2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
oslem1907, gulfemim, TugbaEcrin, ssengun, aysun4141, denizela, ceyo16, EDAAAA, eysan, cicekcicek
herkes geçmıştemı huuuuuuuuuuuu bende bır nescafe molası verıım barı

ya şenay sen ne zaman geldın gıdıyorsun aşkolsun kı hıç ses etmedın ya,tatlı rüyalar melekler ve perıler korusun hepınızı

ozlem bende senin gibiyim aynen
hayatta ole onceden 15 gun onceden plan yapmam ama senin gibi buyuk alisverislerde listem olur o kadar
sen sut isini naptin alistimi bebeis
yaaa o habersiz hamilelikten bende korkuyom bizim bi arkadasta 3cocugunda dogumdan 9ay sonra adet gormus yine oleeeee beklemis ama ertesi yil 10 gun farkla 4.yu dogurdu bayagi uzulmustu tansiyonu dusuyor diye gittiydi 4.5 aylik hamile oldugunu ogranmisti
ALLAHIM SEN YAZDIYSAN BOZ
CILDIRIRIM SANIRIM 23TE 3 OLUR ARTIK

Hani demiştim ya,Miray sürünerek gidiyor,yaşına emekler diye,bugün akşamüstü iyice ilerletmişti sürünmeyi,aaaa,sonra bir baktık ki,emeklemeye başladı hehehehheeee

Bir de 11 aylıkken yapabilecekelri yazılmış ya,
Yüzüstünden oturur konuma geçebilir diye.Miray çok zorlayarak yavaş yavaş oturabiliyordu,onu okuduğumda,düşündüm evet mi hayır mı diye.O yazıyı okuduktan sonra eşimle Miray ı seyrediyorduk,bir baktık ki,hoooopppp Miray oturuverdi birden,ve sonra hep tekrarladı.Yazı uğurlu geldi yani hahahahaaa

Ben son birkaç gündür kollarımı 2 yana açarak 'Anne seni bu kadaaar seviyor' diyordum,Miray da tık yoktu,bugün yine aynını yaptım ve o da kollarını 2 yana açarak cevap verdi.

Geçen hafta mevlüde gitmiştik,orada herkes aminn derken Miray çok şaşırarak herkesi izliyordu,bir ona bir buna..Bugün ezan okunurken dedim ki,Hoca amin diyor,hemen ellerini yüzüne götürdü,ben tesadüftür deyip bir daha denedim ve yine yaptı,sonra eşimin yanında yine.Artık kaydettiklerini dışarı vurma dönemindeler herhalde,yeter artık dimi , 1 yıl kayıt kayıt , nereye kadarrrrr:-DD

maşallah miraya..valla okuyorum yazmaya üşeniyorum yaa
ben plan yapıyorum çünkü hayatımda değişik bi renk lazım...doğum günü planı yapmak çok hoşuma gidiyo şu an :))yoksa deli miyim herşeyi alırdım pastaneden ne yorulucam uykum geldi herkese iyi geceler kızlar..

Deniz eğer pastayı önceden denemek için yaparsan resim çekip buraya koyar mısın canım,benim pasta işini ilerletmem lazım.

Kizlar slm Ben karar verdim fotografciya canin fotografindan anahtarlik yaptiricam ufak suslu pAketler yapip dogumgunune gelenlere vericem
aaa ben onu daha önce yapıp verdim..hiç aklıma gelmedi doğum günümde verim diye...

canım şimdi saydım albumü .
tam sayfa kaplama 16 tane poz var.
20-25 tane aynı pozlardan siyah beyaz karışık yapmışlar.
2 cep albümü
4 adet anahtarlık
1 saat
1 büyük çerçeve

maşallah miraya..

şirvancım sistemde hata oldu iki kere göndermiş oldum msj ı ne reklamıı

kız şaka yaptım.. alındınmı yoksa....

ben fotograf işini 2 ay öncesinden hallettim.
anahtarlıkta yaptırdım.. dağıttım.

geriye kaldı.
pasta. : x 2
kıyafet
birde hazırlık x2

elifcim akşam yaptım pastayı..tadı harika oldu bu kadar iyisini yapmamıştım ama üzerine çok zor bişey denedim beyaz çikolatalı ganaj ama buzdolabından erken mi çıkardım ne anlamadım çok aktı sürülmedi..tarifi çok kolay yarın yazarım istersen hemde iki kat yaptım..keki içi tamam ama üzerine hala karar veremedim bi kaç kere daha ganajı denersem tutturursam yapıcam inşallah :)foto için çok geç kestik yedik çoktan hehehe

selamlar güzeller kızı babasına sattım o sallıyor bende takılayım dedim birazcık....ya bir an önce doğumgünleri gelip gitse stres bastı beni....kendi giyeceğimi hiç düşünmemiştim ne yalan sölim...şimdi siz bahsettikçe düşündüm...bende gayet rahat olmak adına kumaş pantalon gömlek olsun niyetindeyim...:))

Ganajjjjjjjjjjjjjjj????

Afiyet olsun Deniz.Yok mu bir dilim bile çekecek kadar ))))))

Şirvan sizin çok iyiymiş yaaa,biz de oraya mı gelsek çektirmeye)

Beyaz Show da Ajda Pekkan bir gömlek giymiş,hani filmlerde kadın sevgilisnde kalır gece,sabahına da erkeğin gömleklerinden birini giyer ya,öyle bir gömlek giymiş)

Beyaz Show da Ajda Pekkan bir gömlek giymiş,hani filmlerde kadın sevgilisnde kalır gece,sabahına da erkeğin gömleklerinden birini giyer ya,öyle bir gömlek giymiş)

heheh aynı şeyleri düşünmüşüz elif:))

3 beden büyük gömlek arkaya çekmiş moda olmuş:)

bende görünce aynısını söledim valla hihih
kardeşim geldi buakşam üstü
yarın kuaföre gidicem o ecrini oyalar simmmmmmmmsiyah boyatıcam saçlarmı
kocamın isteği üzerine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…