2009 Nisan Anneleri

sağolun kızlar bende yusufu kucağıma alıp çok sevdiği twetyli aynamız oraya gidiyoruz susuyor kuzum allah büyük kazalar vermesin.

melek egeyede gecmış olsun canım
olur bunlar esracım gecer ınşallah hemencecık seloşun ayaklar bere ıcınde ayıptır sölemesı dusuyo habıre
valla ıdo mudanyada var bıldığım kadarıyla canım ordan sehır merkeızne gelıyolar
guler remınıze bayıldım bıraz gec oldu ama kusura bakmayın bu gun temızlık yaptım ayıptır sölemesı yaprak sarma sardım canım ıstıyodu gırdım ama hemen göz atıp kaçtım hep akşam ustude deprem tuz bıber oldu gercı 3.5 ama elım ayağım kesıldı bırden

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, sevgideniz, TugbaEcrin, EDAAAA, ssengun+, denizela

urla, oslem1907, TugbaEcrin, ceyo16, sevgideniz, ssengun+, roseberry, namem

kalabalık ama ses yok ben kaçar kociş geldi onada gözleme yaptım be bugun yemk yapmak istemdim oh sefam olsunnn.. yatıcazzz birazdan byeeeeeeeeeeee

merhaba kızlar.oy bu ne kalabalık.benim üglfemciğim dünden beri annesine çektiriyo malesef.az önce zorla uyudu bakalım ne zaman kalkacak.güya ezeli izlicektim nerdeeee.

seher sağol canım.sen bugün atom karınca moduna girmişsin anladığım kadarıyla.maşallah ya.gençlik böyle bişey heralde.hem temizlik üstüne sarma.ya sizi okurken ben kendimi çok kötü hissediyorum.artık kesinlikle eminim ben tembelim.

hoşgeldin didem.
valla tuğba o kadar uykum var ki vazifeyi tamamlayıp yatacam inşallah canım.ne çok isterdim şurda istediğim kadar sohbet edebilseydim.

ii geceler herkese kayra çok hasta moralim sıfır ishal ve kusma var hiç bişey yemiyo eğer yarında geçmezsse hastaneye yatıcak

ii gecelerrr..ben geldiiimmm..nasılsınızzz???

ohh bee bi haftaa daha geçtii geriye kaldı 15 haftam hayırlısylaaa...:))

hoşgeldin didem.
valla tuğba o kadar uykum var ki vazifeyi tamamlayıp yatacam inşallah canım.ne çok isterdim şurda istediğim kadar sohbet edebilseydim.

sağlık olsun canım sen yat dinlen uykusuzluk çok beter bilmezmiyim benim minik canavarımda uyudu.hiç bişeyden memnun olmadı bugün huysuz diş geliyo kesin.

annaaaam bu ezel gıttıkçe daha güzel oldu,eysancım teşekkür ederım cevabın ıçın canımcım,ne güzel ışte sen süt verebılmışın maşallah daha ne,dr.bıle daha ıyı bıberon tutmaması dıyordu ama bence böyle daha ıyı en azından süt ıçıyor çocuğum artık,keşke olsaydıda hep emseydı,tuğbacım geçmış olsun bende gülşenın tahta kaşık fıkrını uygula derım kardeşımde eksık olmaz hıç,kansızlıktan ve vıtamınsızlıktenmış onunkı,ıyıde ben ıst fotolarını görmedım onlar nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…