2009 Nisan Anneleri

sehercim tarifini ben ilmiyorum kuzenim biliyo o yapıyoben hiç yapmadım..mine yazsın tarifi..ben kuzenimden öğrenirsem yazarım..
mügecim onu yapmakta ne var ben çok pasta yapardım eladan önce harika pandispanya yaparım bunun arasındaki kakaolu pudingmiş üstüde pasta kreması zaten..en zevkli kısmıda süslemek..yaa ben çağırırdım seni yakınsın zaten ne güzel olurdu ama aydında kutluycaz oraya gell :))
ben 2 tane pasta almak istemediğim için birini kendim yapıcam..

aay pardon cnm yaa yazayım onuda topiğe şu an el delirdi..ben herkes hazır alacak diye yazmamıştım..

deniz anladığım kadarıyla seher senin pastanın tariflerini istiyor
ben vereceğim ama yarına kaldı akşam bir yere gidecekmişisz yarında misafirim var yaparım fotosonoda eklerim belki ben kaçar bayy
bu arada deniz eklediklerin çok lezzetli duruyor

dENıZ BEN DE GELEBıLıR MıYıMMMM PARTıNıZE)

Çok güzel görünüor,o pandispanyanın arasında pudingden başka birşeyler dizilmiş gibi,petibör mü ki,ya da keki mi öyle dikey yerleştirmişler??Ben mi yanlış gördüm yoksa??

pasta çok güzel görünüyor yapabilirsen helal olsun

pipeti deneyin derim beceriyorlar hem diş sağlığı içinde faydalı...bende tesafüfen öğrendim içtiğini...bizim içtiğimiz içecekten veriyim dedim baktım ki yarıladı kutuyu böylece anladık:))
ben denedim pipetle benim tembel içemedi

:roflol::roflol::roflol:
alemsin ya heheh benimde bişey aklıma takılınca rüyama giriyo

günaydınn

geçmişe bakarken gördüm. ben de kükürtlüyü çok severim zaten annemlerde orda oturuyorlar. orda yaşamak isterdim. hem sakin hem merkeze yakın.

kükürtlüde güzel ama eşimin işyerine annemlere ve merkeze yakın olsun arabya binmek istemiyorum bir kaç ev buldum yarın bakçaz inşallah

ewet elifcim petibör..denicem bakalım önce bi evde yazarım yapabilirsem resmini çekerim :))
aay ne güzel olurdu hepiniz gelebilseniz..o zaman bu pastadan 5 tane yapmam gerekirdi gerçi hehehe

az önce ecrine pınar ilk adım sütü içirdim 150 cc yaladı yuttu daha olsa içerdi hihih
bu sütün aptamil gibi 1 saat sonra içilemez gibi bi durumu yok dimi ısıtır koyarım avent mama çantasına sıcacık istediği zaman içiririm.hele uçakta çok zor oluyodu mama hazırlamak yaa.ilk binişimizde hazır koymuştum rötarlı kalktı onu içiremedim hostesten sıcak su istedim kaynak getirmiş ılıtın dedim vs. bisürü iş bu süt iyi olacak.

yaprak dökümü ve aşkı memnu varsa burda kimseler olmuyor :)
banyo yaptım saçlarımı düzleştireyim dedim ecrin kudurdu yarı düz yarı dalgalı kaldımm

selam kızlar dğn gece ilk defa 3,5 saat deliksiz uyudum 10 saat uyumuş kadar mutluyum

canım inş kısa zamanda daha çok uyursunuz:) en iyi ben bilebilirim heralde o 2 saatlik uykuların bile tüm gece gibi tatlı oluşunu............. henüz 1 aydır düzene girdik:) maşallah:):) yoksa ben en çok 2 saatlik uykuyla 9-3 okulda çalışıyor bi de eve gelince pın pınla oluyodum....
seni düşünemiyom bile iki TATLI CADIIIII:)

Bu arada kızlar herkese iyi akşamlar... son günlerde iyice koptum yaaa.. bi hasta oldum bi bişiy oldu bi net gitti bi müfettiş derken giremedim girince de balıklama atlayamıyom geçmişe bakıyom ben geçmişteyken yeni geçmişler artıyor işin içinden çıkamadım yani pufffffffffffffffffffffff neyse en azından selam verip çıkabiliyom...............

selam herkeze.
birkaç gün önce kızkardeşim bana bi durumdan bahsetti.karsın susuz ilçesinin küçükçatak köyünde öğretmenlik yapıyor.anaokulu hizmete açılmış ve hiç oyuncak yokmuş.atmayı düşündüğünüz oyuncakalrınız varsa haber verirseniz sevinirim.

aynen öyle canım aksıyon olmadan bıle gün nasıl başlıyor nasıl bıtıyor anlamıyoruz çok şükür,bazen totom koltuğu görmeden akşam oluyor zaten gündüz gırersem kk ya mutfakta gırıyorum ayak üstü,sırtım tutuyor benımde nedendır anlamadım ama galıba hıç oturarak ış yapmam ondandır dıyorum
merhabalar biz evimizdeyiz.açık bırakmışım ama çantaları yerleştir çamaşır yıka yemek yap fırsatını buylup da oturamadım.
hoşgeldın,evım evım güzel evım dedınmı,ohhh ışlerde bıtmış ellerıne sağlık
kızlar tarıfler için bı yer açtım umarım becerebılmışımdır:)
merak ettım denız ıyıce şimdi ben severım uğraşmayı :)
çok güzel oldu bence,enazından elımızı attığımızda tarıfler olacak,teşekkürler
allah kolaylık versın canım
ben dışarıda yaptırıcam
artık ist.a gidince karar vericez
bulduğumuz yere göre bişeyler yapılırama evde bişey yapmayı düşünmüyorum
bide pazar günü olduğu için gündüz yapıcam
özsütte yapmayı düşünmezmısınız çok güzel hazırlıyorlar,aklınızda olsun,dışarda yaparsak bız düşünüyoruz,dışarda olmazsa akşam yapacaz nasıpse,araya mezede karıştıracam halıyle ve bol bol oynayacaz kızımla :teytey::dance:
selam kızlar dğn gece ilk defa 3,5 saat deliksiz uyudum 10 saat uyumuş kadar mutluyum
canım benım ya kıyamam ben sana,ınşallah bundan sonra düzelecektır uyku düzenıde büyüyorlar annesı

sıkma canını ışın gücün var ışte halıyle bakamıyorsun

slm kızlar bende bugün annemdeydım sultişle annelerimize gittik

deniz valla pasta süper hakikaten ımmm cnm istedi ya:))
gülşen pipetle içebiliyor demek maşallah idile ne diyeyim .))
müge rüyana baya güldüm hayır olsun inşallahhh:))

Ne güzel birçok bebiş sütü severek içiyor,yarasın hepsine inş.
Miray a da verdim 2 kere ama içmedi,zartık sütü mü sevmedi,yoksa biberonu sevmediğinden mi içmedi anlayamadım??
Ama suyu içiyor biberondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…