Ünİversİtede kıbrıslı Çok arkadaŞım vardı
severdİm hepsİnİ..
kızlar pek sÜslÜydÜ bİde Çok Şeker konuŞurlardı.
su pahalıymıŞ yanlız oralarda benİm kuzen orda okuyorda..
günaydın kızlar ecem az önce 150 cc aptamil junıor süt içti maşallah ya bugün bakıcam kabızlık falan yapmazsa mamaya sonnnn:)))
merhabalar biz evimizdeyiz.açık bırakmışım ama çantaları yerleştir çamaşır yıka yemek yap fırsatını buylup da oturamadım.
hoşgeldiniz gülercim maraton başladı senin yine Allah kolaylık versin
kızlar seloşun doğum gunune menuye farklı lezzetler ıstıyorum bı el atın kımsede yokmu değişik tarıf
Hoşgeldin gülercim, bence bir topik açın oraya yazsınlar bizde sebeblenelim....
herkese merhabalar
geçmişe birazdan bakacağım inşallah
Sehercim bende krepli bohça tarifi var her yiyen tarifini alıyor küçük küçük bohça biraz oyalıyor ama çok hoş istersen tarifini verebilirim
sonra çok basitte bir şey var bak o aklımda hemen yazayım
milföyleri 4 e bölüp fırında kızartıyorsun iyice kızarınca kabarıyor zaten eğer çok kabarmışsa ortadan bölüp çok kabarmamışsa iki küçük kara milföyü alıp arasına tavuk göğsü üzerine bol pudra şekeri bunuda herkes beğenir bence ikisinide evde dene hoşuna giderse selen in doğum gününe yaparsın diğerinin tarif odada ajandamda Kayra uyuyor istersen uyanınca onuda verrimi
hoşgeldin canım
afiyetler olsun ohhh köfteler yenmiş
valla bende aynı durumdayım kayra gece 2-3 arası savabha 6 dan 9 a kadar oturdu birde banyoluydu anlayamıyorum bu cocuğu bu enerji nerden buluyor
maşallah ya siz böyle diyince Kayra nın çokkk çoookkkkkkkkkk tembel olduğunu fark ediyorum daha bardağa alışmadı istemiyor
Müge rüyanı hayra yoralım Sultan ev arıyordu inşallah gönlüne göre bir şey bulur popomu kontrol ettim demende çok hoş kaydirigubbakcemile3
canım krep pişirilip arasına kürdanla bohça şeklini verip krema üstüne döküyoruz bak kreplerini önceden pişirip buzluğa atarsınız bie gün öncede çıkarıp çözüldükren sonra yapın bir gün dinlenin ce daha da hoş oluyor ben yapınca fazla yapıp buzluğa atarım misafir gelicce kremasını yapıp kolay olur
niye vazgeçtin nevarki onu yapmada söyle yapsın yakın olsak ben bile yapardım valla çok kolay ama öncesinde kendinize yapın derim ama tadı harikaaaa
kızlar tarıfler için bı yer açtım umarım becerebılmışımdır:)
merak ettım denız ıyıce şimdi ben severım uğraşmayı :)
Bı ık daha var tarıf bı ara eklerım onlarıda
esesncim en öyle yaptım ama kimse kalkıp kendi almadı :) gene servisi ben yaptımmm
bende senin dediğin gibi olur mu diye düsünmüstüm .
biz aile arasında akşam yapıcaz...bende masaya herşeyi koymayı planlıyorum...ama kesin erkekler almaz babalarımız yani :)) ama bayanlar kendi alır :))
minecim kuzenim kakaolu krep yapıyo dediğin gibi küçük küçük..benim nişanımda yapmıştı ama canı çıktı çok kalabalıktı tabi..bi de tek tek onlarca krem pişmeside hemen olmuyo içi pişecek falan önü arkası çook zaman alıyo yani...içinede beyaz bi krema yapıyo sonra krebi bohça şeklinde kürdanla kapatıyo aynı sanırım sen kremayı üzerine demişsin içine yani di mi?
yemek yapma zamanı
akşama görüşürüz kızlaar
bende de güzel basit bi kurabiye var onu eklerim
ben aile arasında yapacağımız doğum gününde pastayı kendim yapmayı planlıyorum bi tane buldum netten önce bi denicem evde tabi..sonra dışarda arkadaşlar arasında yapıcaz o pastayı yaptırıcam dışarda..
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/10/4415.jpg
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/10/4425.jpg
bunu yapmayı planlıyorum başka bi pasta aklımı çelmezse
bizim tahminen 30 kişi civarı olcak.. evde..ben aslına herkesin tabağını hazırlamak istiyorum.
