2009 Nisan Anneleri

ya denizcim oldumu şimdi masada pasta dışında tek hazır şey o sende gittin onu seçtinnnnn :))))))))

ahahaha bende diyorum bunu nasıl yapmışlar üzerinde ince ince çigiler :)))
cnm sana zahmet o zaman kaplumbağa poğacaları nasıl yaptınız ve neli yaptınız onu anlatıver çok güzel onlarda

canım kaplumbağa poğçaların kafası peynirlii gövdesii patatasli idi gözleride zeytinnn istersen tarifini verebilirimmm

oy oy tariflere bak rejimdeyiz yaa yapmayın. zaten bi sürü yemek vardı evde haftasonu pastalar börekler sarmalar içli köfteler hiç yiyemedim of offf

bilgiayarıma vüris bulaşmış, sabahtan beri yapmaya çalışıyorlar.
arkadaştan takılıyom şuan .

çok güzel olmuş gülercim maşallah gülfeme oda çok şeker çıkmış...

hanginiz kem gözle bakmış olabilirsiniz ki :roflol:
şaka bir yana da uykuyla alakalı bu ağrı bence yat kalk yat kalk mal gibi oluyor insan sizlerinde bildiği üzre :))))

gülfem ne güzel olmuş tavşancık maşallah

huzur doğum günüz kutlu olsun. erkenmi doğum yapmıştın senfisfisfis

teşekkürler arkadaşlar.

kızlar bnm de değişik tarifleree ihtiyacım varr özel günler için olanvarsa paylaşırsa sevinirimm..

kaplumbağa poğaçaların dışı gibi içide cevherle dolu...herşeyli poğaça yani:)) verin verin tarifleri lazım olur...

arkadaşlar ben gülfeme stüdyo çekimi için fiyat almıştım.8 poza 300 tl gibi bi fiyat verdiler.çok değil mi?

arkadaşlar ben gülfeme stüdyo çekimi için fiyat almıştım.8 poza 300 tl gibi bi fiyat verdiler.çok değil mi?

yanında neler var..
bende 300 verdim ama .. annelere vermek için 2 küçük cep albüm.
1 saat
büyük çerçeve
poz sayısını hatırlamıyorum ama bayaa vardı 12-15 kadar , albümüm sayfası resimli.
ekstradanda albümdeki resimleri aynılarından birer tanede ek veriyor.
eve gidince sayfaları sayarım..

5 çayı yada akşam yemeğinden sonra çayın yanına da bir tarif benden.
damla çikolatalı kek;
4 yumurta,
1 su bardağı toz şeker,
1/2 çay bardağı sıvıyağı,
1.5 su bardağı un
1/2 su bardağı damla çikolata(ben 1 su bardağı koyuyorum:)))))
kabartma tozu ve vanilya
--önce yumurta çırpılır sonra malzemeler tek tek eklenip çırpılır.
damla çikolataya 1 tatlı kaşığı un eklenirve karıştırılır bu şekilde çırpma kabına dökülür.(kekin dibine çökmesin diye)
fırından çıkartıncada üzerine nemli bez örtüyorum,soğuyunca dilimleyip kabıma koyuyorum.

çsrşamba günü misafirim gelece deniyeceğim.

baya bişeyler varmış sizde.bize 8 poz.3 tanesi albüm şeklinde bi de cd ye yazıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…