2009 Nisan Anneleri

ben artık kilo alma işini biraz abarttım.emzirme bahanem oldu habire yiyorum
o yüzden kek kurabiye börek işine doğum günümüze kadar ara verdim.

rica ederim:)))
ben kek işini pek beceremezdim,tutturamazdım yani:)))içi pişmezdi
sonra bu tarifi buldum ve vazgeçilmezim oldu.....

aysun zorla kek yaptırcan bana .canım çektiiii

kaydirigubbakcemile3
hayatım 10 dk.lık iş çırpıver ne olucak kikaydirigubbakcemile3
bak bana sözde göbeğimi eritmeye çalışıyorum ama yemekten hiçççç kısmadımkaydirigubbakcemile3
ama damla çikolatayı 1 su bardağı koyun derim eğer benim gibi çikolata delisiyseniz....

kızlar Merhabalar,
Yeliz Elifimizin doğum günü tekrar kutlu olsun canım fotoğrflarınıza bakınca bende heyecanlandım valla az kaldı ,
aysun keki kaydettim inşallah deneyeceğim,
geçmişe bir bakayım

buluşma fotolarına da yelizin fotolarına da baktım. maşallah tüm bebişlere. hepsi birbirinden tatlı.

bende yazdım en yakın zamanda denemek istiyorum..bayılırım çikolataya:))

AKSAM CO ISTEDIM AMA SANA CEVAP YAZAMADIM CANIM KUSURA BAKMA ESIM EVE IS GETIRMISTI BEN OKUDUM ODA YAZDI SONRADA YATTIM
yaaa siz bana bakmayin ben aykiri bi anneyim zaten bebeklerimde memeden baska birsey istemezler zorlayincada ters tepiyor ben herseyi tattiririm ama ana ogunler hep anne sutudur buyuk ogluma 11.ayda denedim sutu ishal oldi 12 dede denedim ayni ama 13 ayinda birsey olmadi verdim ben hep tam yagli verdim bizim ictiklerimizden anne sutu aldigindan devam sutude kullanmadim canim gunde yarim su bardagiyla basladim 13 aylik sonra arttirdim 18 ayindan beri hala gunde 2su bardagi sut iciyor 2yas emzirdim heeee biberona gelince ben ikisinede vermedim buyuk oglum bardagi seviyordu tutmati ogrenince hep bardak verdim sanirim 15 16 aylikti
rehayada aynen yapacagim ek gidayi tadimlik veriyorum yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

KEFıR
kızlar bebişlerinize kefir verdiniz mi ben aldımda hangi öğünde verdiniz ve miktarı nekadar verdiniz???

ben hiç kefir vermedim canım bilemicem ama yoğurt öğünü gibi düşün yoğurt ne zaman veriyorsan genel olarak o öğün ver kefiri de bence. ama çok geç saatlere kalam derim gaz problemi olmasın gece uykusunda

arkadaşımla konuştum çok ilginç kızı bizden 1,5 ay büyük ön 2 dişinden sonra 2 tane köpek dişi çıkmış çoook şaşırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…