2009 Nisan Anneleri

ewet bu öğlen uyumaya çalışıcam kızlar olmadı akşam erken yatarım :)
esrcım herşeyi normal bence ela da anlattıklarının aynısını yapıyoo..8 aylıkken sıralayınca bizde yürür sandık ama adım atmaya cesareti yok henüz :)
tuğbacım sanada kolay gelsin ben de cam sileyim diyorum ama bakalım dünde yağmur yağdı zaten..

kolaay gelsın mmmmm ellerıne sağlık şımdıden arkadaşım güzel mısafırler gelsın gıtsın
günaydin herkese..
güüünaydıııııın

cam sılersen kesın yağmur yağar,sılmezsende aklın kalır

Günaydın iyi haftalar....
Cerene maşallah darısı başımıza, yeni cicilerini herkes güle güle kullansın, benimde yorucu bir hftsonuydu, denizCim uyumaya çalış bence benimde çooook uykum var ...
ıyı haftalar olsun ınşallah,ben eceyı tekrar uyuttum nerdeyse bende uyuyordum,öğlen uyuyamıyorum ama

hoşgeldıııın,bız yürümüyoruz hala,akşamda 9 da yatıp 1 de kalkıyoruz sonra süt ve 7,derken ece uyandı aaaa 15 dk,ılgınç

denız sız gızlı müşterı,müşterı memnunıyetı felan yaptıyormusunuz,ar-ge departmanı vardır ıllakı değılmı,ben sana prezantasyon dosyamızı göndersem baksan olmazmı,hıç değılse fıkrın olur belkı bızı yönlendırebıleceğın yerler olur

denız yağmur yağdıysa sıl ama yağmaıysa sılme yağar benım hep öyle olur bende sınrı olurum

selam kızlar.
şirvan yok ama hemen söyliyim
ben forum e-bebek e baktım bisiklete. kırmızısı vardı. ama bana o kadar kaliteli bi malzeme gibi gelmedigörünce.o kadar paraya değmez diye düşündüm. bu benim yorumum tabi.bi de selen mi iri ne oturma yerine sızmaz gibi geldi.sonra başka bi oyuncak mağazasında aynı şekilde bisiklet 100 tl ydi.ben saraçhaneye bakıcam
kızlar çatıya tadilat yaptırıyoruz. bi kaç gün hava güzel eolucakmış.üstünü açıcaklar.mutfak yapıcaz.olursa baya güzel bişey olucak.baklım doğumgününe yetişicekmi. önümde zorlu günler var.
selen uyuyo adamlar malz taşıyo gürültülü.inşallah uyanmaz
bi süre zor girebilirim ben

eeee çalışan bayanlar 1 ayımız kaldı.. süt izinleride bitiyor..
bende onu düsünüyoum..
simdi fazla mesai alıyorum 1 saat kalıyorum. 4,30 da çıkıyorum...fazla mesai almasam 3,30 da çıkardım..
süt izni bitince 5 de bitiyo mesai. fazla mesai almıcam yani 6 da çıkmıcam.
5 de çikcam.
yarim saat farketcek..
ayy ben de en çk ondan korkuyorum..
gÜnaydın kızlar...

İyİ haftalar..

58 kİlo oldum yuppİ:))
nasıl oldun.. üff ben de 65 buçuk oldum.. yarım kilo almışım ne güsell üfff..
oh maşallah sana valla ben hala hstden çıktığım kilodayım ne iniyo ne de çıkıyorum 61 im :-((
sanada masallah. negüsel yaa.. yiyip duruyom ben ya..
herkese iyi haftalar olsun....

iyi haftalar..

hafta sonu meriç hiçbişi yemedi.. misafir glcekti aksam ...
2 sn durmadı.. oraya burayı şurayı derken. sinirlerim bozuldu bi güsel ağladım..
sonra eşim aradı çık dışarı biras dedi..

aldım meriçi çiktik 1 saat dolasyık biras sakinledim kendime geldim..
çocuk oturmuyo ki.. oturmak nedemek bilmiyoo.. sürekli ayakta...
bişiler yapıyoo..
eşim erken geldi izin almış.. o tuttu biras işlerimi yaptım ben..

günaydın biraz geç oldu bilgisayarımın ekran kartı bozulmuştu onu değiştiştirdik anca geldim

ben haftasonu nihayet işte anne kitabını aldım ve yarım saatte tüm kitabı gözden geçirdim. benim yanlış yaptığım şeyler varmış onları okuyunca çok kötü oldum. mesela ben işe giderken yaseminden kaçıyordum hiç görünmüyordum yanlışmış vedalaşmak lazımmış. bide eve gidince temel ihtiyaçlarını da benim karşılamam lazımmış. bazen uyutsun diye anneme veriyordum ((

günaydın..
kızlar bebişlerin günde 3 kere kaka yapması normal mi?
ecrin normal süte başladığından beri çok sulu ve 3 bazende 4 kez kaka yapar oldu.pişik oldu çocukta ya.
süt vermesem mi artık acaba? daha öncede kabızlıktan çekiyorduk bunun ortası yokmudur hofff
bir de mama yemiyor yine katı bişeyler yedirmek imkansız.bende sabah 150cc süt içine 4 5 kaşık (aptamil kaşığıyla) tahıllı ballı mama pekmez kan damlasını falan kattım içirdim biberonla.öteki türlü savaşıyoruz resmen yemek istemiyor.diş mi gelecek nedir

sut yapmaz tuğbacım ama selende ıcıyo 2 kere yapar oda kakasını
be bebeklerın iştahsızlığı delı edıcek bızı bı gun esen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…