2009 Nisan Anneleri

ewt esracım ya çok dünyann en mükemmel varlıkları yaa bende uyudugu zamn öpmeye bayılıyorum

off benim yemeğim yok bugün Kayra da kaka yapıyor aman Allahım Deniz burda olsaydı şimdi ohhh mis gibi kokuyor derdim :))) Deniz kulakların çınlasın canım
ben yiyecek bir şeyler yapayım sizin menülerde neler var bakayım

sultan artık yediği kar gözüyle bakıyorum ve mide kapasitesi bu diyorum aç olsa yer diyorum böyle çok daha mutluyuz artık istemediğinde asla ısrar etmiyorum sanki daha iyi, canı sağolsun büyüyecekler inşallah daha iyi delikanlı olunca şişko olmaz uzun zayıf bir delikanlı olur ............

nagihan aynen bende hep uyurken öpüyorum ve resim çekiyorum ne kadar masum oluyorlar uyurken

evet benimde var yapçak bişey yok artık görmezzden geliciiizzz

cnm ben yusufun yemesiyle ilgili birşry yazmadıım ama...

bende mercimek yemei makarna salata hadi yallah:)

evet cenım bencede en guzel besleme seklı o bende senın gıbıyım elını uzattıgı herseyı verırım ama yede yemedı bıtırdı bıtırmedı pek bakmam bır lokmada olsa keyfınce yesın dıyorum
ayrıca bencede rabbımın bana verdıgı en buyuk nımet yavrularım tabıııı bırde esım ama tabıkı cocuklar agır basıyo ıser ıstemez ınsan nıye katlanırkı onlar olmasa hele buyuk oglum gelıp annecım senı cok sevıyorum sana sarılabılırmıyım dıyorya sankı dunyaları bagaslıyor

iyi akşamlar arkadaşlar.
sultancım fotomuzu beğenmişsin teşekkür ederiz
ben de gülfemin aline herşeyi veriyorum da yiyen çocuk nerde?ama pütürlü sorunumuz yok maşallah.

gecmişi okuyayyaım dedim sıkıldım 25 sayfa of okuyamammm

umarım herkes iyidir................

slm bu aradaaaaaaaa ehehehehe

HERKESİN

düya kadınlar günü kutlu olsun....

izde bugun gezdikkkk

geldim oglumu yıkadım oynadık uyudu

pardon sultan, mine ye cevap vericeğime sana yazmışım kusura bakma!!

güler gülfem çok şirin olmuş şanslısınız dayısı artık size güzel resimler yapar.........

karnım ac koca eve gec gelecek yemek yok ne yesem acaba offfffffffffffffffff

gülfem cok tatlı olmuşş gördüm maşallahh şirin:):):):)

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, denizela, TugbaEcrin, eysan

yusuf koltukların sapına tutunuyordu yüzüstü düştü kaşının üstü mosmor oldu moralim çok bozuldu yaaa

minecim güldürdün beni :)))
esracım ağlamadıysa fazla sıkma cnm boşuna kedini..ben hemen oyun oynatıp güldürüyorum unutsun hemen diyee..olacak bunlar bak yürüyen anneler bebeklerin her yeri mor diyo.. :)) ciddi bişii olmasında..

pardon sultan, mine ye cevap vericeğime sana yazmışım kusura bakma!!

güler gülfem çok şirin olmuş şanslısınız dayısı artık size güzel resimler yapar.........

karnım ac koca eve gec gelecek yemek yok ne yesem acaba offfffffffffffffffff

gülfem cok tatlı olmuşş gördüm maşallahh şirin:):):):)

teşekkür ederiz teyzeleri.opuyorumnanaktan.

yusuf koltukların sapına tutunuyordu yüzüstü düştü kaşının üstü mosmor oldu moralim çok bozuldu yaaa

ah canım kıyamma çok geçmiş olsun.azıcık buz koy annesi.

gecmiş olsun esra egenınde bana göre sag ege gore sol kaş üstü mor koltuk kenarına carptı agladı hemen camdan baktırdım sustu benımki sokak cocugu sokaga gıtmek için can atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…