kolaay gelsın mmmmm ellerıne sağlık şımdıden arkadaşım güzel mısafırler gelsın gıtsıngunaydın kızlar
doğrudur tuğbacım o saate kadar oturamıyorum eşim bensız yatmaz yatağa o yuzden kıyamıyorum koltuk tepesınde uyumasına bende gıder onla yatarım
denız inşalah gelır canım annen benımde sağolsun 2 gundur eşim ilgilendi selenle ( kafasına ne dustu dıye merak ettım oyle huyu yokturda )bugunde mısafırım var bı börekle makarna salaası kaldı yapılcak onlarında acelesı yok daha
tuğbacım ınşallah ısediğin gibi bi elbise bulursun dun ozdılekte bı kaprı bahcıvan vardı pembe beyaz puanlı ıcındede tısört çok şekerdı hemde uygundu fıyaıtıda ben cesaret edemedım almaya simdide aklımda kaldı
güüünaydııııııngünaydin herkese..
ewet bu öğlen uyumaya çalışıcam kızlar olmadı akşam erken yatarım :)
esrcım herşeyi normal bence ela da anlattıklarının aynısını yapıyoo..8 aylıkken sıralayınca bizde yürür sandık ama adım atmaya cesareti yok henüz :)
tuğbacım sanada kolay gelsin ben de cam sileyim diyorum ama bakalım dünde yağmur yağdı zaten..
ıyı haftalar olsun ınşallah,ben eceyı tekrar uyuttum nerdeyse bende uyuyordum,öğlen uyuyamıyorum amaGünaydın iyi haftalar....
Cerene maşallah darısı başımıza, yeni cicilerini herkes güle güle kullansın, benimde yorucu bir hftsonuydu, denizCim uyumaya çalış bence benimde çooook uykum var ...
GÜNAYDIN KIZLAR UUZN SÜREDİR DİREMİYORDUM..
doğum günleri yaklaşıyor bizimkilerin bişey planladınızmı..
bi de hangi hareketleri yapıyor sizin kuzular
çağan tunaayakta desteksiz 5.8 saniye arası kalıyor sonra kendiliğnden aşağı iniyor
yerden de desteksiz kalkıyor ayağa .. biraz durup tekrar oturuyor..
7 aydan beri koltuklara tutunup gezen çocuk .. hemen yürür dedik ama olmadı :))
ayrıca gece hala 2/3 kere kalkıyor normal mi arkadaşlar
gündüz uykuları 2 ye indi
bazen 1e
akşam 11-12 gibi yatıp sabah 10,30 daklkıyor
bizden böyleee
yeni üyeler vardsa hoşgelmişler sefalar getirmişler :)
öpüldünüzz
oh maşallah sana valla ben hala hstden çıktığım kilodayım ne iniyo ne de çıkıyorum 61 im :-((gÜnaydın kızlar...
ıyı haftalar..
58 kılo oldum yuppı:))
maşallah denız
kolay gelsın alıyecım
bende onu düsünüyoum..eeee çalışan bayanlar 1 ayımız kaldı.. süt izinleride bitiyor..
ayy ben de en çk ondan korkuyorum..dün annem söyledi arkadaşınn gelini 2009 nisanda doğum yapmış.. 2010 nisanda yeniden doğuracakmış..
veee çoçuk içerde oynayana kadar hamile olduğunu anlammaış..
dedim çüş.. hiçmi test yapmamış..
sadece birkez hasatlanmış. ondan sonra hastalanmmamış..
hastalanamyı beklerken. bebek gelmiş..
aayy yarabbim büyük konuşmamak lazım..
nasıl oldun.. üff ben de 65 buçuk oldum.. yarım kilo almışım ne güsell üfff..gÜnaydın kızlar...
İyİ haftalar..
58 kİlo oldum yuppİ:))
sanada masallah. negüsel yaa.. yiyip duruyom ben ya..oh maşallah sana valla ben hala hstden çıktığım kilodayım ne iniyo ne de çıkıyorum 61 im :-((
herkese iyi haftalar olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?