2009 Nisan Anneleri

bir de bende koymuştum göbiş fotomu ama sanki şubattan nisana atlamış topik benimki yok..beğenmeyip kaldırdılar mı ki :))))

ay canım teşekkürler bende ümıdı kesmıştım gıdıyordum yarın bakarım dıye,görüşürüz fatoşcum ıyı geceler hepımıze tekrar

Ben süt 1 kere vermeyi denedim ama,bizimki biberonu sevmediği için içmedi:-((

Burada bazen alıngnlıklar oluyor,bazen ben de diyorum bana kimse cevap vermiyor,diye kırılacak gibi oluyorum,ama sonradan düşünüyorum,ben de herkesin her yazdığına yorum yazmıyorum.
Çünkü her konuda ya fikrim yok,ya da tecrübem,dolayısıyla söyleyecek lafım da yok.

Yoksa birini daha fazla sevdiğimden ya da az sevdiğimden,değil.

Yaaa Deniz üzüldüm bak şimdi seni kaçırdığıma,ben sana msn imi vereyim de ona at bari,kusur kalmayayım:-D

hahaha göbek resmimi mi? :))) ben bi zayıflayayım sana tam boy bikinili foto atarım elifcim hehehe koptum hem ben senden eski değilim ki bu arada aynı zamanda kk ya üye olmuşuz şimdi farkettim..

iyi geceler kızlar

süt için doktorumuz 1 yaş demişti.ama bende bi başlayayım artık diyorum.zaten ne kaldı ki 1 yaşına.

kereme doğum günü için kıyafet aldık.kot pantolonla gömlek.eve gelince giydirdim çok yakışıklı oldu oğluşum

bende ilk zamanlar öyle düşünüyodum.banamı cevap vermiyolar acaba diye.ama dediğin gibi herkese cevap yazmıyoruz,burda gözüküyoruz ama bebişlerle uğraştığımızdan okuyamıyoruz bile bazen.
bende kasıtlı olduğunu düşünmüyorum bu tür şeylerin.

Aaa öyle mi?Ben de bilmiyordum,ben zaten şapşal gezinirken ,kaçak kaçak araya sızıyordum,öyle merhaba ben nisan annesi,beni de aranıza alır mısınız muhabbetleri yapmamşıtım yani,çünkü buranın böyle sahiplenesi bir mahalle olduğundan hebersizdim o zamanlar)

Zeynep bu arada sen ne güzel bir hatunmuşsun,şimdi baktım da fotolarına,özellikle gelinkli halin.

sagol elifcim :kedi: o gelinlikli halime dönmek için çabalıyorummm :))

bende deminden beri senin fotolara bakmaya çalışıyorum ama açılmıyoo.zaten kaçgündür face bi yavaş çalışıyo.

doğum günümüzü kutlayan herkese çok tşk ederizzz yorgun ama çok mutluyuzzz
aaaaa zeynep benide ekle facede yeliz yılmazz kızlarda varımmm

Dimi yaaa,bide bilgisayarı çok yavaşlatıyr bizim..

Sabahtan maknaya çamaşır atmıştım,durdur çalıştır derken ancak akşam yıkanması bitmişti,ama tembel ben gidip de asmadım,makinadan da çıkarmadım,yarın öğlene kadar makinanın içinde kurusalr da ben de çamaşır serme eziyetinden kurtulsam,dimi,nassssııı fikir?
Kendimden utanıyorum:kedi:

hehehe utanma cnm oluyo arada yorgunluktan..oof çok nostaljik oldum bugün şimdide eski topiğimize bakıyorum ...çiçekle doğumdan geleli 2 hafta olmuş gece uyumuyo bunlar nasıl gece ve gündüzü öğreticez muhabbeti yapıyoruz :))
zeynocum kerem iyi günlerde giysin cicilerini...

ekledim yelizcim.

elif o dediğin şeyi bende çok yapıyorum yaaa.tembel oldum çıkdım valla (

sagol denizcim.

hehehe benim arada olmuyo.yukarıdada yazdığım gibi bu aralar çok yapıyorum.ben utanayım bari :))

günaydınnn
huysuzum 7 de uyandı sütünü içti uyuyor şimdi.
dudağımda uçuk gibi bişey çıktı üst tarafında şişti aysu kayacı gibi oldum

Benden de günaydın...
bizim huysuz saat altıda kalkıyor artık gerçi iyi oluyor 7 de evden çıkıyoruz, çok soğuk hava bugün dikkat edin d.günü zamanına hasta etmeyiz inş.geçmişe şöyle bir bakayım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…