öylede çok vakit kaybı olmasın masanın üzerinde dursun herkes kendi alsın diyorum..
biraz düsüneyim hangisi daha iyi..
hazırlık olarak ne yapacağım kaç çeşit yapacağim da belli değil daha..
kızalr ya ben hep sorucam unutuyorum ton balığı verilebiliyor mu bebişlere?
evet canım verılebılır dıye bılıyorum
geçen haberlerde balıklarda kanser yapacak düzeyde kirlenme olduğu söylendi.dip balıklarında kefal levrek gibi.ben de genelde hamsi istavrit vermeye çalışıyom.bi de çinekop işte.
slm kızlar anca girebildim
demir pusetinde gezerken bugün çok mutluydu sürekli alkış yaptı
çocuk gördü sıcağı içi kayndı
emzirdim yatırdım bayıldı
bende duş aldm şimdi çoook uykum var
deniz pastanın boyutu çok büyük 2 saatte açıldı
resmi açılmıyo sen bunu nasıl yapıcaksn
yapta beni çağır hihihihiihhi
misafirim vardı gittiler kayra da uyudu biraz dinleniyim.ben doğum gününü pazara geliyo gündüz yapıcam ama mum üflemede falan babamız olucak yanımızda heral de ortaya masaya koyarım bende ama ne yapıcamı hiç bilmiyorum henüz bi kaç gün sonra süslemeleri sipariş ederim heralde stüdyoda foto. çektiririz
ben dışarıda yaptırıcam
artık ist.a gidince karar vericez
bulduğumuz yere göre bişeyler yapılırama evde bişey yapmayı düşünmüyorum
bide pazar günü olduğu için gündüz yapıcam
bende pastayı yaptırıcam. istanbulda nerde yapıcaksınız müge
sehercim tarifini ben ilmiyorum kuzenim biliyo o yapıyoben hiç yapmadım..mine yazsın tarifi..ben kuzenimden öğrenirsem yazarım..
mügecim onu yapmakta ne var ben çok pasta yapardım eladan önce harika pandispanya yaparım bunun arasındaki kakaolu pudingmiş üstüde pasta kreması zaten..en zevkli kısmıda süslemek..yaa ben çağırırdım seni yakınsın zaten ne güzel olurdu ama aydında kutluycazoraya gell :))
ben 2 tane pasta almak istemediğim için birini kendim yapıcam..
denızcım ben pastanın tarıfını sıtemıiştim
aay pardon cnm yaa yazayım onuda topiğe şu an el delirdi..ben herkes hazır alacak diye yazmamıştım..
deniz anladığım kadarıyla seher senin pastanın tariflerini istiyor
ben vereceğim ama yarına kaldı akşam bir yere gidecekmişisz yarında misafirim var yaparım fotosonoda eklerim belki ben kaçar bayy
bu arada deniz eklediklerin çok lezzetli duruyor
dENİZ BEN DE GELEBİLİR MİYİMMMM PARTİNİZE)
Çok güzel görünüor,o pandispanyanın arasında pudingden başka birşeyler dizilmiş gibi,petibör mü ki,ya da keki mi öyle dikey yerleştirmişler??Ben mi yanlış gördüm yoksa??
pasta çok güzel görünüyor yapabilirsen helal olsun
ben denedim pipetle benim tembel içemedi
:roflol::roflol::roflol:
alemsin ya heheh benimde bişey aklıma takılınca rüyama giriyo
kükürtlüde güzel ama eşimin işyerine annemlere ve merkeze yakın olsun arabya binmek istemiyorum bir kaç ev buldum yarın bakçaz inşallah
ewet elifcim petibör..denicem bakalım önce bi evde yazarım yapabilirsem resmini çekerim :))
aay ne güzel olurdu hepiniz gelebilseniz..o zaman bu pastadan 5 tane yapmam gerekirdi gerçi hehehe
az önce ecrine pınar ilk adım sütü içirdim 150 cc yaladı yuttu daha olsa içerdi hihih
bu sütün aptamil gibi 1 saat sonra içilemez gibi bi durumu yok dimi ısıtır koyarım avent mama çantasına sıcacık istediği zaman içiririm.hele uçakta çok zor oluyodu mama hazırlamak yaa.ilk binişimizde hazır koymuştum rötarlı kalktı onu içiremedim hostesten sıcak su istedim kaynak getirmiş ılıtın dedim vs. bisürü iş bu süt iyi olacak.
