim abim fotoğrafçı.gülfemin fotolarını elden geçiriyo.çok hoş di mi?
bi de takılara foto ekliyolar.çok hoş oluyo.kızımn doğum gününe kolye yaptırcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?