esracım hakkınızda hayırısı olsun bursa guzel dır bence 3 araba çok değilmi gerek yok bence[/QUOTE
sağol sehercim inşallah hayırlısı olur, arabaların fiyatları 40-60 arasıymış hicco markalar kullanmadığımıda bir ihtiyacı olana veririm sevaba girerim.
off bugn sınav giriş kağıdım geldi hararet bastı banaa ders çalşmaktan başım agrıyo ayın17 sine kadr bitrmem gerek
evet benimde var yapçak bişey yok artık görmezzden geliciiizzzevde yerin varsa aldır rahat edersin
teşk ederim şimdide gencim ama çok az göbekliyim bu aralar çok sorun yapıyorum göbeğimi yaz geliyor badilerden pırtlayacak göbişler kışın kalın olduğu için yine kamufle oluyordu
sultan artık yediği kar gözüyle bakıyorum ve mide kapasitesi bu diyorum aç olsa yer diyorum böyle çok daha mutluyuz artık istemediğinde asla ısrar etmiyorum sanki daha iyi, canı sağolsun büyüyecekler inşallah daha iyi delikanlı olunca şişko olmaz uzun zayıf bir delikanlı olur ............
nagihan aynen bende hep uyurken öpüyorum ve resim çekiyorum ne kadar masum oluyorlar uyurken
evet cenım bencede en guzel besleme seklı o bende senın gıbıyım elını uzattıgı herseyı verırım ama yede yemedı bıtırdı bıtırmedı pek bakmam bır lokmada olsa keyfınce yesın dıyorumsultan artık yediği kar gözüyle bakıyorum ve mide kapasitesi bu diyorum aç olsa yer diyorum böyle çok daha mutluyuz artık istemediğinde asla ısrar etmiyorum sanki daha iyi, canı sağolsun büyüyecekler inşallah daha iyi delikanlı olunca şişko olmaz uzun zayıf bir delikanlı olur ............
Nagihan aynen bende hep uyurken öpüyorum ve resim çekiyorum ne kadar masum oluyorlar uyurken
ugly var ya o hayatım :))kaybol mansur kim?
pardon sultan, mine ye cevap vericeğime sana yazmışım kusura bakma!!
güler gülfem çok şirin olmuş şanslısınız dayısı artık size güzel resimler yapar.........
karnım ac koca eve gec gelecek yemek yok ne yesem acaba offfffffffffffffffff
gülfem cok tatlı olmuşş gördüm maşallahh şirin:):):):)
yusuf koltukların sapına tutunuyordu yüzüstü düştü kaşının üstü mosmor oldu moralim çok bozuldu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?