körler sağırlar birbirini ağırlar bi sen bi ben varmışız tuğba nerde herkesler :)))
yaprak dökümü ve aşkı memnu varsa burda kimseler olmuyor :)
banyo yaptım saçlarımı düzleştireyim dedim ecrin kudurdu yarı düz yarı dalgalı kaldımm
selam kızlar dğn gece ilk defa 3,5 saat deliksiz uyudum 10 saat uyumuş kadar mutluyum
canım inş kısa zamanda daha çok uyursunuz:) en iyi ben bilebilirim heralde o 2 saatlik uykuların bile tüm gece gibi tatlı oluşunu............. henüz 1 aydır düzene girdik:) maşallah:):) yoksa ben en çok 2 saatlik uykuyla 9-3 okulda çalışıyor bi de eve gelince pın pınla oluyodum....
seni düşünemiyom bile iki TATLI CADIIIII:)
Bu arada kızlar herkese iyi akşamlar... son günlerde iyice koptum yaaa.. bi hasta oldum bi bişiy oldu bi net gitti bi müfettiş derken giremedim girince de balıklama atlayamıyom geçmişe bakıyom ben geçmişteyken yeni geçmişler artıyor işin içinden çıkamadım yani pufffffffffffffffffffffffneyse en azından selam verip çıkabiliyom...............
selam herkeze.
birkaç gün önce kızkardeşim bana bi durumdan bahsetti.karsın susuz ilçesinin küçükçatak köyünde öğretmenlik yapıyor.anaokulu hizmete açılmış ve hiç oyuncak yokmuş.atmayı düşündüğünüz oyuncakalrınız varsa haber verirseniz sevinirim.
aynen öyle canım aksıyon olmadan bıle gün nasıl başlıyor nasıl bıtıyor anlamıyoruz çok şükür,bazen totom koltuğu görmeden akşam oluyor zaten gündüz gırersem kk ya mutfakta gırıyorum ayak üstü,sırtım tutuyor benımde nedendır anlamadım ama galıba hıç oturarak ış yapmam ondandır dıyorum
hoşgeldın,evım evım güzel evım dedınmı,ohhh ışlerde bıtmış ellerıne sağlık
çok güzel oldu bence,enazından elımızı attığımızda tarıfler olacak,teşekkürler
allah kolaylık versın canım
özsütte yapmayı düşünmezmısınız çok güzel hazırlıyorlar,aklınızda olsun,dışarda yaparsak bız düşünüyoruz,dışarda olmazsa akşam yapacaz nasıpse,araya mezede karıştıracam halıyle ve bol bol oynayacaz kızımla :teytey::dance:
canım benım ya kıyamam ben sana,ınşallah bundan sonra düzelecektır uyku düzenıde büyüyorlar annesı
sıkma canını ışın gücün var ışte halıyle bakamıyorsun
slm kızlar nasılsnz giremedim kaç zamandr herkes iidir inşş
slm kızlar bende bugün annemdeydım sultişle annelerimize gittik
deniz valla pasta süper hakikaten ımmm cnm istedi ya:))
gülşen pipetle içebiliyor demek maşallah idile ne diyeyim .))
müge rüyana baya güldüm hayır olsun inşallahhh:))
tarıflerı gördünüzmü harıka ya,ellerıne sağlık tekraralkisalkisalkis
Ne güzel birçok bebiş sütü severek içiyor,yarasın hepsine inş.
Miray a da verdim 2 kere ama içmedi,zartık sütü mü sevmedi,yoksa biberonu sevmediğinden mi içmedi anlayamadım??
Ama suyu içiyor biberondan.
bende bugün aptalim junior aldım bakalım yarın deniycem umarım ecemde sever
tuğba gittinmi eve kızzz?ben bu akşam burda kalıcam müjde ev buldum setbaşında jandarma varya onun arkasında hemde:)
hadı gözun aydın sultan
bende bugün aldım birazdan denicem umarım içer ve alerji vs.yapmaz
hoşgeldin nagihancım
saol sher pek içime sinmedi ama yeri hoşuma gitti
yarın bakıcaz bir kaç ev daha
hayırlısı neyse o olsun canım hakkında umarım daha ıyısını bulursun
evet cnm evdeyız ecemın uykusu geldı geldık eve valla bugün annem ecem baktı bende uyudum dinlendim
ay bize çok yakın ya inşallah yarın tutarsınız artık sabah akşam birlikte oluruz kız:))
Sultan hayırlısı olsun,ama içine sinmediyse hemen acele etme bence,daha güzellerini bulursunuz inşallah!
