2009 Nisan Anneleri

bi de kızıma kızıyorum uyumuyo diye anasına çekmiş bende çok kılım yaa ..arabada geliken yarım saat uyudum bu gece uyku tutmaz artık beni
elaya da calpol verecektim çok fenaydı dün gece dişleri çok ağrı yaptı ama unutmuşum uyudu çocuk bu gece uzun olacak besbelli...hiç ağrı kesici vermemiştim diş için ama dr o kadar uyandırıyo zorluyosa nadiren ver dedi ..
bir de azılar çıkmış 2 tane çok ağrı yapıyolar dedim dr a köpek dişleri daha çok yapar dedi adam yaa ühühühüh şaka gibi (((

valla kötü gelin imajı vermek istemem ama yemin ederim ki o ağlama krizlerini sadece dedesini görünce yapıyor adamın yüzüne bakıp bakıp ağlıyor ağlamasını istemiyorum tabiki üzülüyor adamcağız çok seviyor ecrini biliyorum ama birtek ona alışamadı.
dönerken yener abisinin kucağından bana gelmedi gel kızım diyorum yenere sarılıyor zilli eskiden olsa yabancı gördümü bana yapışır yüzünü omuzuma saklardı çok şükür geçti o günlerimiz
hadi herkese iyi geceler bir sürü işim var evim darmadağın
sultan ikicik sohbet etmeden gittin yaa bırak dağınık kalsın.bizim evi bi görseniz korkarsınız bugün yazlıkları çıkardım bavula katlamak için ecrin kudurunca öylece kaldı bavullar eşyalar oooh deliler evi -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 klava: Çok üzgünüm çoook o zaman yorum olarak bunları yapıyorum
tüm yorum yapan arkadaşlarıma da olumunekankayizsmile ve a.s.

:hooray::enbuyukkklumunekankayizsmile

İyi canım,uyudu şimdi de ben de buraya girdim hemen,gece mesaisine)

SultanCan,bugün ne tarafından kalktın,pek asabi geldin bana??

ıyı akşamlarmı desem akşam geçtı gecelermı desem,valla ben bugün her gırdığımde bızden öncekı doğum günlerı deneyımlerıne ve ne yaptıklarına baktım

sultancan evi toplamaya gitti ..bana sanki 12 olum falan gibi geliyo yaa eve erken geldik diye mi ne
ben elayı süte geçiricem artık bakalım..başta suyla karıştırayım mı dedim hayır direkt ver dedi..aay şu kırmızı halıyı çok izlemek istiyorum ..amma daldan dala atladım hee :))
kan tahlili yaptıralım mı dedim yok belli olur çocuğun yüzünden kansız olsa boşuna canını yakmaya gerek yok dedi..

sabah 7 ye kadar sürüyormuş ela 6 da kalkarsa yakalarız en iyi film ve yönetmeni hehehe
ya konuşun giderim hee 2 gün girmedim özlemişim valla...

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
denizela, ceyo16+, TugbaEcrin

ben geçen sene hamile göbişlerimize bakıyorum..çiçek ,deniz ve sultanı gördüm ama sultan eşinin atletini gyip çektirmiş o bile zor oluyo yazmış ..hatırladım okuyunca ..ne güzeldi yaa..

canim benim oglumada doktoru oyle dediydi yanaklari kirmizi diye buyuk ogluma ama ben israr ettim yaptirdik veeeee sinirin bile altindaydi
onun belirtileri var en belirginlerini yazayim sana
uykusuzluk yada uyku duzensizligi
sinir ve huysuzluk
aglayinca nutku gitme
istahsizlik
benimkinin nutku gidince anladim ben ve doktoru dinlemeyip testi yaptirdim ilac verdi bir hafta sonra kontrole gittigimde aman aman ilac yaramis annesi yanaklara bak kipkirmizi dedi doktor guldum gecen sefrde ole dediniz sinirin altinda cikti kan degerleri dedim OLEMIIIIIIIIIIIII DEDI OLE DEDIM tam 6ay santafer surup kullandim normale anca dondu yani yuzden kesinlikle anlasilmiyor
sabah 7 ye kadar sürüyormuş ela 6 da kalkarsa yakalarız en iyi film ve yönetmeni hehehe
ya konuşun giderim hee 2 gün girmedim özlemişim valla...
hangi kanal veriyo canim kirmizi haliyi

eysancım haklısın bende yüzünden belli olur desede dr güvenmem ama dediğin gibi uykusuzluk falan diş çıkarma dönemlerinde oluyo..başka belirtide yok çok şükür o yüzden üzerinde fazla durmadım..ntv de 1 de en ünlülerde geç gelir hehe

canım ya süt ıçın suylakarıştırma dedı ya,dırek normal süte geçıyosun yanı dımı,ben ılk adımı kullanıyorum bendemı normalıne dönsemkı,ağır gelmezmı fazla yağlı yada,eysan sende bılırsın anacım senınde ıkıncı yanı,ben 7,5 ay verebıldım bıberon tutmadı hıç devamsütüde almadı,1 ayı geçtı bıberona alıştı dıye alıyor sütüde,ne rahatlıkmış bıberon yahu,gece 240 lık bıtıyor,sabahta uyanınca 200 tam gelıyor,en azından ıçım rahat süt ıçıyor dıye,zaten sonrasında azıcık kahvaltı,meyvve püresı,yoğurt,çorba,bıde muh.alıyor ve süt dıye dönüyor

belirtiler yoksa endiselenme
demek unluler gec gelir tamam ben de yatarim bakmam yarin netten verir nede olsa haberleri

Ben de o göbüşlere bakmıştım geçen,çok güzelmiş,ben o zamanlar yoktum:-((
Yani benim göbüşten mahrum kaldınız heheheheeee

Deniz en iyisi sen yat uyu,sabah Ele 6 da uyandığında onlar hala yürüyor olurlar nasılsa kırmızı halıda aha aha ahaaa

Yarın bizim okulun müdürü evleniyor,adam 50 küsur yaşında,2. evliliği,nikah olacak.
Bizim ilçedeki nikah salonunda atraksiyon yapıyorlar;
Gelin bir taraftan çıkıyor,damat karşı taraftan,sonra ortada buluşup el ele tutuşuyorlar ve ,merdivenlerden mi asansörle mi ne,birlikte iniyorlar.
Bizimki de bunları yapacakmış,geçen bana anlatıyor hevesli hevesli)
4 te olacak nikah,okuldaki bütün öğretmenler orada olur,öğleciler de izin mi alırlar artık bilmem?
Bide diyormuş ki bir öğretmene,gelein alıcı olacak,gelceksiniz dimi,ben yalnız tek başıma mı gideyim almaya,(anne-babası yok ya),şaşkın ya,adam...

ee kırkından sonra azanı.....demek istiyorum adamlara gençken öyle olayları yaptıramazsın ama 2 eşle ve bu yaştan sonra ne oluyo çok merak ediyorum..bi daha mı gelcez dünyaya moduna giriyolar sanırım..
özlemcim zaten 1 yaştan itibaren süte geçecekler yaa az kaldı ve bi sürü arkadaş daha erken başladı zaten burdada.artık ağır gelmez bencee..
elif zaten 1 e kadar oturur başlayınca uyur kalırım ben her sene olduğu gibi :)))

sız bana cevap vermeyeceksınız anlaşılan arkadaşlar,ıyı geceler herkese,melekler ve perıler korusun kuzucuklarımızıda bızıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…