kızlar seloşun doğum gunune menuye farklı lezzetler ıstıyorum bı el atın kımsede yokmu değişik tarıf
hoşgeldin canımmerhabalar biz evimizdeyiz.açık bırakmışım ama çantaları yerleştir çamaşır yıka yemek yap fırsatını buylup da oturamadım.
afiyetler olsun ohhh köfteler yenmişyemeğe gittim geldim...
ohh karnım doydu Allaha şükür..
valla bende aynı durumdayım kayra gece 2-3 arası savabha 6 dan 9 a kadar oturdu birde banyoluydu anlayamıyorum bu cocuğu bu enerji nerden buluyoroff yaa benim işim hiiç bitmiyo sizinde öylemi az önce muz elma hazırladım bi lokma verdim veee kustu yani kahvaltı gitti tabi benim ve onunda üstü başı halı onları temizle üstünü değiştir tekrar yedir ortalığı temizle uyuttum şimdide çorbasını hazırlıcam zaten gecede dinlenemiyorum( ağlamak istiyorummmm
maşallah ya siz böyle diyince Kayra nın çokkk çoookkkkkkkkkk tembel olduğunu fark ediyorum daha bardağa alışmadı istemiyorpipeti deneyin derim beceriyorlar hem diş sağlığı içinde faydalı...bende tesafüfen öğrendim içtiğini...bizim içtiğimiz içecekten veriyim dedim baktım ki yarıladı kutuyu böylece anladık:))
aay minenin anlattığı krep tarifini benim kuzenimde yapıyo biz ona altın kesesi diyoruz harika bişey yaa. aynı tariftir sanırım ama çook uğraştırıcı bi de kalabalıksa misafir yandın yani..bende kuzenimden elanın doğum gününde yapmasını istiyecektim ama işkence olmasın kıza diye vazgeçtim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?