salla salla vur duvara şarkısını seviyorum....birazdan idille klip çekme niyetindeyim:)
Gülşen ben de hep düşünüyordum,İdil Gülşene benzemiş uyku konusunda diye,bu kadar az uyuyup ve de nerdeyse hiç şikayet etmeyen ve hayatına normal birşekilde devam eden kaç kişi var ki aramızda)
bende tezcanlıyımbir anda olsun istiyorum ama acele etmesm ii olcak
:roflol:
ne yapıyım elifçim başa gelen çekilir misali:)) sürekli dert yanıncada mutsuzluk bana yapışır korkusundayım en iyisi lafa vurmak:))
günaydınn..
gülşencim güne güldürerek başlattın beni saol cnm..hahaha sanada kıyamam ama idile de kıyamam yaa vur duvara he :)))
sultancım bak uzun süre çıkmazsınız kafana göre bi ev bulursan bencede acele etme cnm ama kısa sürede bulursun inşallah istediğin gibi..eşin tamamen sana bıraktı sanırım keyfine göre ooh ne güzel benimkide öyledir..sonradan dırdır yaparım diye sen seç der :))
günaydın güzeller..
Günaydınlar..... inş.mutlu birgün ve gece olur bizde bu gece bir kere kalktık ama sabah kalkışımız 5 de oldu neyse bunada şükür....
Gülercim sanırım hamsi ve istavritde de kirlenme vardı ben öyle duymuştum TV den ben genelde somon veriyorum artık ne kadar iyiyse..
günaydınnn herkese..........
sev_rey, TugbaEcrin+, denizela+
SABAH KUŞLARI..:)
TUĞBACIM SENİNLE KARŞILAŞAMADIK
HAYIRLI OLSUN KIBRIS İŞİ.
UMARIM MUTLU OLURSUN ORDA.
günaydınnn
denizcim çok teşekkür ederim.şimdilik çok sevdim sıcacık sakin trafiksiz insanları saygılı daha ne olsun :) bi de yazın sıcaktan eridim mi tamamdır
kızlar doĞumgÜnÜ sÜslerİ satan İyİ bİr sİte bİlİyormusunuz?
kİmler dıŞarıda yapcak doĞumgÜnÜnÜ?
Ünİversİtede kıbrıslı Çok arkadaŞım vardı
severdİm hepsİnİ..
kızlar pek sÜslÜydÜ bİde Çok Şeker konuŞurlardı.
su pahalıymıŞ yanlız oralarda benİm kuzen orda okuyorda..
günaydın kızlar ecem az önce 150 cc aptamil junıor süt içti maşallah ya bugün bakıcam kabızlık falan yapmazsa mamaya sonnnn:)))
evet şiveleri çok şeker gerçekten
sadece su olsa yine iyi herrrrrrşey pahalı çoğu şey buranın 2 katı.en çok da elektirk pahalıymış.neyse bizde doğalgaza para vermediğimize sayarız :)
adaşım bende dün pınar ilk adım içirdim demiştim ya
ecrin kabızdı baktım sütü içtikten sonra doldurmuş.
yatmadan önce mamasınıda sütle yaptım nazlana nazlana yerdi sütle olunca hepsini yedi.
inşallah eceme de dokunmaz
ama ben aptamili kesmicem yatmadan önce ve sabah 7deki öğün yine aptamil olacak.
hadi hayırlısı ev büyükmü soba kurucakmısınnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tuğba gittinmi eve kızzz?ben bu akşam burda kalıcam müjde ev buldum setbaşında jandarma varya onun arkasında hemde:)
kızlar doĞumgÜnÜ sÜslerİ satan İyİ bİr sİte bİlİyormusunuz?
kİmler dıŞarıda yapcak doĞumgÜnÜnÜ?
gece mamasını sütle yaptın demek adaş dur bakyım gece bende öyle deniyim ya biranda vermeye korkuyorum açıkçası gece vermeye cesaret edemedım ama mamasını sütle yapmak ii fikir en azından kabızlık yapıyomu onu görürsün veya gaz bende bu gece öyle deniyeyim adaşım bakalım ecem ne yapıcak
ama inşallah dokunmaz birde benim kayınvalidem köyde oturuyor orada hergün tazecik süt var
ama doktorlarda pastorize öneriyorlar siz ne diyosunuz kızlar sizce hangisi daha sağlıklı
ben de hemen gözüme çarptı yazayım.kesinlikle köyde bildiğim yerden gelen sütü verirdim.kutu sütlerin hiçbi işe yaradığını sanmıyorum.inşallah zararı yoktur.
ben de mecburen günlük pastörize süt vercem
günaydın canımgünaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?