2009 Nisan Anneleri

sağol özlemcim sarımsak sürdüm krem almaya çıkamadım çok yağmur ve rüzgar vardı.kaşığı sıcak sıcakmı bastırmak lazım çok acıyo ya su bile içemiyorum

gecmıs olsun canım ınşallah hastaneye yatmasına geek kalmaz
valla sorma guler ne zamandır canım ıstıyodu doya doya yedım bali

ii geceler herkese kayra çok hasta moralim sıfır ishal ve kusma var hiç bişey yemiyo eğer yarında geçmezsse hastaneye yatıcak
geçmiş olsun canım , ishali için muz patates yedirmeyi denedin mi canım , kusan bebeklerede az ve sık yedirmeyi öneriyor doktorlar geçmiş olsun canım
sağlık olsun canım sen yat dinlen uykusuzluk çok beter bilmezmiyim benim minik canavarımda uyudu.hiç bişeyden memnun olmadı bugün huysuz diş geliyo kesin.
kayra gece 12-30 1 den önce yatmıyor ömrümü yiyor valla birde uyusa sürekli uyanıyor bu ara fazlada emmiyor ama uyanıyor

tuğbacım burayada gırıyo oakley o muge ve denızın arkadası yanlışlıkla bende eklemişim muhabbet ettık cok sıcak ve samımı bıırı

buralardayım datlum gündüz kerem uyuyoken bende kestiriyorum bazen aslında hep burdayımda
muhabbet olmayınca bende yazmıyorum

canım geçmış olsun kayraya,hemen şıfa versın rabbım,tuğbacım ala sıcak desem,korkutacakmışsın yanı,ya ben bacede doğum günü slaytını ızledım ne güzel olmuş,kızların ıst buluşması nerdeeeeeeeee,yoksa yüklenmedıde benmı uyduruyorum

saolun kızlar inşallah değildir yaaa serum falan taktırmazki bizimkisi boyunu bile zor ölçüyo doktor inşallah gerek kalmaz hastaneye yatmaya

Kayra gel gel gel diyorr çok tatlı söylüyor maşallah kuzucuğuma
birde park yatağını aşağı aldım bugün bastırdım kenarından tutyor baya bir ayakta durdu normalde kanepeden tutunmak istemiyordu

Selammmmmmmm

Sultan sevindim sorun olmamasına.

Bizim de dişten midir bilmem,iştahı azaldı Miray ın,akşam muhallebiyi bile yemeden yatıyor artık,yaptım ama 2-3 bebek kaşığından fazlasını yediremedim:-((
İşin ilginci o kadar az yemeye rağmen gece de uyanmıyor artık,bu iyi tabi.

Kayra sinirleniyor biraz ilgileneyim sonrada uyutma çalışmaları başlar anca uyuyor
herkese iyi geceler kızlar

maşallah Miray'a uyanmasın tabi bari sen rahat et bizimki hayal gibi :gitme:

sevindim sorun olmamasına.bol bol uyu dinlen
ben ecrin gündüz uyurken kestirmekten kaçınıyorum uyumamak için buraya facebooka vuruyorum kendimi :)
çok sinirli oluyorum ya bi saat uyuyup kalkınca
gece kırk kere kalksam o kadar sinirli olmuyorum da gündüz içime canavar kaçıyo :)

bugun hastanede beklerken kaç tane ishal şikayetiyle çocuk geldi salgın varmış aman dikkat edin kızlar.

Yok cnm ne sorun olacakki:)

bende gece tam yatacakken uyanmasına deli oluyorum sallıyorum tam dalıyorum yine mıırmırr aptal gibi oluyorum yat kalk olunca

bu aralar halsizim ya sürekli yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…