2009 Nisan Anneleri

kızlar benım menum şöyle doğum gunu ıcın
zeytınyağlı sarma
kısır
patatesten cıvcıv ve havuc
gökkuşağı börek
milföyden pizzalar
kaplumbağa poğca
kırpık
muffın kek ustunu şekerlemeve kremşantıyle suslucem
bıde ya kelebek kurabıye (tatlı)yada lokumlu kurabıye karar veremedım
pasta sizce nasıl eksık yada fazla mı

sEHER EKSıK HıÇ DEĞıL DE,FAZLA BıLE OLABıLıR CANIM,YANı BENCE FAZLA,millet hangi birini yiyecek?
Bence d.günü pastasının yanına,bir börek,bir salata,bir de tatlı,kurabiye olabilir yeterli,benim görüşüm tabi..

ıyı akşamlar kızlar maşallah coşmuşunuz yahu o da arada gırıp okuduğum halde 20 sayfa felan var,amaaan gerçı muhabbet olsun bır burası var zaten hepımızın ortak noktası konuşun anacım konuşun allah muhabbetımızı arttırsın güzel şeyler konuşulsun hep ınşallah,ben okuyayım geleyım barüüüüüüüüüüüükaydirigubbakcemile2
gönülçelen var bu akşam oleyy

sehercim çok bence .kaç kişi olacaksınız ki?

katılıyorum.

bizde bugün hanımın çiftliği günü

hanımın çiftliğini izlemiyorum ben

bende 2 salata çeşidi
1 kurabiye 1 börek çeşidi birde küçük ikramlar o kadar yeter die düşünüyorum

11 Aylık Bebek Gelişimi
1
Bu Ayın Sonunda Bebeğiniz;

Yüzüstü yatarken oturur duruma geçebilmelidir.
Küçük bir objeyi baş veya diğer parmaklarının herhangi bir yerini kullanarak kaldırabilmelidir.
Hayır kelimesini anlamalıdır ( fakat herzaman buna uymaz).
Bebeğiniz Şunları da Yapıyor Olabilir:

El çırpma oyunu oynayabilir veya el çırpabilir.
Eşyalara tutunarak yürüyebilir.
Bebeğinizin Şunları da Yapması Olasıdır:

Baş ve diğer parmak uçlarını kullanarak bir cismi özenle kaldırabilir.
Anlık olarak ayakta durabilir.
Rastgele anne veya baba diyebilir.
Anne ve baba dışında bir kelime söyleyebilir.
Hatta Bebeğiniz Şunları Bile Yapabilir:

Ayakta iyi durabilir.
İsteklerini ağlamadan da gösterebilir.
Top oynayabilir ( topu size geri yuvarlar).
Kendi başına bir fincandan su içebilir.
Kendince anlaşılmaz bir dilde sözler söyleyebilir.
Anne ve baba dışında iki, üç kelime söyleyebilir.
Tek adımdan oluşan emirlere uyabilecek, el işareti olmaksızın ( onu bana ver-elinizi göstermeden).
İyi yürüyebilir.

evet sultan.benim de canım sıkılıyo açıkcası.eşim çok sıcak bakmıyo.kendi aramızda kutlayalım diyo.ama ben de ilk doğum gününü en iyi şekilde kutlamak istiyorum.kabaca bi hesapla
stüdyo fotoğraf=300 tl
pasta=120 tl
kızıma elbise=80 tl
bana elbise=250 tl
ufak tefek masraflar=100 tl
toplam=850 falan yapıyo.bu en az birimler.:çok üzgünüm:

canım 25 kışı falan olucak valla elımden gelse ben pastayıda evde yapıcam şu şeker hamuru yenmıyo dıyolar ben bı paastaya karar veremedım doğum gunlerı maşallah doğum masraflarına yaklaşıcak :)

kerem in yapabildiklerini kalınlaştırdım

evet güler babalar doğdukları günü ve sonrasındaki yaş günlerini hafızalarından silemiceklerkaydirigubbakcemile3

kızlar xrta jel konusunda ciddiyim arkadaşım kullandı okulda onu gören biride sipariş verdi süt verenler kullanabiliyomuş sipariş verende emziriyo ordan biliyorum
şenaycım kaç kutu bitirmiş acaba çünkü bnm bildiğim tek kutuyla gitmiyo bu portakallar kaydirigubbakcemile2
moral bozmak gıbı olmasın ama o jel bende bı işe yaramadı

bünyeye göre değişiyo demekki sen ne kdr kullandın ki sitesindeki yorumlara baktımda 2 kutu kullananlar var iyi sonuç alanalar öyle yazmş

Offffffff,hiç bu kadar bir hesap yapmamıştım valla.
Ama neden stüdyo fotoğrafı 300 TL ki,2-3 tane poz bastırın,hepsi aynı günde çocuğun aynı haliyle olacak,kıyafeti değişik bile olsa,bence birkaç ay aralıkla çektirmek daha mantıklı.Zaten artık bütün çocukların binlerce fotosu oluyor,digital makinalar sayesinde.

ya şenaycım ben şimdi o siteyi inceliyorumda
hamileler ve emzirenler kullanmamalılardır diyo

tek kutu caım bı faydası olmadı bıdahada almaya gerek duymadım

yaptığım onca alıntı gıttı,aklımda neler kalmış,gülercım kıracı olmak zor valla bız geçen sene 1450 ye oturuyorduk bu ay kontrat yenılenecek bakalım ne olacak,hoş bız çıkarsak bu paraya veremezde neyse,bızde çatıkatı 2 terası var felan dıye 5 seneyı doldurduk bırazda paskalın hatrına tabıkı,ınşallah bulursunuz ıstedığınız gıbı bır ev,melekcım coşmuş menüyü sayarken hazırlık yaparken yemekteyızdekı gıbı hıssettım maşallah,hamarat hatun,bısıklet bana pahalı geldı,kardeşım hedıye alacaktı ama kıyamam ya,zaten bence şımdılık erken çünkü hala yerde sürünerek ılerlıyor(avuntu değıl valla)sınehas gelmış hoşgelmış yetışememışım,tuğbacım eşının doğum günü kutlu olsun,hep mutlu ve beraber olun ınşallah ve bu arada kıbrısta kutlarsanızda yalnız olmayacaksınızkı 2 kışıde değıl çekırdek aıle olacaksınız ama bıraz duygusallık karışacak sevınç gözyaşları azıcık fazla hasretle akacak yeterkı bulunduğun yerde mutlu ol,süt konusuna gelınce ben pınarın ılk adımını verıyorum ama geçen gün markette bıtmıştı bende bıme gıdıp dostun devam sütünü almıştım 1 yaşüstü yanı tadı çok güzeldı burda sordum veren varmı buna devam edıımmı dıye ama cevap çıkmadı kalabalıktı kaynadı arada,gülercım ben yarısını yataken yarısınıda sabah ılk uyandığında verıyorum bazen çok az artıyor onuda ben ıçıyorum,bence yınede petek üstünde bırakma dolaba koy bıberonun koruyucusunu takıp,benmarı usulu ılıt ver ıstersen,unuttum başka ne vardı ya,gelınce yazarım artık,acuk çekırdek çıtlıım

elif 3 poza 90 tl diyolar.12 poz 300 tl.işte 60 tl bi kar payı var.olmuşken 12 poz olsun diyorum ama 300 tl de çok geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…