2009 Nisan Anneleri

kızlar kayra aşırı heyecanlanıyor bazen kendini sıkıyır kollarını açıyır gözlerini açıyor sizinkilerde böyle bir şey varmı???

sağol canım.

başınınz sağolsun canım
bu arada benim sayfada kullanıcıları göremiyorum niye acaba ???

kizlar bende cevrim ici olanlar gozukmuyor nereye gittiki
bende de gözükmüyor..

bu arada merhaba arkadaslar...
internette problem var sayflar açılmıyorr.. okuyamıyorum bişii.

kızlar kayra aşırı heyecanlanıyor bazen kendini sıkıyır kollarını açıyır gözlerini açıyor sizinkilerde böyle bir şey varmı???

başınız sağolsun canım..

kefir denedim ben idile sanırım 2-3 ay önce ama sevmedi 30 cc ancak içmiştir...yoğurt öğününde vermiştim....

cnm elada bazen sinirleniyo ama ya istediği olmadığı zaman ya da ben ne istediğini anlayamadıysam çünkü bazen işten güçten farketmiyoruz bize dakikalarca bişey anlatmaya çalışıyolar sonrada sinirleniyolar :9

çok tatlı olmuş maşallah

maşallah kilosuda boyuda çok iyi tuğbacm

hihihhi ay nazarmı değdirdik kem gözle bakmamıştık kız
hiç bilmiyosan farmvillede bak alovera var :))tanıyabilirsin :)

ehehe sevindim valla adaş şaka maka 28 olucam ama daha 23 24 gösteriom dimi
aynen öyle...

şirvan %100 tutan ve tadı süper bir kek:)))
hatta şimdi bu keki fırından çıkarttım:)))
ben de istiyorum ya damla çikolatam yok gofret koysam hihihi

KEFİR
kızlar bebişlerinize kefir verdiniz mi ben aldımda hangi öğünde verdiniz ve miktarı nekadar verdiniz???

kefir ney miş?

eneeee nie duymadınız yaw kefiri çok iyi bişeyyyyy
aslında bizimde içmemiz gerek ama nerdeeeee

tuğbacım maşallah eceme herşeyi yerli yerinde

ecrinin annesi tuğba sarımsak sür hemen geçirir

aysuncum o keki bende yapıyorum gerçektn süper oluyo
ama bu gidişle bu göbek erimicek :)))

bende denizin browniesini yaptım ve müthiş olduuuuuu
tekrardan tşklerrr

site halen düzelmemiş galiba ben hala göremiyorum sayfayı okuyanları sizinkide mi öyle???

canım Kayra mesela eline kaşık yada bazı oyuncakları eline alınca sıkıyor kendini kaşığa bakıyor , diğer kolunu açıyor gözlerini patlatıyor diye tabir edilirya kocaman açıyor bakıyor kaşığa kafayı taktım bugün kontrolünde soracağım doktora

kızlar ben elifle bu yemek sorununu nasıl aşıcam inş anne sütü aldığı içindir bu isteksizlikkk 3 gündür hiç yemek verdim yemiyor hemde unutsun diye bugün iki kere denedim bir kaşık ble yemedi o kadar üzgünümkiii biz yerkende hiç yemekle ilgilenmiyorrr zaten 9. aya kadar sadece anne sütü aldı geç başladı yemeye nasıl alışıcak hiç bilmiyorummm

birde düşünün bir yaşında artıkkk herşeyi yiyebilir süte felan alışması lazım nasıl olucak bunlarrr

selam emekçi kadınlar..........KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...............

sitede problem var sanırım zor girdim online olanlarda görünmüyor kimse yok mu acaba?

canım kefir çok faydalıymış hem vitamin açısından hemde bağışıklık sistemi açısından denemek için aldım bakalım Kayra beğenecekmi

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
eftelyasu, roseberry, TugbaEcrin
yupppiiii çalışıyorrrrrrrr

tuğba kıbrıstaki evin çok hoş güle güle oturun canım kızlar etiketlemişlerdi ordan gördüm :))

hihihhi ay nazarmı değdirdik kem gözle bakmamıştık kız
hiç bilmiyosan farmvillede bak alovera var :))tanıyabilirsin :)

aynen öyle...
kem gözden değil canımın içisi çok sevgi dolu bakıştık hihih
sürücem canım geçer inşallah şişiyo iyice aysuyu geçtim pamelaya yol aldım
birde düşünün bir yaşında artıkkk herşeyi yiyebilir süte felan alışması lazım nasıl olucak bunlarrr
ecrin diş olayına kadar müthiş iştahlı ne versem yiyen bi çocuktu artık hiçbirşey yemiyor tek istediği devam sütü bende delirmek üzereym
tuğba kıbrıstaki evin çok hoş güle güle oturun canım kızlar etiketlemişlerdi ordan gördüm :))

çok teşekkür ederim minecim.etiketten bakacağına ekleyiverseydin

bugün öğlende keremin yemeğini yaptım blendirdan geçiricem elektrikler kesildi
çatalla ezdim olmadı bi deneyeyim dedi 2 kaşık aldı sonra ne varsa çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…