aynada baktım şimdi dahada şişmiş yaa çok acıyor.tubiş ve sultanda çıksa neyse webcanden görünce nazar değdirdim derdim
sarımsak kokusundan rahatsız olmam ama yakarmı acaba acıyor çok yaa
fatoşum alovera görsem tanımam ki bitkiler konusunda pek cahilim :) krem alayım en iyisi
HERKESE GÜNAYDINN
gülfemin resmi çok güzel olmuş
tuğbacım maşaallah eceme çok güzel gelişimii elif bu ay hastalandı 20 gündür anne sütü dışı hiç bir şey yemiyorrr biz kilo verdikk ama napalım sağlıklı sıhhatli olsunlardaa
banucum yaptırtığım pastane benim verdiğim modelden daha güzel yapmış sadece hello kity biraz çakma olmuşş:)))) bende kötü olur diye düşünmüştüm ama güzel oluyor diye göze aldım o üstündeki tabaka baya inceydii bu pastayı 120 ye yaptırdımmm pastanenin ismini veriyimmi burda bir sorun oluyormjuu
tüm güzellere selamlar olsun....gülfemcik pek şeker maşallah...eceme de kocaman maşallah olsun boyuda kilosuda çok güzel maşallah....tuğbacımın dudaklarınıda maşallah:)) duble dudak iyidir...bendende sana kocakarı tavsiyesi...evde tahta kaşığın varsa kullanmadığın ocakta kızdır ve uçuğun üstüne bastır onaylıdır:)) fatoş sanada burdan selam söylüyorum benim evimde kullanmadığım tahta kaşiğim yok sen şimdi merak edersin...:)...elifin fotolarını bekliyoruz yelizcim ve senden menü detaylarını:))
ehehe sevindim valla adaş şaka maka 28 olucam ama daha 23 24 gösteriom dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?