canım bu uyutma işi bizimle öyleydi saat saat sallıyodum şimdi salıncak aldım eve markası bilgibaby internetten bakabilirsin içi geniş bayaca.işte şimdi onda uyuyo bende çok rahatladım.önüne ip bağladım arkama yaslanıp sallıyorum.rahat oluyo ama bazen bizimkide inatlaşıp ayakta sallanmak istiyo o zamanlarda yine ayakta sallıyorum..bi bak istersen
ahhh Sultan sorma ben ne kadar araştırma yaptım neler denedim ama sallanmadan vazgeçmiyor bende kucağımda sallıyorum bazen düşecek sanıyorum uyuşukluğundan yerine yatırıyorum gözlerini açıyor bazen çıldıryorum özellikl e gece dayanamıyorum ben kalorifer peteği ile kondisyon aletim arasına beşik kurdum iple valla o biraz kurtarıyor evde varsa öyle bir yerin bence denekızlar ya bu keremi uyutma çilesi beni mafediyor salla salla bacaklarım et kesti vallahi
geçen akşam tuğbalardaydık artık benim tepem attı tmam ssen bırak ben uyuturum dedi odadan 1 saat çıkamadı:))saolsun sonuçta uyudu ama neyapmam gerekiyor benim benim şöle 2 sallasam pat diye uyusa.
ayağımda sallıyorum yatağa oturup kucağımda zıplatıyorum yatağında sallıyorum
çok zor uyuyor çıt çıksa gözlerini açyor ay bana akıl verin ne yapayım
tuğbacım Kayra da yemiyordu ama yavaş yavaş veriyorum bazen miğdesini bulandırıyor bazen almıyor bazende yiyor , genelde bebekler yoğurdu seviyor yemeğini ez yoğurt kat birde öyle deneay vallahi sultan gerçekten allahım sana sabır kuvvet versin bizde 1 saat salladım banamısın demıyor keremşantii inşallah düzelir yaa(
ecemde öyle blanderdan geçirmeden asla yemıyor ya dun doktora söyledım ecem pütürlü bişey yemıyor dedim bu çocuk ne zaman alışacak dedim oda üzülme alışır dıyor ama artık yaşına girecekler ya herşeyi yemeleri lazım
canım bu uyutma işi bizimle öyleydi saat saat sallıyodum şimdi salıncak aldım eve markası bilgibaby internetten bakabilirsin içi geniş bayaca.işte şimdi onda uyuyo bende çok rahatladım.önüne ip bağladım arkama yaslanıp sallıyorum.rahat oluyo ama bazen bizimkide inatlaşıp ayakta sallanmak istiyo o zamanlarda yine ayakta sallıyorum..bi bak istersen
evet cnm hep pütürsüz verdım hata benim nu konuda şimdi 3 günden beri el blanderı kullanıyorum bıraz bıraz koyulastırmaya başladım ama nasıl zor yiyor görmenz lazım pütürlüleri
canm ya inş tez zamanda alışır sen şimdi eline pişeyler ver kendi yesin
mesela bisküvi ver yesin elma ver yesin
benm görümcemn kızı da pek yemiyordu pütürlü 2 yaşında bile pütürlü şeyleri çiğneyip geri çıkartıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?