2009 Nisan Anneleri

minecim sağol yedik walla ...

doğum günü için bimiyorum bende neyapayım..

siz tektek haızlıyacakmısınız tabakları yoksa.. salonda masanın üstünde bütün hazırlıkları bırakıp herkes kendi mi alcak..

ben de pek bilemiyorum naıl yapacağım..

arkadas herkes kendi alsın metodunu uygulamışş..
bende hiç öyle yapmadımm.. nasıl olur diye düsünüyorumm

hoşgeldiniz gülercim maraton başladı senin yine Allah kolaylık versin

hoş geldın gulercım

Hoşgeldin gülercim, bence bir topik açın oraya yazsınlar bizde sebeblenelim....

hoşgeldi gülerci.m

hoşbulduk arkadaşlar.gülfem izin vermiyo ki oturayım.

biz aile arasında akşam yapıcaz...bende masaya herşeyi koymayı planlıyorum...ama kesin erkekler almaz babalarımız yani :)) ama bayanlar kendi alır :))
minecim kuzenim kakaolu krep yapıyo dediğin gibi küçük küçük..benim nişanımda yapmıştı ama canı çıktı çok kalabalıktı tabi..bi de tek tek onlarca krem pişmeside hemen olmuyo içi pişecek falan önü arkası çook zaman alıyo yani...içinede beyaz bi krema yapıyo sonra krebi bohça şeklinde kürdanla kapatıyo aynı sanırım sen kremayı üzerine demişsin içine yani di mi?

yemek yapma zamanı
akşama görüşürüz kızlaar
bende de güzel basit bi kurabiye var onu eklerim

ben aile arasında yapacağımız doğum gününde pastayı kendim yapmayı planlıyorum bi tane buldum netten önce bi denicem evde tabi..sonra dışarda arkadaşlar arasında yapıcaz o pastayı yaptırıcam dışarda..

bizim tahminen 30 kişi civarı olcak.. evde..ben aslına herkesin tabağını hazırlamak istiyorum.

öylede çok vakit kaybı olmasın masanın üzerinde dursun herkes kendi alsın diyorum..

biraz düsüneyim hangisi daha iyi..

hazırlık olarak ne yapacağım kaç çeşit yapacağim da belli değil daha..

geçen haberlerde balıklarda kanser yapacak düzeyde kirlenme olduğu söylendi.dip balıklarında kefal levrek gibi.ben de genelde hamsi istavrit vermeye çalışıyom.bi de çinekop işte.

slm kızlar anca girebildim
demir pusetinde gezerken bugün çok mutluydu sürekli alkış yaptı
çocuk gördü sıcağı içi kayndı
emzirdim yatırdım bayıldı
bende duş aldm şimdi çoook uykum var

deniz pastanın boyutu çok büyük 2 saatte açıldı
resmi açılmıyo sen bunu nasıl yapıcaksn
yapta beni çağır hihihihiihhi

misafirim vardı gittiler kayra da uyudu biraz dinleniyim.ben doğum gününü pazara geliyo gündüz yapıcam ama mum üflemede falan babamız olucak yanımızda heral de ortaya masaya koyarım bende ama ne yapıcamı hiç bilmiyorum henüz bi kaç gün sonra süslemeleri sipariş ederim heralde stüdyoda foto. çektiririz

ben dışarıda yaptırıcam
artık ist.a gidince karar vericez
bulduğumuz yere göre bişeyler yapılırama evde bişey yapmayı düşünmüyorum
bide pazar günü olduğu için gündüz yapıcam

bizimki çarşambaya geliyo.çok ters ya.ben gündüz istiyodum ama şimdi mecburen akşama kayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…