2009 Nisan Anneleri

tuğbacım bende öyleyim artık kendimi suçlamaya başladım ben nerde hata yaptım diyee

kızlar ya bu keremi uyutma çilesi beni mafediyor salla salla bacaklarım et kesti vallahi

geçen akşam tuğbalardaydık artık benim tepem attı tmam ssen bırak ben uyuturum dedi odadan 1 saat çıkamadı:))saolsun sonuçta uyudu ama neyapmam gerekiyor benim benim şöle 2 sallasam pat diye uyusa.

ayağımda sallıyorum yatağa oturup kucağımda zıplatıyorum yatağında sallıyorum
çok zor uyuyor çıt çıksa gözlerini açyor ay bana akıl verin ne yapayım

ay vallahi sultan gerçekten allahım sana sabır kuvvet versin bizde 1 saat salladım banamısın demıyor keremşantii inşallah düzelir yaa(

ecemde öyle blanderdan geçirmeden asla yemıyor ya dun doktora söyledım ecem pütürlü bişey yemıyor dedim bu çocuk ne zaman alışacak dedim oda üzülme alışır dıyor ama artık yaşına girecekler ya herşeyi yemeleri lazım

canım bu uyutma işi bizimle öyleydi saat saat sallıyodum şimdi salıncak aldım eve markası bilgibaby internetten bakabilirsin içi geniş bayaca.işte şimdi onda uyuyo bende çok rahatladım.önüne ip bağladım arkama yaslanıp sallıyorum.rahat oluyo ama bazen bizimkide inatlaşıp ayakta sallanmak istiyo o zamanlarda yine ayakta sallıyorum..bi bak istersen

kızlar bende yusufu sallayarak uyutuyordum ve en az 30 dakika salladıktan sonra uyuyordu ama şimdi sallanmak istemiyor.........

yanına uzanıyorum saçlarımı yoluyor sözde seviyor bende onun saçlarını yanaklarını okşuyorum bu arada çoook düşük bir ses tonuyla içinde yusuf,anne,baba, geçen masal anlatıyorum sonra yavaş yavaş gözleri kapanıyor ama bu arada benimde uykum geliyor.........

kızlar yusuf o kada bana düştü ki anlatamam bu benim hoşuma gidiyor başka odaya gitsem ağlıyor ne olacak böyle

amin tuğba...
şimdi baktım netten onda uyuyabilirde rahat edemez çok dönüyo yatakta şekilden şekle giriyor

kızlar ben yusufa ilk önce baby 2 go marka bir araba aldım sonra içime sinmed per cardin büyük bir araba aldım çok sağlam ve korunaklı ama büyük şimdi dayımların orda gümrük malları satan bir yer var çok uygun fiyata bebek baston pusetler varmış yusuf ağırlaştıkça araba kullanmak daha zor oluyor alsam mı acaba?

senın dediğin tentelı salıncak olanmı canım
selende ayakta sallananlardan ama allaha sukur öyle 1 saatte uyumuyo
yemek konusunda yapılcak bişi yok yelız onların keyfıne göre hareket edıcez artık napalım nasıl ısterlerse öle
sultan kerem puturlu yedı ama o gun tuğbada sankı

esracım hakkınızda hayırısı olsun bursa guzel dır bence 3 araba çok değilmi gerek yok bence

yiyor pütürlü ama bu sefer çatalla ezdim büyük havuç parçaları kalmış onlar rahatsız etti sanırım
blemdirdan geçiriyorum ama çok öğütmüyorum

slm kızlar

tugbacım 6.ayından sonra ek gıdalara geçmiştik sen o zamn verdigin şeyleri iice eziyomuydun veya blendrdan mı geçiriyodn eger 7. aydan sonra pütürlü şey vermedysen ondan şimdi yemiyodr ve bu 1.5 yaşına kadr sürüyo

sehercim ohh mis gibi olmştur tüm ev bende iş gördm halıları falan sildim havalandrdm bayılıyorm temzlik kokusuna

kızlarr artık zeynebin dişi uzadı cıt cıt ses geliyo ve çok hoşuma gidiyooo kaydirigubbakcemile3
ayrıca dogum gününe az kaldı ve heycn sardı beniiiii
ama hala emekliyorz ama uzun süre desteksz durabiliyo hatta el çırpıyo yza kadr yürr sanırım

evet cnm hep pütürsüz verdım hata benim nu konuda şimdi 3 günden beri el blanderı kullanıyorum bıraz bıraz koyulastırmaya başladım ama nasıl zor yiyor görmenz lazım pütürlüleri

ahhh Sultan sorma ben ne kadar araştırma yaptım neler denedim ama sallanmadan vazgeçmiyor bende kucağımda sallıyorum bazen düşecek sanıyorum uyuşukluğundan yerine yatırıyorum gözlerini açıyor bazen çıldıryorum özellikl e gece dayanamıyorum ben kalorifer peteği ile kondisyon aletim arasına beşik kurdum iple valla o biraz kurtarıyor evde varsa öyle bir yerin bence dene
tuğbacım Kayra da yemiyordu ama yavaş yavaş veriyorum bazen miğdesini bulandırıyor bazen almıyor bazende yiyor , genelde bebekler yoğurdu seviyor yemeğini ez yoğurt kat birde öyle dene

canım senin dediğine baktım 300-400 arası vardı açıkcası fazla geldi hatta salıncaklara baktım onların yatar pozisyonlarıda oluyor ırda uyuturum dedim ama evde kendim yapınca vazgeçtim evinde yerin varsa iyi yapmışsın güle güle kullan

evet cnm hep pütürsüz verdım hata benim nu konuda şimdi 3 günden beri el blanderı kullanıyorum bıraz bıraz koyulastırmaya başladım ama nasıl zor yiyor görmenz lazım pütürlüleri

canm ya inş tez zamanda alışır sen şimdi eline pişeyler ver kendi yesin
mesela bisküvi ver yesin elma ver yesin
benm görümcemn kızı da pek yemiyordu pütürlü 2 yaşında bile pütürlü şeyleri çiğneyip geri çıkartıyodu

canım senin dediklerini ben veriyorum ama yemek istemiyor ısırmıyor ama elimle bir parça elma verince ağzına yada keki elimle azıcık verince yiyor ((

mine öyle bir yer yokki evde aklıma gelmişti önceden bizimki oralarada sığamaz annemlerde yaptrdım geniş tavandan salıncak şimdi orda bile rahat uyumuyor

bu arada facede koyduğun resim senmisin:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…