2009 Nisan Anneleri

belımı ölçtüm 97 cm ya kocaman nasıl gıder bu göbışkı,gören çok kılo vermışın dıyor ama göbek duruyor ışte hoş o karnımdan sonra bu da çok ıyı de neysse,keşke yarasa o jelde hem ıncelıp hem düzelse sultan sen devam et bıze söyle

valla guler 300 çok geldı bana bızım burda oyle değil canım ya one oyle

bir kutu bitirmiş günde 3 defa sürülüyomuş ben incelemedim siteyi ama dediğim gibi okulda başka bi arkadaş sipariş verdi oda emziriyo

kizlar ben kutlamayacagim ama biz arkadasin kizinin ana okulundaki dogum gunune ASKERIYEDEN siparis vermistik cok guzedi tadi falan 40 kizilikti iscilik olmadigindan 60a geldi burasi kucuk oldugundan ucuzdur belki ama oralardada bi bakin en fazla 100tl olur yani istediginiz kadar suslu olur mu bilmem ama buda bi secenek bence bi arastirin

sağol özlemcim.
canım ya benim kız çok cadı.ağlayarak uyanıyo ve hemen meme biberon ne varsa ağzına verilsin istiyo.anlık gecikmeyle saatlerce ağlıyo.elim ayağım karışıyo .ben de çözüm olarak peteğin üstüne koyuyorum sıcak kalıyo uyanır uyanmaz hemen veriyorum.

ben kendım çekecem veremem o kadar para geçende söylemıştım,zaten küçük küçük derken bır sürü şey çıkıyor,ben evde yapacam magnetlerı fıyat aldım aslında aynı fıyata gelıyor hazırı da 1,5 tanesı,kıyafetı tonla hıç gıymedı elbıselerınden gıydırecem,benımde azıcık kılo verırsem hamıle kalmadan önce aldıklarım var sığdımıçıne ama hoş durmadı daha 1 ay var verırım 2-3 kılocuk(ınşallah)şımdılık ankaraya gıdıyormuşuz gıbı konuşulmadığı ıçın burda olursak akşam yapacam gıbı şayet gündüz olursa sahılde cafeler var bahçelı hatta kaanla ılk buluştuğumuz yerde olabılır,öncelıkle kaç kışı gelecek onada bağlı

seher naptın bacım yaaaa yazık sana bence cesıtı azalt mevcut menuyu bol tut yanı ben
ama kızım ıcın deger ben bole ıstıyorum dıyorsan sen bılırsın tabıkı
elif 3 poza 90 tl diyolar.12 poz 300 tl.işte 60 tl bi kar payı var.olmuşken 12 poz olsun diyorum ama 300 tl de çok geliyo
bencede cok bı baksan belkı daha ucuzunu bulursun yahu

evet ya süper menü onu unuttum ellerıne sağlık şımdıden zaten çoğu yaptığı şeyler ama dımı zor olmaz,ben evde olursak ne yapacaksam azıcık azıcık tutacam çünkü kalınca olmuyor az olsun tatlı olsun

ben de şok olsum.ama bi kaç yerden daha fiyat alcam.işin içine stüdyo doğum adı girince fiyatı yükseltiyolar

yok eysancım ben zaten hemen hemen hepsını sayılı yapıcam bı ıkı fazla o yuzden hepsı o gun bıter gıbı gelıyo ya nebıleyım herseyı evde kendım hazırlamak ıstıyorum o yuzden pek koymucak gıbı bunları hazırlaması bıde mutfakla uğraşmayı severım:))
bencede guler bı ıkı yerden daha teklıf al canım bızım tanıdık fotoğrafcı bıle en fazla 150 tutar dedı

helal olsun arkadasim ama benim cocuklarima bakacak kimse yok iki cocukla dusunemiyorum dogrusu tabi ugrassam ustesinden gelirim ama bende biterim yaniiii
simdiden sana kolay gelsin

size iyi akşamalr arkadaşlar.ben de yatayım belki bu gece şöyle güzel bi uyku çekeriz ailecek.:Saruboceq:

elif 3 poza 90 tl diyolar.12 poz 300 tl.işte 60 tl bi kar payı var.olmuşken 12 poz olsun diyorum ama 300 tl de çok geliyo

Bizim 3 tane 45 olacak.sizin orada çok pahalı söylemiş,bana bu bile pahalı gelmişti.
Ben bir de birer tane annemlere ve kayınvalidemlere vereceğim,onları da 10 ardan çoğaltacak.
Şirvanın çektirdiği yer size uzak mı ki?o da 300 dü ama içinde başka şeyler de vardı bari.

herkes geçmışte galıba,bende hamılelık fotolarıma baktım nostaljı yaptım,aaaa söylemeyı unuttum benım ısveçte bır arkadaşım vardı hatırlarsınız doğumu zor olmuştu sezeryan yapmamışlardı sancıçekmıştı bayağı aramızda 3 ay var,tekrar hamıle hemde hastalanmadı karnıda fazla küçülmemıştı felan dıye anlamamış şımdı 5 aylık hamıle anlayacağınız,görüşmüyorduk bır süredır şok oldum duyunca ınanmadım ayağa kalk karnını göster felan dedım kızda kötü oldu

valla elıf yanı o fıyat buralarda ama gulerın orada pahalı baya yanı

ya sıze bır şey ıtıraf edeyımmı ben hep son dakıka ınsanıyımdır yanı hııç önceden plan yapmam yılbaşı,doğum günü,özel günler hep o günde planlanır,şımdı yazınca kendımede şaşırıyorum hıç doğal olmuyor,maşallah şımdıye kadar tökezlemedım bundan sonrada olmasında,ımrenırım palnlı programlı hareket edenlerede buna eşımde dahıl,bır tek markete gıdeceksem lıstem yanımda olur yada uğramam gerekn çok yer varsa yazarım unutmıım dıye bu arada bende hala unutkanlık var ya erkenden bunamam dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…