ben dışarıda yaptırıcam
artık ist.a gidince karar vericez
bulduğumuz yere göre bişeyler yapılırama evde bişey yapmayı düşünmüyorum
bide pazar günü olduğu için gündüz yapıcam
pasta çok güzel görünüyor yapabilirsen helal olsunhttp://i1003.hizliresim.com/2010/3/10/4415.jpg
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/10/4425.jpg
bunu yapmayı planlıyorum başka bi pasta aklımı çelmezse
ben denedim pipetle benim tembel içemedipipeti deneyin derim beceriyorlar hem diş sağlığı içinde faydalı...bende tesafüfen öğrendim içtiğini...bizim içtiğimiz içecekten veriyim dedim baktım ki yarıladı kutuyu böylece anladık:))
:roflol::roflol::roflol:günaydınlar
gece saat başı kalktım
o yüzden çok uykum var
hangi ara rüya gördüysem rüyamda SULTAN ı ve GÜLŞEN i gördüm
sultan kocası bide gülşen 4 ümüz bi arabaya binmişiz
heee bide keremito var
sultana ev bakıcakmışız neyse gidiyoruz sultan bi ev beğeniyo
ama kocamaaaannnn bişy
diyorum burayı nasıl ısıtacaksın sobayla diyo
yuh diyorum böyle eve soba olurmu o da sosyete şimdi böyle yapıo diyo
uyandığımda popomu kontrol ettim kızlar açık değildi hihhihihihihii
günaydınn
geçmişe bakarken gördüm. ben de kükürtlüyü çok severim zaten annemlerde orda oturuyorlar. orda yaşamak isterdim. hem sakin hem merkeze yakın.
selam kızlar dğn gece ilk defa 3,5 saat deliksiz uyudum 10 saat uyumuş kadar mutluyum
off yaa benim işim hiiç bitmiyo sizinde öylemi az önce muz elma hazırladım bi lokma verdim veee kustu yani kahvaltı gitti tabi benim ve onunda üstü başı halı onları temizle üstünü değiştir tekrar yedir ortalığı temizle uyuttum şimdide çorbasını hazırlıcam zaten gecede dinlenemiyorum( ağlamak istiyorummmm
aynen öyle canım aksıyon olmadan bıle gün nasıl başlıyor nasıl bıtıyor anlamıyoruz çok şükür,bazen totom koltuğu görmeden akşam oluyor zaten gündüz gırersem kk ya mutfakta gırıyorum ayak üstü,sırtım tutuyor benımde nedendır anlamadım ama galıba hıç oturarak ış yapmam ondandır dıyorumcanım öyle hafta sonu evde..hergün kendi üstümü ve meriçi üstünü değiştiriyorum..
benim üstümü de batiriyo yemek yerken zaten oturmuyo gziniyo ben pesinden beslemeye calişiyorum..
elini baska yerlere sürüyo ağzını da... bulaşık olduğu zaman..
elini sokamazsa ayağını uzatıyo yemeğin içine..
yada bişi atmaya çalışıyo içine..
yaniii bizimde durumumuz aynı canım
hoşgeldın,evım evım güzel evım dedınmı,ohhh ışlerde bıtmış ellerıne sağlıkmerhabalar biz evimizdeyiz.açık bırakmışım ama çantaları yerleştir çamaşır yıka yemek yap fırsatını buylup da oturamadım.
çok güzel oldu bence,enazından elımızı attığımızda tarıfler olacak,teşekkürlerkızlar tarıfler için bı yer açtım umarım becerebılmışımdır:)
merak ettım denız ıyıce şimdi ben severım uğraşmayı :)
allah kolaylık versın canımbizim tahminen 30 kişi civarı olcak.. evde..ben aslına herkesin tabağını hazırlamak istiyorum.
öylede çok vakit kaybı olmasın masanın üzerinde dursun herkes kendi alsın diyorum..
biraz düsüneyim hangisi daha iyi..
hazırlık olarak ne yapacağım kaç çeşit yapacağim da belli değil daha..
özsütte yapmayı düşünmezmısınız çok güzel hazırlıyorlar,aklınızda olsun,dışarda yaparsak bız düşünüyoruz,dışarda olmazsa akşam yapacaz nasıpse,araya mezede karıştıracam halıyle ve bol bol oynayacaz kızımla :teytey::dance:ben dışarıda yaptırıcam
artık ist.a gidince karar vericez
bulduğumuz yere göre bişeyler yapılırama evde bişey yapmayı düşünmüyorum
bide pazar günü olduğu için gündüz yapıcam
canım benım ya kıyamam ben sana,ınşallah bundan sonra düzelecektır uyku düzenıde büyüyorlar annesıselam kızlar dğn gece ilk defa 3,5 saat deliksiz uyudum 10 saat uyumuş kadar mutluyum
canım inş kısa zamanda daha çok uyursunuz:) en iyi ben bilebilirim heralde o 2 saatlik uykuların bile tüm gece gibi tatlı oluşunu............. henüz 1 aydır düzene girdik:) maşallah:):) yoksa ben en çok 2 saatlik uykuyla 9-3 okulda çalışıyor bi de eve gelince pın pınla oluyodum....
seni düşünemiyom bile iki TATLI CADIIIII:)
Bu arada kızlar herkese iyi akşamlar... son günlerde iyice koptum yaaa.. bi hasta oldum bi bişiy oldu bi net gitti bi müfettiş derken giremedim girince de balıklama atlayamıyom geçmişe bakıyom ben geçmişteyken yeni geçmişler artıyor işin içinden çıkamadım yani pufffffffffffffffffffffffneyse en azından selam verip çıkabiliyom...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?