günaydın herkese harika bi hafta diliyorum...ela 6 a çekti kalkış saatini her sabah sinirli kalkıyorum ve akşam erken yatıcam diyorum sonra yine geç yatıyorum gözlerim mosmor olmuş 1 haftadır böyle öğlende uyuyamamannemi çağırdım bu hafta inşallah gelir yaa..
canım şimdiden kolay gelsin..slm kızlar nasılsınız bakalım biz bugün güzel güzel dolaştık eşimle koruparka gittik eceme ceylanda bir elbise beğendim çok hoştu ama acele etmek istemedim biraz daha gezicem doğum günü için eksiklerim vardı bardak falan onları aldık eşimle yemeğe falan gittik güzeldi yani tabi ecemi babanneye sattık:))
sultan ordaki evlerden almak istıyordum işte ben bence yeride çok güzel dolmuş market park herşey elinin altında niye istemıyorsunki ben kaçırma derim...
Adaşım bence hepsi birer hatıra zaten ne varsa eskilerde var ya örgüyede birşey olmuyor yıka yıka kullan ecrin güle güle kullansın inşallah
bende eşimin yeğenini çağardım bende kalıcak birkaç gün eceme bakar temızlık yaparım bari tek başıma zor oluyor ii oldu geldiği yarın temizlik günüm camalrı falan silicem kısmetse
herkeze ii geceler öpuyorum
biz okuldayken yapın oline görüşme pis karılar
ıstıyorsan olsun ınşallah sultancım ev ışı zor,annene bravo valla tebrık et yerımeof ne yoruldum misafirim vardı 2çocuk Allah tan kerem beni üzmedi uyudu yeni gittiler
bu arada birşeyede açıklık getireyim belki diyosunuzdur buraya girmiyoun facedesin die ama ben dışarda ve işim olduğu zamanlar annem tarlama bakmak için açıyor benim face i
öğrenemezsin demiştim farmville beni bile geçti habire ekip biçiyor çok hoşuna gidiyo onada meşgale oldu
tuğba kısa günün karı:)güle güle kullanın
bugün bir ev göremye gittik 2+1ama sıfır çok beğendim evin talipliis çokmuş kadın kiracı seçemiyo:)
numaramzı verdik kısmet bizeyse arayacak bakalm
ben değılsemde kesın kaan dırsağol sultancım :)
benim facei de bazen kardeşim kendine hediye göndermek için açıyo bazen abim bende pc başıdnaysam hep açık zaten millet diyodur 7 24 face de :)
ınşallah gelır canım,bende dıyecem ama 2-3 sefer uyanan arkadaşlara ayıp olacak valla,bızde 7 ye aldık kalkışı bu sabah zorlamadım tekrar uyumaya yazık sıkılıyordurgünaydın herkese harika bi hafta diliyorum...ela 6 a çekti kalkış saatini her sabah sinirli kalkıyorum ve akşam erken yatıcam diyorum sonra yine geç yatıyorum gözlerim mosmor olmuş 1 haftadır böyle öğlende uyuyamamannemi çağırdım bu hafta inşallah gelir yaa..
günaydddddddddddddııııııııııın ıyı haftalar olsun ınşallahGÜnaydın bayanlar ,, İyİ haftalar dİlİyorum herkese.
ben uyuyamıyorum ıştecanım keşke öğlen elayla birlikte biraz uyuyabilsen..
Ben bazen uyuyorum süper oluyor..
Oda ben yanındayım diye 1 saat uyuyacağına 2 saat uyuyor...
Kİmse daha kendİne gelmeden bİrazcık geÇmİŞe bakınım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?