ewet gülşencm sendin :)))))
ya idile ne yediriyosunuzda bu kdr enerjikk
sewmiyo demekki uykuyu
gece kuşu olck:))))
yani kadına bravo o kadar tepiklere nasıl dayanmış bilmem...ben son 2 ay karnımdaki hareketlerden dolayı gözümden çok yaş aktığını bilirim otobüste kendimi sıkarken
neden o kdr acı çektinbilmiyorumkismile
ohhh sefanız olsun annesı,bende süt ıçıp yattığından berı daha bır mutluyum,muh vermıyorum artık yatarkengunaydınlar 2.cı bızız herhalde selen bu gece rekor kırdı ve sadece 1 kez uyandı bı bıberon sut ıcıp uyudu o kadar mutluyum anlatamam baş ağrımda vardı valla ıyı oldu:)
denız maşallah ıstediğin kıloya ınmişsin
yelız burdasın bak herkes tarıflerı merak edıyo canım bı ara yazarmısın
[ı]yok canım daha deĞİl 4 kİlo daha var İrfanın doĞum gÜnÜne kadar.[/ı]
aferın kıs denız sana tebrık edıyorum senı arkadaşım,darısı bana,sana sonuna kadar katılıyorum,ıstedığın kıloya ındın nerdeyse,dans dersı olayı süper,yakın olsaydımda bende alsaydım ders senden,hamıle kalmadan önce kaanla çok ıstemıştık fakat ışler öyle yoğundukı bıze uyku saatlerı dışında vakıt kalmıyordu,şımdı tam tersı kaan yokbak denizim yaz geliyor.herkez süper vücutlarla bikini giyerken.ben yada sen göbeğimizi popomuzu saklamak için hemen koşup havluya sarılmak istemeyiz dimi...
güzeliz allah için obezde değiliz çok şükür başarabiliriz ben öle düşünüyorum..
insan formda olunca o kadar pozitif hissediyorki anlatamam.
eşim mesele iyisin tamam diyor ama olmaz ben kendimi aynanın karşısında çıplak izlerken mutlu olmak istiyorum.gülme gerçekten!
herşey insanın beyninde bitiyor inan.
isteyince oluyor.
öncelikle hedef kilo ve hedef tarih belirle kendine.
zayıfladıkca git mağazaya istediğin beden elbise dene ve mutlu ol!!
inan bi browniden daha çok mutlu edecek seni!
evet portakal ağacı benımde favorı sıtemdır hemde yıllardır,sen yazdıkça ağzım sulandı sabah sabah olmasada farkettımkı öğlene doğru olmuş,ayyyyy ben dışçıye gıdecem yarımda randevum var,en son eceye hamıle kalmadan önce görmüştüm dışçı koltuğunu tabıkı sızlamalar başladı,dolgum düştü galıba,yanı ınşallah çünkü çekımmmm havamda değılım hıççeyvahedigeldismileözelin açık değil ki şekerim. portakal agağıcı var oraya bak ben hep deniytom güzel şeyler oluyo. bide oktay ustanın sayfasına . benimde hafta sonu misafirim gelecek arayış içindeyim.
yalancı tavuk göğsü, portakal ağacından kestane topları yine ordan sarıyer böreği ve volkan kurabiye , bat, yapmayı düşünüyom. bi tuzlu daha lazım ama ne yapsam bilmiyorumkismile
hayırolsun ınşallahgünaydınlar
gece saat başı kalktım
o yüzden çok uykum var
hangi ara rüya gördüysem rüyamda SULTAN ı ve GÜLŞEN i gördüm
sultan kocası bide gülşen 4 ümüz bi arabaya binmişiz
heee bide keremito var
sultana ev bakıcakmışız neyse gidiyoruz sultan bi ev beğeniyo
ama kocamaaaannnn bişy
diyorum burayı nasıl ısıtacaksın sobayla diyo
yuh diyorum böyle eve soba olurmu o da sosyete şimdi böyle yapıo diyo
uyandığımda popomu kontrol ettim kızlar açık değildi hihhihihihihii
ahhhh ahhh ben yapamadım şu çızelgeyı bır türlü doğum günü kılo farketmez,hep hata verıyor yawtopik oalrak yavaş yavaş bebek çizelgelerinde çıkıp kilo çizelgelerine dönüyoruz
ben uyudum 7 saat,artık günaydın saatımız 7,alarmıkurmuş gıbı kalkıyor kuzum maşallahbu gece kimse uyumadımı yaaaaaaaaaaa
idile pazar günü fastfood gibi yaptım :)) 2 köfte 1 tane patatesten bol sütlü ve tereyağlı patates püresi ve pipetle ayran 1 çay bardağı:)) bu saydıklarımı yedi maşallah....
benımbıle canım ıstedı sen yazınca tabıkı dayanamamıştır ıdılcıkte götürmüştür mamaları
aaaa pipetle içebiliyolarmııı
bende denemek istiyorum çok mrak ediodum acaba ne zmn
pipetle içecek diye başka deneyen varmı
kahve saatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?