valla kötü gelin imajı vermek istemem ama yemin ederim ki o ağlama krizlerini sadece dedesini görünce yapıyor adamın yüzüne bakıp bakıp ağlıyor ağlamasını istemiyorum tabiki üzülüyor adamcağız çok seviyor ecrini biliyorum ama birtek ona alışamadı.aay cnm sen beni çok iyi nlıyorsun bu konuda hep aynıydık :))
aynen ela da alışmayı bırak daha da seviniyolar yaa evde bizimle oynadığı tüm oyunları orda herkesle oynadı bi taraftan hünerlerini sergiliyo bi de görüyolar mı diye bakıyoo hihihi :)) hele her evin kapısına yaklaşınca çığlık atıp beni dışarı itmeye çalışıyo..şimdide tam tersi oldular ama bugünleri gördük ya çok şükür di mi tuğbacım neydi o ağlama krizleri
bu arada eviniz çok güzl sağlık mutlulukla oturun çok güzel bi 3 sene geçirin inşallah
sultan ikicik sohbet etmeden gittin yaa bırak dağınık kalsın.bizim evi bi görseniz korkarsınızhadi herkese iyi geceler bir sürü işim var evim darmadağın
kaydirigubbakcemile3klava: Çok üzgünüm çoook o zaman yorum olarak bunları yapıyorum
tüm yorum yapan arkadaşlarıma da olumunekankayizsmile ve a.s.
nbr elifcim miray nasıl :) pazarı bitirdim ama cmrtsi çok yazmışsınız sanırım normalde kesat olurist buluşmuş mu onu anlamaya çalışıyorum bi de meraklı olayı olmuş bi taraftan okumaya devam edeyim :)
canim benim oglumada doktoru oyle dediydi yanaklari kirmizi diye buyuk ogluma ama ben israr ettim yaptirdik veeeee sinirin bile altindaydisultancan evi toplamaya gitti ..bana sanki 12 olum falan gibi geliyo yaa eve erken geldik diye mi ne
ben elayı süte geçiricem artık bakalım..başta suyla karıştırayım mı dedim hayır direkt ver dedi..aay şu kırmızı halıyı çok izlemek istiyorum ..amma daldan dala atladım hee :))
kan tahlili yaptıralım mı dedim yok belli olur çocuğun yüzünden kansız olsa boşuna canını yakmaya gerek yok dedi..
hangi kanal veriyo canim kirmizi haliyisabah 7 ye kadar sürüyormuş ela 6 da kalkarsa yakalarız en iyi film ve yönetmeni hehehe
ya konuşun giderim hee 2 gün girmedim özlemişim valla...
belirtiler yoksa endiselenmeeysancım haklısın bende yüzünden belli olur desede dr güvenmem ama dediğin gibi uykusuzluk falan diş çıkarma dönemlerinde oluyo..başka belirtide yok çok şükür o yüzden üzerinde fazla durmadım..ntv de 1 deen ünlülerde geç gelir hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?