2009 Nisan Anneleri

ecrin dedesinden geldiğinden beri uyuyo yandım ben 6 da süt içti 8 de uyudu halen uyuyo kaçta uyanır kim bilir

merhaba iyi akşamlar herkese .umarım herkesin hafta sonu süper geçmiştir.ben dün akşam bi konuya açıklık getirdiğimi düşünmüştüm ama olmamış sanırım.melek canım bana sitem ediyosun anladığım kadarıyla dün senden beni yanlış anladığını ogun geçmiş olsun diyenin zaten bir kişi diledi dediğim de sen olduğunu söyleddim üstelik seni kırdıysam özür dilerim dedim yanlış anlaşılma olduğunuda tekrar söyledim ve ortada söylenmiş ne kötü bi söz var ne bişey var o günler de çok hastaydım ve hassastım böyle zamanlar herkesin olmuştur eminim ben eski arkadaşlrının yerine zaten geçmeye çalışmıyorum genel sohpetlere çocuklarımızla ilgili konularda konuşuyorum ve yapım gereği kimseyle kişisel tartışmaya hiç bi zaman girmem .benden hoşlanmamış ola bilirsinde olabilir sonuçta insanız o zaman benim yazılarıma cevap vermesin yada okumassın çok uzun yazdım ama kendimi ifade edemedim sanırım dün akşam tekrar özür diler iyi akşamlar dilerim.

sultan ınşallah gönlune göre bulursun canım
ben nıye yoku o onlıne görüşmelerdemafoldumben:sinifsinif:

valla tuğbacım ınşallah uyyanmaz uyanırsa nasıl uyur allah bılır yokssa sen bu gece sabahlarsın

sen çok erken yatıyosun seher hehehe biz 2 3 lere kadar muhabbet ediyruz bazen :)
ben sabahlıcam öle görünüyo

slm kızlar nasılsınız bakalım biz bugün güzel güzel dolaştık eşimle koruparka gittik eceme ceylanda bir elbise beğendim çok hoştu ama acele etmek istemedim biraz daha gezicem doğum günü için eksiklerim vardı bardak falan onları aldık eşimle yemeğe falan gittik güzeldi yani tabi ecemi babanneye sattık:))

sultan ordaki evlerden almak istıyordum işte ben bence yeride çok güzel dolmuş market park herşey elinin altında niye istemıyorsunki ben kaçırma derim...

adaşım bence hepsi birer hatıra zaten ne varsa eskilerde var ya örgüyede birşey olmuyor yıka yıka kullan ecrin güle güle kullansın inşallah

bende eşimin yeğenini çağardım bende kalıcak birkaç gün eceme bakar temızlık yaparım bari tek başıma zor oluyor ii oldu geldiği yarın temizlik günüm camalrı falan silicem kısmetse
herkeze ii geceler öpuyorum

günaydın herkese harika bi hafta diliyorum...ela 6 a çekti kalkış saatini her sabah sinirli kalkıyorum ve akşam erken yatıcam diyorum sonra yine geç yatıyorum gözlerim mosmor olmuş 1 haftadır böyle öğlende uyuyamam annemi çağırdım bu hafta inşallah gelir yaa..

canım keşke öğlen elayla birlikte biraz uyuyabilsen..
Ben bazen uyuyorum süper oluyor..
Oda ben yanındayım diye 1 saat uyuyacağına 2 saat uyuyor...

Bu sabah oĞlumu gÜzel uykusundan kaldırmak zorunda kaldım..
Babamız erkenden gıtmesı gerekıyordu.
(antepe uÇacaktı.)
dedım kalk sıpa her sabah sen benı uyandırırsın bu sabah ben senı uyandırdım ...
Kıayamadım ama mecbur

canım şimdiden kolay gelsin..
Ekranı açtım sarışın bir hatun dedim bu kim .
Baktımki tuğba ...

GÜNAYDIN KIZLAR UUZN SÜREDİR DİREMİYORDUM..

doğum günleri yaklaşıyor bizimkilerin bişey planladınızmı..
bi de hangi hareketleri yapıyor sizin kuzular
çağan tunaayakta desteksiz 5.8 saniye arası kalıyor sonra kendiliğnden aşağı iniyor
yerden de desteksiz kalkıyor ayağa .. biraz durup tekrar oturuyor..
7 aydan beri koltuklara tutunup gezen çocuk .. hemen yürür dedik ama olmadı :))
ayrıca gece hala 2/3 kere kalkıyor normal mi arkadaşlar
gündüz uykuları 2 ye indi
bazen 1e
akşam 11-12 gibi yatıp sabah 10,30 daklkıyor
bizden böyleee

yeni üyeler vardsa hoşgelmişler sefalar getirmişler :)
öpüldünüzz

Günaydın iyi haftalar....
Cerene maşallah darısı başımıza, yeni cicilerini herkes güle güle kullansın, benimde yorucu bir hftsonuydu, denizCim uyumaya çalış bence benimde çooook uykum var ...

ıstıyorsan olsun ınşallah sultancım ev ışı zor,annene bravo valla tebrık et yerıme
sağol sultancım :)
benim facei de bazen kardeşim kendine hediye göndermek için açıyo bazen abim bende pc başıdnaysam hep açık zaten millet diyodur 7 24 face de :)
ben değılsemde kesın kaan dır

ınşallah gelır canım,bende dıyecem ama 2-3 sefer uyanan arkadaşlara ayıp olacak valla,bızde 7 ye aldık kalkışı bu sabah zorlamadım tekrar uyumaya yazık sıkılıyordur
GÜnaydın bayanlar ,, İyİ haftalar dİlİyorum herkese.
günaydddddddddddddııııııııııın ıyı haftalar olsun ınşallah

canım keşke öğlen elayla birlikte biraz uyuyabilsen..
Ben bazen uyuyorum süper oluyor..
Oda ben yanındayım diye 1 saat uyuyacağına 2 saat uyuyor...
ben uyuyamıyorum ışte
Kİmse daha kendİne gelmeden bİrazcık geÇmİŞe bakınım ..

oku,oku fazla yokkaydirigubbakcemile2

gunaydın kızlar
doğrudur tuğbacım o saate kadar oturamıyorum eşim bensız yatmaz yatağa o yuzden kıyamıyorum koltuk tepesınde uyumasına bende gıder onla yatarım
denız inşalah gelır canım annen benımde sağolsun 2 gundur eşim ilgilendi selenle ( kafasına ne dustu dıye merak ettım oyle huyu yokturda )bugunde mısafırım var bı börekle makarna salaası kaldı yapılcak onlarında acelesı yok daha
tuğbacım ınşallah ısediğin gibi bi elbise bulursun dun ozdılekte bı kaprı bahcıvan vardı pembe beyaz puanlı ıcındede tısört çok şekerdı hemde uygundu fıyaıtıda ben cesaret edemedım almaya simdide aklımda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…