bugün çoğunluk temizlik yaptı demekki:)bende öyle bilgisayarı açamadım hiçBugün bizim de bebekli arkadaşlarala günümüz vardı.Bir arkadaşın çocuğunu anlatıyordu,2-3 adım atıyor,daha cesareti yük,diye, o anda oğlu karşı koltuğa kadar 7-8 adım attı,canlı canlı yürümesine şahit oldu çocuğun)
Sonra eve geldik,Miray uyudu,o anda hemen üstümü değiştirip cam sildim,pek iştahlıydım yani,temizlik konusunda)
o ne ya öyle !!Arkadaşlardan birinin tanıdığı Sabiha Paktuna ya götürüyormuş çocuğunu,muayene ücreti 500 TL imiş ohaoldumsmile Eylülde randevu almışlar,Nisan a vermişler.
okurken bile ürpedimamannnnnn smear testinde ne varki hissetmiosun bile. ben düşük yaptım 2 yıl önce .kanamam durmamıştı içime şemsiye gibi bişey sokmuşlardı içimde açıldı o şey resmen düşünebilio musunuz acilde 3 doktor bacaklarım açık kanama durmuyo yerler kan gölü ve ben bayılmak üzereydim içime giren çıkanın haddi hesabı yoktu offfffffffffffffffffffffffffffff kokrkuçtu kanamayı durdurduktan sonra gördüm yerler kurban kesmiş gibiydi.
cilveli kadın..:)gecen gün bu mesajı yazdım benımkide telefonun ekranı gitmiş....haberım yok
öglen cekmiştim mesajı arardı normalde aramadı aradım hayrolaa dedım ne hayrolası dediii
mesaj cektim görmedinmi dedi ya dedi ekran gittiii
ne dedim ne oldu dediiii
yok bişey ddım kapattımmm
gülemisin aglarmısın adama jest yapayım ddim oda yok oldu snradanda utandım ehehehehe
ço geçmiş olsun canım yaa.. çok kötüymüş allah yaşatmasın bidaha..amannnnnn smear testinde ne varki hissetmiosun bile. ben düşük yaptım 2 yıl önce .kanamam durmamıştı içime şemsiye gibi bişey sokmuşlardı içimde açıldı o şey resmen düşünebilio musunuz acilde 3 doktor bacaklarım açık kanama durmuyo yerler kan gölü ve ben bayılmak üzereydim içime giren çıkanın haddi hesabı yoktu offfffffffffffffffffffffffffffff kokrkuçtu kanamayı durdurduktan sonra gördüm yerler kurban kesmiş gibiydi.
ılk gunaydın bızden olsun
aaa e alaka anlamadım ben şimdik.. e bebek te hemde..bu arada cuma günü bi baktım yaseminin kafa derisi pul pul sarı sarı tüm başının üst kısmı öyle. ben acaba konak mı dedim. yağladık kabardılar diğer gün de yıkadık bayağı bir geçti. sonra doktor halamız geldi bi baktı mantarmışşşş
biz de kimse de yok mantar falan. sonra bi düşündük geçen hafta biz çamlıca ebebeğe gitmiştik saçını kestirmeye ilk defa kestirdik saçını herhalde ordan kaptı çok sinir oldum.
canım geçmiş olusn. inş. tehlikeli bir şey olmaz.ay kızlar ya abimin hnmı hamile satımız aynıydı bebişlerimiz aynı olacaktı herşeyiyle tabi 1 yıl ara ile bugün nstye girmiş hstye yatırmışlar dua edin inş.gelmez daha çok erken :-((
geçmiş olsun . kayracık hemen iğleşsin biran öncede annesi üzülmesin birdahamerhaba herkese kayra gene hasta yavrum ağlamaktan helak oldu bademcikleri iltahaplanmış ateşi var her hafta doktordayız moralim çok bozuk çok sık hastalanıyo napıcamı şaşırdım yaa( o ağladı ben ağladım.
çift kale derken başkanım ..akşama çift kale maçımız var gardını al eve öyle gel..............:):):):):)
http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-18/226783-heyecanlad305ran-mesaj.html
bekliyorum şirvancıımmmmmmmmm beraber sallarız popoları plajda hihihihihi
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç korkulcak bişy değil şirvancım
bende öyle sanıyodum hatta o metal şeyi incelemiştim netten
girdik odaya ışıklar kapandı
açtım bacakları
bmetal şeyi taktı 2 garç 2 gurç etti bitti dedi
nasıl yani ya dedim bu kdr işte dedi
töbe yarabbim bende ne biç,im anlattım karanlık oda fln hahahahahaha
kayra bebeğe geçmiş olsun
bu akşam kkociişiimmm geliyooooo
bütün gün evi temizledim kendimi temizledim oohhh mis gibi olduk
ohhaaaa oldum yaniiiArkadaşlardan birinin tanıdığı Sabiha Paktuna ya götürüyormuş çocuğunu,muayene ücreti 500 TL imiş ohaoldumsmile Eylülde randevu almışlar,Nisan a vermişler.
ben sezeryan oldum ama sonda falan takılmadı bana..saolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için bu arada bende yaptırmıştım ama hiçkorkmadım bide ben pek korkmam öyle şeylerden sezeryan olanlar bilir sonda falan takıldığında benim canım yanmıştı ama smear de hiç bişey hissetmedim ondan beter değil yani onu düşünün
şirvannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bol sarımsaklı mantı hazır gel................
bende onu merak ettim.. grup falanmı var acaba ? :))) ayy çok rezil bir insanım ben yaaamelek annemmmmmm çift kale derkennnnnnnnnnn:))))))))))))))))))))))
geçmiş olsun esracım...iyi akşamlar kızlar son 3 gündür giremedim sizi çok özledim anlatsam uzun olur herkes iyidir umarım yusufum grip oldu salya sümük öksürük dolaşıyor yusuf artık anlayabileceğim kelimeler söylüyor çok hoşuma gidiyor..........
hadi bakalım kolay gelsin sana....Günaydınlar....
geçmişi okumadım sanırım hasta çocuklar var geçmiş olsun, dün akşam oğluşum koltuğa tutunarak kalktı çook sevindim atraksionlar başladı....
zaten ikimiz kelmişiz şirvan:)
11 aylık olmuşuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?