2009 Nisan Anneleri

gülfem ne güzel olmuş tavşancık maşallah

huzur doğum günüz kutlu olsun. erkenmi doğum yapmıştın senfisfisfis

tüm güzellere selamlar olsun....gülfemcik pek şeker maşallah...eceme de kocaman maşallah olsun boyuda kilosuda çok güzel maşallah....tuğbacımın dudaklarınıda maşallah:)) duble dudak iyidir...bendende sana kocakarı tavsiyesi...evde tahta kaşığın varsa kullanmadığın ocakta kızdır ve uçuğun üstüne bastır onaylıdır:)) fatoş sanada burdan selam söylüyorum benim evimde kullanmadığım tahta kaşiğim yok sen şimdi merak edersin...:)...elifin fotolarını bekliyoruz yelizcim ve senden menü detaylarını:))

evet canım 1 ay erken dünyaya geldi elifff
gülşencim fotolar facedeeee
menüde merak ettiğiniz ne varsaaa hepsini açıklayabilirimmm:)))))

bizimde pastamıza 120 dedi burdaki pastahane.....25 kişilik diye geçiyor ama 32 kişiye rahatlıkla ikram edilebilirmiş...hellokity çok sevimli bir kahraman idilin kıyafetinde en çok gördüğüm zatı-muhterem oymuş...bende yeğenlerimden öğrendim:kedi:

he he evet bizim nazarımız değmiş olabilir durup durup valla harbi çok genç duruyo dedik sultanla aramızda ama maşallah demeyi unuttuk sanıyorum:))

saol cnm tabiyki öyle sağlıklı olsunlar gerisi boş

120 mi yeliz bence süper fiyatı kaç kişilikti pasta?

saol gülşencim

ehehe çok değişik bi yöntem :))) tahta kaşık çook anam çeyizlik almıştı bol bol çok iyi yemek yapıyor ya kızı

merhaba arkadaşlar ben başladım bugün işe iki gün aradan sonra. kayınvalide biraz iyi gibi kayınpederle beraber bakacaklar kızıma. biz yaseminin saçlarını düzelttirdik dün. biraz kısaldı tabi. erkee benzettiler kızımı ((

kızlar hazırlamış olduğumuz bir slaytımız vardı onuda face koyucaktım ama powerpoint sunusu olduğu için kabul etmedii nasıl onu normal video uzantısına dönüştürebilirimmm

aay biz iki pasta kesicez yandık hehehe..şaka falan ama eşim sinir ediyo beni bi aydında kutlayalım bi izmirde diyorum oo bi sürü işi diyo..ona göre annem babam abisi yengesi çocukları ve annesi bize gelecek o kadar..ee ben sinir olucam o zaman benimde koca ailem var arkadaşlarım var zaten az görüyorum (
biz elanın saçını sanırım kreşe giderken falan anca düzelttiririz hala çoook az çünkü

yelizcim maalesef benim bi fikrim yok o konuda ama face bakıp sana 1-2 tarif sorucam :)

yelizzz slayt işini bitirde bi zahmet şu ikikatlı pasta tabağındaki siyah-beyaz pastaların tarifini yazıver cnm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…