2009 Nisan Anneleri

tuğba gittinmi eve kızzz?ben bu akşam burda kalıcam müjde ev buldum setbaşında jandarma varya onun arkasında hemde:)

bende bugün aldım birazdan denicem umarım içer ve alerji vs.yapmaz
slm kızlar nasılsnz giremedim kaç zamandr herkes iidir inşş
hoşgeldin nagihancım

hayırlısı neyse o olsun canım hakkında umarım daha ıyısını bulursun

evet cnm evdeyız ecemın uykusu geldı geldık eve valla bugün annem ecem baktı bende uyudum dinlendim

ay bize çok yakın ya inşallah yarın tutarsınız artık sabah akşam birlikte oluruz kız:))

Sultan hayırlısı olsun,ama içine sinmediyse hemen acele etme bence,daha güzellerini bulursunuz inşallah!

Gülşen ben de hep düşünüyordum,ıdil Gülşene benzemiş uyku konusunda diye,bu kadar az uyuyup ve de nerdeyse hiç şikayet etmeyen ve hayatına normal birşekilde devam eden kaç kişi var ki aramızda)

ne yapıyım elifçim başa gelen çekilir misali:)) sürekli dert yanıncada mutsuzluk bana yapışır korkusundayım en iyisi lafa vurmak:))

günaydınn..
gülşencim güne güldürerek başlattın beni saol cnm..hahaha sanada kıyamam ama idile de kıyamam yaa vur duvara he :)))
sultancım bak uzun süre çıkmazsınız kafana göre bi ev bulursan bencede acele etme cnm ama kısa sürede bulursun inşallah istediğin gibi..eşin tamamen sana bıraktı sanırım keyfine göre ooh ne güzel benimkide öyledir..sonradan dırdır yaparım diye sen seç der :))

Günaydınlar..... inş.mutlu birgün ve gece olur bizde bu gece bir kere kalktık ama sabah kalkışımız 5 de oldu neyse bunada şükür....
Gülercim sanırım hamsi ve istavritde de kirlenme vardı ben öyle duymuştum TV den ben genelde somon veriyorum artık ne kadar iyiyse..

günaydınnn
denizcim çok teşekkür ederim.şimdilik çok sevdim sıcacık sakin trafiksiz insanları saygılı daha ne olsun :) bi de yazın sıcaktan eridim mi tamamdır

kızlar doĞumgÜnÜ sÜslerı satan ıyı bır sıte bılıyormusunuz?

kımler dıŞarıda yapcak doĞumgÜnÜnÜ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…