2009 Nisan Anneleri

off yaa benim işim hiiç bitmiyo sizinde öylemi az önce muz elma hazırladım bi lokma verdim veee kustu yani kahvaltı gitti tabi benim ve onunda üstü başı halı onları temizle üstünü değiştir tekrar yedir ortalığı temizle uyuttum şimdide çorbasını hazırlıcam zaten gecede dinlenemiyorum( ağlamak istiyorummmm

canım öyle hafta sonu evde..hergün kendi üstümü ve meriçi üstünü değiştiriyorum..
benim üstümü de batiriyo yemek yerken zaten oturmuyo gziniyo ben pesinden beslemeye calişiyorum..

elini baska yerlere sürüyo ağzını da... bulaşık olduğu zaman..
elini sokamazsa ayağını uzatıyo yemeğin içine..
yada bişi atmaya çalışıyo içine..
yaniii bizimde durumumuz aynı canım

valla gulşen uyku sızde genetık ve bızdede bende annemde 3 saatlık uykuyla çook gun gecırenlerdenız selende bıze benzemış herhalde ama çok yorulmasına rağmen uyumaması enteresan bunların maşallah ıdıl pıpet kullanıomus bızdemı denesek acaba
mugecım ruyan hayra cıksın baya ılgınçmiş
burcu bızdede aynı ış bıtmıyo hıç :)

merhabalar biz evimizdeyiz.açık bırakmışım ama çantaları yerleştir çamaşır yıka yemek yap fırsatını buylup da oturamadım.

kızlar seloşun doğum gunune menuye farklı lezzetler ıstıyorum bı el atın kımsede yokmu değişik tarıf

kızlar seloşun doğum gunune menuye farklı lezzetler ıstıyorum bı el atın kımsede yokmu değişik tarıf

herkese merhabalar
geçmişe birazdan bakacağım inşallah
Sehercim bende krepli bohça tarifi var her yiyen tarifini alıyor küçük küçük bohça biraz oyalıyor ama çok hoş istersen tarifini verebilirim
sonra çok basitte bir şey var bak o aklımda hemen yazayım
milföyleri 4 e bölüp fırında kızartıyorsun iyice kızarınca kabarıyor zaten eğer çok kabarmışsa ortadan bölüp çok kabarmamışsa iki küçük kara milföyü alıp arasına tavuk göğsü üzerine bol pudra şekeri bunuda herkes beğenir bence ikisinide evde dene hoşuna giderse selen in doğum gününe yaparsın diğerinin tarif odada ajandamda Kayra uyuyor istersen uyanınca onuda verrimi

merhabalar biz evimizdeyiz.açık bırakmışım ama çantaları yerleştir çamaşır yıka yemek yap fırsatını buylup da oturamadım.
hoşgeldin canım
yemeğe gittim geldim...
ohh karnım doydu Allaha şükür..
afiyetler olsun ohhh köfteler yenmiş
valla bende aynı durumdayım kayra gece 2-3 arası savabha 6 dan 9 a kadar oturdu birde banyoluydu anlayamıyorum bu cocuğu bu enerji nerden buluyor
pipeti deneyin derim beceriyorlar hem diş sağlığı içinde faydalı...bende tesafüfen öğrendim içtiğini...bizim içtiğimiz içecekten veriyim dedim baktım ki yarıladı kutuyu böylece anladık:))
maşallah ya siz böyle diyince Kayra nın çokkk çoookkkkkkkkkk tembel olduğunu fark ediyorum daha bardağa alışmadı istemiyor
Müge rüyanı hayra yoralım Sultan ev arıyordu inşallah gönlüne göre bir şey bulur popomu kontrol ettim demende çok hoş kaydirigubbakcemile3

aay minenin anlattığı krep tarifini benim kuzenimde yapıyo biz ona altın kesesi diyoruz harika bişey yaa. aynı tariftir sanırım ama çook uğraştırıcı bi de kalabalıksa misafir yandın yani..bende kuzenimden elanın doğum gününde yapmasını istiyecektim ama işkence olmasın kıza diye vazgeçtim :))))

biz ela hanımla sabah bi posta çıkmıştık salıncak binmişti ..şimdi uyanınca bi daha çıktık hava süper bayaa gezdik eksiklerimi falan aldım iyi oldu ama yolda uyudu eve gelince uyandı tabi inşallah bi daha uyur ayaklarımı uzatmak istiyorum sırılsıklam oldum zaten :)))

canım krep pişirilip arasına kürdanla bohça şeklini verip krema üstüne döküyoruz bak kreplerini önceden pişirip buzluğa atarsınız bie gün öncede çıkarıp çözüldükren sonra yapın bir gün dinlenin ce daha da hoş oluyor ben yapınca fazla yapıp buzluğa atarım misafir gelicce kremasını yapıp kolay olur
niye vazgeçtin nevarki onu yapmada söyle yapsın yakın olsak ben bile yapardım valla çok kolay ama öncesinde kendinize yapın derim ama tadı harikaaaa

kızlar tarıfler için bı yer açtım umarım becerebılmışımdır:)
merak ettım denız ıyıce şimdi ben severım uğraşmayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…