aysun zorla kek yaptırcan bana .canım çektiiii
5 çayı yada akşam yemeğinden sonra çayın yanına da bir tarif benden.
damla çikolatalı kek;
4 yumurta,
1 su bardağı toz şeker,
1/2 çay bardağı sıvıyağı,
1.5 su bardağı un
1/2 su bardağı damla çikolata(ben 1 su bardağı koyuyorum:)))))
kabartma tozu ve vanilya
--önce yumurta çırpılır sonra malzemeler tek tek eklenip çırpılır.
damla çikolataya 1 tatlı kaşığı un eklenirve karıştırılır bu şekilde çırpma kabına dökülür.(kekin dibine çökmesin diye)
fırından çıkartıncada üzerine nemli bez örtüyorum,soğuyunca dilimleyip kabıma koyuyorum.
farkettim valllaaa süperrdii yaptığın çikolatalı kek cokacimcoook cokacimcoook olsa da yeseydim şimdiii. keşke yeseydim o gün bir dilim daha cokacimcoookbende yazdım en yakın zamanda denemek istiyorum..bayılırım çikolataya:))
AKSAM CO ISTEDIM AMA SANA CEVAP YAZAMADIM CANIM KUSURA BAKMA ESIM EVE IS GETIRMISTI BEN OKUDUM ODA YAZDI SONRADA YATTIMcanım ya süt ıçın suylakarıştırma dedı ya,dırek normal süte geçıyosun yanı dımı,ben ılk adımı kullanıyorum bendemı normalıne dönsemkı,ağır gelmezmı fazla yağlı yada,eysan sende bılırsın anacım senınde ıkıncı yanı,ben 7,5 ay verebıldım bıberon tutmadı hıç devamsütüde almadı,1 ayı geçtı bıberona alıştı dıye alıyor sütüde,ne rahatlıkmış bıberon yahu,gece 240 lık bıtıyor,sabahta uyanınca 200 tam gelıyor,en azından ıçım rahat süt ıçıyor dıye,zaten sonrasında azıcık kahvaltı,meyvve püresı,yoğurt,çorba,bıde muh.alıyor ve süt dıye dönüyor
bende vericem ama daha baslamadimKEFİR
kızlar bebişlerinize kefir verdiniz mi ben aldımda hangi öğünde verdiniz ve miktarı nekadar verdiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?