2009 Nisan Anneleri

benim salıncak tenteli olandan ama evde tentesini çıkardım işte.bunu 115 tl ye aldık.. evim küçük benim heryerim nehirin eşyalarıyla doldu walla üstüme geliyolar bazen..sultan nehirde deli gibi yatıyo ama işte ben bunda uyuyup iyice dalınca yatğına alıyorum...
walla bi çocuk büyüyo ama nasıl büyüyo..ne kadar zormuş.şimdi etrafımdaki insanlara kaç çocuk büyütmüş gözüyle bakıyorum walla:)
yemek işimiz öyle sorunlu öyle sorunluki.nehir 9 aylık olana kadar yani diş işimiz aşlayana kadar iyiydi ama dişler bi başladı şimdi çok kötü durumda.öyle az ve öyle zor yiyoki avdeki herşeyi önüne döküyorum oda bende baştan aşağı çorba oluyoruz.fotoğraflarımdan buzdolabımdak herşeye yada saatimden takılarıma kadar herşeyimiz o çorba yicek diye ortaya dökülüyo ve kirleniyo.

bende öyle başladım elıne elma falan sonrada ekmek kauğu yavas yavas alıştı şimdi yiyo

canım senin dediklerini ben veriyorum ama yemek istemiyor ısırmıyor ama elimle bir parça elma verince ağzına yada keki elimle azıcık verince yiyor ((

canm valla yavaş yavaş alışacak ama dedigim gibi 8 .ayda falan pütürlü vermeye alıştrcaktnz ama en azından sen verince yiyoo alışır yani

mine öyle bir yer yokki evde aklıma gelmişti önceden bizimki oralarada sığamaz annemlerde yaptrdım geniş tavandan salıncak şimdi orda bile rahat uyumuyor

bu arada facede koyduğun resim senmisin:jeyyar:

canım kalorifer yokmu karşılıklı boru vardır belki valla kayra rahat ediyor bıraksam orda uyuyacak beşiği yaptım içine yastık koydum baya rahat

evet resimdeki benim ama doğum yapmadan önce göbeksiz halim (gitme:

aslında kendi resmimi eklememe eşim pek razı değil ama canım sıkıldı ekleyim dedim belki sonra silerim daha önceden de eklemiştim resimlerimi ama sen kaçırdın galibaa

ben yemek konusunda çok şükür sorun yaşamadım çok erken çorbalara başladım emmedigi için,
dişlerimzde çıktı ona rağmen yemesinde azalma olmadı (bazen büyük sözü dinlemek çok işe yarıyomş )

« önceki Konu | sonraki Konu »

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
eftelyasu, sekiznisanikibindokuz, pinarny, xxh.ydxx, ekim.29+, TugbaEcrin, ssengun, bursasu, namem

aslında 4. ayımda başladım bende herşeyi vermeye. hatta 4 aylıktı çok güzel kahvaltı yapıyodu öyle ezerek filan değil normal katı katı yiyodu.şimdide katı yemekte hiç bi sorunumuz yok ama iştahı yok hiç bişeyi yemek istemiyo yani.kendi kendine yemeyi öğrensin diye tost börek herşeyi veriyorum eline bakalım öğrenicekmi?bide iştahımız açılsa:)

Kayra ya kefiri içirdim yarım su bardağı kadar içti valla hiç ses çıkarmadı tadı activyaya benziyor

bursa gemlık canıım baya oldu sankı yerden geldı gum dıye
bana bu gece uyku haram (

Son düzenleme:

aslında kendi resmimi eklememe eşim pek razı değil ama canım sıkıldı ekleyim dedim belki sonra silerim daha önceden de eklemiştim resimlerimi ama sen kaçırdın galibaa

doğum gününde aldırırım o zaman dedelerden birine:)
sende çok gençsin daha önce görmedm resimlerini

oğluşumla yattık o uyudu ben geldim o gözlerinin yavaş yavaş kapanması yok mu bitiyorum allahım sen bana nasıl bir mutluluk verdin şükür ediyorum..............

doğum gününde aldırırım o zaman dedelerden birine:)
sende çok gençsin daha önce görmedm resimlerini

evde yerin varsa aldır rahat edersin
teşk ederim şimdide gencim ama çok az göbekliyim bu aralar çok sorun yapıyorum göbeğimi yaz geliyor badilerden pırtlayacak göbişler kışın kalın olduğu için yine kamufle oluyordu

oğluşumla yattık o uyudu ben geldim o gözlerinin yavaş yavaş kapanması yok mu bitiyorum allahım sen bana nasıl bir mutluluk verdin şükür ediyorum..............

katılıyorum Esra bende şükrediyorum sürekli
Yusuf maşallah kendi kendine uyuyor iştahıda iyileşmiştir inşallah

off bugn sınav giriş kağıdım geldi hararet bastı banaa ders çalşmaktan başım agrıyo ayın17 sine kadr bitrmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…