2009 Nisan Anneleri

sen bir ebeeğe bak bakalım biz alırız artıkın.

aptamil dediğin devam sütümü .. aptamilin sütü 1 yaş üstü diye biliyom ben
Ben arkadaşalr arasında yapmayacağım,çünkü hiçbiri birbiriyle ortak değil,sizinkiler de öyle mi,yoksa bir arkadaş grubu mu?
Millet ilk o gün tanışacak,iyi olur mu bilmem???
canım bizim arkadaş dediğim genelde .eşimin arkadaşları ve eşleri tabii çoçukları benim
fazla arkadaşım yok.. nedensen erkeklerin arkadaşlarıyla daha çok görüşülüyor..
tabii eşli olaraktan bahsediyorum.
bende ondan alıyordum. doktor grek yok dedi. onun yerine günlük pastorize süt al daha iyi dedi.

biz patayı seyran a aptırtık verdiğim modelden daha güzelini yapmışlar sağolsunlar
yelizcim tamam anladık seyram pastanesi reklam mı yapıyon.. bize uzak . anadolu yakasında şubesi varsa olur...

bizim pastayı kociş yapacak
melis bal arısı demek diye bal arısı şeklinde yapacak :))
ooo yakışııırrr:)
Ben arkadaşalr arasında yapmayacağım,çünkü hiçbiri birbiriyle ortak değil,sizinkiler de öyle mi,yoksa bir arkadaş grubu mu?
Millet ilk o gün tanışacak,iyi olur mu bilmem???
canım bizim de öyle ama kaynaşılırbi şekilde. öyle olmazsa kimseyi çağıramam ben.biz kuzenin oğlunun 1. doğumgünün de tanıştık gelenlerle. kaynaştık. şimdi 2.de tanışıyomuşuz gibi oldu mesela

Sultan sen pasta için baktın mı bir yerlere,Kafkas ın pastaları güzel oluyor,bir ara soracağım oraya,modeller fiyat falan..

aliye derhan tam depo durağında bilirsin sende...bir şubeside yedikule göğüs hastanesinin orda...seyran da çok güzeldir bize en yakın çapa şubesi...bilmez miyim seyranı nişan çikolatam ordandı:))....sultan ben normal sütte veriyordum idile ama artık dost devam sütü veriyorum...şimdi hipp alanlar bu sütün tadı güzel mi...örneğin aptamilin böyle şişede olanı hiç güzel değil idilde sevmedi...milumil güzeldi tad olarak dost devam sütüde harika..bende kalanı içiyorumda:)) magnet yaptırmak isteyenler magnetyap adresini incelesinler..belki yaptırabilirim diye bu adresi yedekte tutuyorum sizde inceleyin

evet aliyecim bayrampaşadaki akvuryum karşısındaki
OK canım. ben de sorcaktım oraya bi de yaşar a. sen beğendiysen içim rahat oraya yaptırırım bari

tamam şirvan gittiğimde bakıcam.söylicem sana . belki yarın giderim. eşim yürümeye başlarsa. pazar giderim:)

kızlar ben kreş açsam .. çoçuklarınızı bana gönderirmisiniz.

ama önce orta bir yer bulmam gerekiyor..

Ne güzel konseptler ya,
Deniz kızı Ela
Bal arısı Melis
Biz napacaz,hiç bu konuyu düşünmemiştim isim koyarken)

gülşen beğendim valla bence güzel
en azından akrabalara verirsen atmazlarda hem
olabilir bak bunu düşüneceğim

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, NAVRIS+, TugbaEcrin, aliye83, denizela, sinehas, şen_ay, sev_rey, gulshenidil, ceyo16, gulfemim, huzur84, bursasu+

anam sizden ayrılamadım bi türlü
neyse ben kaçıyom
annem geldi nasıl olsa arada bir gelirim
öpüyorum herkesi....

ben geldim ama gidiom bakındım birz kaçıorum ege uyudu yemekler tamam salatalar mezeler tamam..
bi pilav kaldı şu sacımı başımı toplayım makyaj yapayım önden gelecekler var:):):)

ne konuşuyonuz yaa konuyu anlayamadım...
neyse anlatmayın zaten okuyamam :):):):):)

iyi sohbetler..............

sultancım ben aptamil bebek sütü verdim 1. yaşan itibaren olandan haftasonu normal danona falan vericem inşallah..baktım aptamil de bişii olmadı bunda da olmaz inşallah..
elifcim bzim arkadaşlar ortak hep eşimle ee 10 senedir tanışınca..ama eşim evde ailelerimizi çağıralım diyo 8 kişi yani..bende ela ya bakmaktan çok yorgunum uykusuzum dayanamıcam deyince eşim eee sen annesin bişii olmaz bakarsın der çok gıcık di mi ..bende bu doğum günü konusunda ee ben anneyim tüm cefasını ben çektim sefasınıda en çok ben sürücem karışma diyorum.. :)) yani o memnun olmasa da ben istediğimi yapıcam 1 sene emek verdim azıcık kaşılığını istiyorum artık..

bende bi faceye bakayım
sultan kısss
delüüüüü
sen kendi evini bırakıkıp neden kiraya gidion
kira vermek kolaymı?

yakın canım bize de o zaman. z. burnundakini orda yaptırıyım. burdakini de seyranda. iyi oldu canım sağol.
magnet yap a baktımmı bilmiyorum ama bi yerde tanesi 3 liraydı. ben bi de BİRMAXdiye bi site varya doğum şekerlerinde de bakıyoduk. orda gördüm 48 adit 40 tl adet bana çok ama fiyat uygun gibi . magnette az adet yapan yer pek yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…