2009 Nisan Anneleri

ewet gülşencm sendin :)))))

ya idile ne yediriyosunuzda bu kdr enerjikk
sewmiyo demekki uykuyu
gece kuşu olck:))))

yani kadına bravo o kadar tepiklere nasıl dayanmış bilmem...ben son 2 ay karnımdaki hareketlerden dolayı gözümden çok yaş aktığını bilirim otobüste kendimi sıkarken

aaaa pipetle içebiliyolarmııı
bende denemek istiyorum çok mrak ediodum acaba ne zmn
pipetle içecek diye başka deneyen varmı

ewet gülşencm sendin :)))))

ya idile ne yediriyosunuzda bu kdr enerjikk
sewmiyo demekki uykuyu
gece kuşu olck:))))

biz ne yersek onu yiyor mügecimde çok enerjik olduğu doğru:)) akşam 7 de işten geldim saat 11 de uyutana kadar 4 saat yürüdük evin içinde düşün...okadar yürümeye pestil gibi yatması lazım:)) geçen haftasonu banuda gördü geldiğinde tek bir saniye oturmuyor sadece foto çekilirken oturtabildik....uyku konusunda genetik doğru annemde sevmezdi uykuyu kardeşlerimde sevmez....annem ve ablam gece 3-4 saat uyku ile gayet mutlu yaşamlarını sürdürürlerdi...

yani bide o yönü var.. dimi.. ben 3,5 ay bulatıdan kusmadan öldüm diyebilirim..
sonr da hareketleri çok oluyo hiçbişey hissetmedimi.. içinde biri var dimi yanii... kadına da doktorlara da masallah yanii..

o zmn yapılck bişy yok gülşencm baksana sülale uyku sewmiyo
kız naaaaaaaapsın

bı kadın çokmu kiloluydu acaba genelde çok kilolular hissetmiyo hareketleri
de adet olmamasındandamı şüphelenmemiş yuh yaaaa

pipeti deneyin derim beceriyorlar hem diş sağlığı içinde faydalı...bende tesafüfen öğrendim içtiğini...bizim içtiğimiz içecekten veriyim dedim baktım ki yarıladı kutuyu böylece anladık:))

ohhh sefanız olsun annesı,bende süt ıçıp yattığından berı daha bır mutluyum,muh vermıyorum artık yatarken
[ı]yok canım daha deĞİl 4 kİlo daha var İrfanın doĞum gÜnÜne kadar.[/ı]

aferın kıs denız sana tebrık edıyorum senı arkadaşım,darısı bana,sana sonuna kadar katılıyorum,ıstedığın kıloya ındın nerdeyse,dans dersı olayı süper,yakın olsaydımda bende alsaydım ders senden,hamıle kalmadan önce kaanla çok ıstemıştık fakat ışler öyle yoğundukı bıze uyku saatlerı dışında vakıt kalmıyordu,şımdı tam tersı kaan yok
evet portakal ağacı benımde favorı sıtemdır hemde yıllardır,sen yazdıkça ağzım sulandı sabah sabah olmasada farkettımkı öğlene doğru olmuş,ayyyyy ben dışçıye gıdecem yarımda randevum var,en son eceye hamıle kalmadan önce görmüştüm dışçı koltuğunu tabıkı sızlamalar başladı,dolgum düştü galıba,yanı ınşallah çünkü çekımmmm havamda değılım hıççeyvahedigeldismile
hayırolsun ınşallah
topik oalrak yavaş yavaş bebek çizelgelerinde çıkıp kilo çizelgelerine dönüyoruz
ahhhh ahhh ben yapamadım şu çızelgeyı bır türlü doğum günü kılo farketmez,hep hata verıyor yaw
bu gece kimse uyumadımı yaaaaaaaaaaa
ben uyudum 7 saat,artık günaydın saatımız 7,alarmıkurmuş gıbı kalkıyor kuzum maşallah

aaaa pipetle içebiliyolarmııı
bende denemek istiyorum çok mrak ediodum acaba ne zmn
pipetle içecek diye başka deneyen varmı

sueda yaklaşık 2 ay önce başlamıştı pipetle içmeye.çok şaşırmıştık

öpüldünüz çoook kaçtım anca hazırlanırım ecenın çorbasınıda yetıştırısem bu arada tam süper olacak

ben de çok acıktım....
15 dk kaldı yemeğe...
arkadas mercimek köfteki getirmis....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…