sen bir ebeeğe bak bakalım biz alırız artıkın.nası ya o nerden çıktı şimdi
sağol canım bizimde lif yırtılması dedi dr ama devlet hastanesi işte bandaj yapın buz koyun falan dedi aslında bugün mr çektirmek lazımdı ama yalnız gitmezmi koca bebek
bana ikisi de uyar
evet ya çok pahalı. annemlere aldıramam bu paraya ortak alırız belki bi taraftan da bi bisiklete bu kadar para verilirmi diyorum. babamda böyle bişey istiyodu yazlıkta gezdirmek için:)
aptamil dediğin devam sütümü .. aptamilin sütü 1 yaş üstü diye biliyom benhee bu arada ben de pınarın bebek sütünde verdim içti kahvaltısına da koydum ama 1.5günde 1 paket gidiyo aptamil 19 lira hesaplarsak pınarın sütü daha karlı oluyo
deniz ve gülşen sizde normal süt veriyosunuz dimi
canım bizim arkadaş dediğim genelde .eşimin arkadaşları ve eşleri tabii çoçukları benimBen arkadaşalr arasında yapmayacağım,çünkü hiçbiri birbiriyle ortak değil,sizinkiler de öyle mi,yoksa bir arkadaş grubu mu?
Millet ilk o gün tanışacak,iyi olur mu bilmem???
bende ondan alıyordum. doktor grek yok dedi. onun yerine günlük pastorize süt al daha iyi dedi.bende kahvaltıda pınarın sütünü kullanıyorum hipp görmedim hiç bulsam alırdım belki ama yaklaşık 2 aydır pınar veriyorum emzirdiğim için mamaya gerek yok dedi dr.
en azından 6-12 yazıyo üstünde işte inanıp alıyoruz
yelizcim tamam anladık seyram pastanesi reklam mı yapıyon.. bize uzak . anadolu yakasında şubesi varsa olur...biz patayı seyran a aptırtık verdiğim modelden daha güzelini yapmışlar sağolsunlar
ben veriyorum güler yarım yarım 1 günü geçmeden..
bizim pastayı kociş yapacak
melis bal arısı demek diye bal arısı şeklinde yapacak :))
evet aliyecim bayrampaşadaki akvuryum karşısındaki
ooo yakışııırrr:)bizim pastayı kociş yapacak
melis bal arısı demek diye bal arısı şeklinde yapacak :))
canım bizim de öyle ama kaynaşılırbi şekilde. öyle olmazsa kimseyi çağıramam ben.biz kuzenin oğlunun 1. doğumgünün de tanıştık gelenlerle. kaynaştık. şimdi 2.de tanışıyomuşuz gibi oldu meselaBen arkadaşalr arasında yapmayacağım,çünkü hiçbiri birbiriyle ortak değil,sizinkiler de öyle mi,yoksa bir arkadaş grubu mu?
Millet ilk o gün tanışacak,iyi olur mu bilmem???
sağol canım.ben de devam edyim o zaman.
şirvaaaan bizim tatil temmuza başlıyo ağustosta bitiyo kız.günleri değiştiriyolar ama toplamda 1 buçuk ay işte.
OK canım. ben de sorcaktım oraya bi de yaşar a. sen beğendiysen içim rahat oraya yaptırırım barievet aliyecim bayrampaşadaki akvuryum karşısındaki
benim kociş chef aşçıbaşı unuttunuzmu yaf :)
aliye derhan tam depo durağında bilirsin sende...bir şubeside yedikule göğüs hastanesinin orda...seyran da çok güzeldir bize en yakın çapa şubesi...bilmez miyim seyranı nişan çikolatam ordandı:))....sultan ben normal sütte veriyordum idile ama artık dost devam sütü veriyorum...şimdi hipp alanlar bu sütün tadı güzel mi...örneğin aptamilin böyle şişede olanı hiç güzel değil idilde sevmedi...milumil güzeldi tad olarak dost devam sütüde harika..bende kalanı içiyorumda:)) magnet yaptırmak isteyenler magnetyap adresini incelesinler..belki yaptırabilirim diye bu adresi yedekte tutuyorum sizde inceleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?