2009 Nisan Anneleri

sıkma canını canım ya söylenenlerede hıc kulak asma sen çok bılıyo onlar

çocuğun yapısıdır o.. üzme kendinii..
sen benim oğlan kardesimi görseydinn... afrikadaki ler gibi.. küçücük bişidi 7 yasindayken bile..
annem 6 yasindaki çocuk kiyafetini giydiriyordu..
simdi dalyan gibi dekilanlı oldu..
küçükkende zorlasabn yemek için kusuyordu..
merak etme...

sevindim cnm senin adına umuyorum birdaha şikayet olmaz

yok cnm bırakmam gelir gelmez yazarım :))

ohhh temizlik var yarın desene şirvan:)))

evet kızlar,, komple bir temizlik yapım dedim.. şöyle...

canım milletin lafına niye bakıyorsunki ..
sen kendi bildiğini yap, dişardakileri tıka kulağını..

baranda doğru dürüst bişey yemiyor.
şimdi ağzına bişey koyuyoruz. 10-15 dak ağzında tutuyor.. yemiyor öyle..
annem diyor hep böyle 45 dak bir çorba yada yoğurt yiyormuş. sıpa..
allah anneme sabır versin diyorum ne yapım .

gerçekten yaa.. annm ne çekmişt.. erdi den...
insanlar " aç mı bırakıyonuz " diyodu..
sıkma canını...

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
Esennn, sev_rey, urla+, denizela+, tugbiş123+, burcu_arda, demirim+, NAVRIS+, ssengun+

slm gecmişi hızlıca okudum
tugbaaa gecmişolsun
müge maşallah demire

burcu send esıkma canınııı

başka varmıydı unuttum
ben kaçar yemek yapıcam bugun mantarrrrrrrrrrrrrrrrrrr yapıcam ege uyanmadan ocaga koyayım

bugun hava cokkkkkkkkkkkkkkkkk
soguk ıstanbula karnı yagdı be :)
soguk buraya gelıooo
bugun elti bana suda mantı yapıcak patetsli üzerine yogurt ohhhh

rüzgarda cok camlarım tetemızdi yagmur yagmadı ama rüzgardan deniz suyla leke leke olmuş offfffffffff
hiçtemız kalmıyor dlircem

byeee

aay burcu insanları takmamk çok zor ama öyle tiplere gıcık olurum cahil cahil oturduğu yerden teşhisi koymuşlar valla bravo kimse onlar bizde götürelim çocukları zaman kaybı olmaz test falan gerekmez bi bakarlar bebişlere hoop ne sorunu var bulundu..üüf sinir oldum valla benim çevremde kızımla ilgili hiç kimse konuşmuyo ki bıraksan herkes konuşma meraklısı ama ben dr tamam dedi iyi dedi size b.. yemek düşere getirdim hep kimse yorum bile yapmaz..sen neler yaşıyosun anlamaya çalışmak zor geliyo tabi seni ama senin sıkıntının üstüne tuz biber olmak en kolayı..

burcuya yazarken herkesi unutmuşum..
demire maşallah 11 aylık olmuş..mügecim eşine de geçmiş olsun ama sen 38 deyince çook şaşırdım dediğin gibi hiiç göstermiyoo
aliye işiniz sorunsuz biter cnm umarım bu kadar üzüntü yeter..
başka aklımda kalmadı hızlı hızlı okuyunca..
ela da uyumamak için herşeyi yapıyo annemler var diye delirdi..en sonunda sızdı kaldı..
birde çook güzel bi haber aldım dün akşam 3 senedir beklediğim bişey olabilir ama gerçekleşmeden ya da kesinleşmeden söylemeyeyim öyle salak bi inancım var da :)
yinede paylaşmadan duramadım :)))

Son düzenleme:
mantarları yıkadım dogradım suya bastım geldim

...hava soguk duş alıcam üşeniyorum
egeyide dün akşam yıkadım
hamşurdu sabah korkuyorum hasta olmasa bari yaaaa

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, demirim, denizela, sev_rey, tugbiş123, burcu_arda, NAVRIS+

burcu ne olur takma kafana ne olur zayıf olmak gelişme geriliği var demekmi benim akrabamın kızı 22 aylık ve sadece 9 kilo doktoru ne vitamin nede başka bişey veriyor kilosu en alt sınırın altına inmezse tıbben bir sorun yoktur diyormuş önemli olan boyunun uzaması diyorlarmışş hiç sıkma canınıı burda bir komşumuzda bebeğine bir yaşından sonra bir mama verdi 1cc 1 kaloriymiş pedisuremi nee onunla toğparladı bayaa sende sor istersen doktoruna

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, eftelyasu, sev_rey, Esennn+, gulfemim

allah korusun seher ya:):):)

ben evi topladım yemegimi yaptım ege yi doyurdum
az sonra eltıye yan rtarafa gecıcem:):)

ınsanın bozmaya yer arıyor bazı ınsanlar,benımkılerde benden tırsmasalar söyleyecekler ama baştan aldım önlemımı zaten adım çıkmış cadıya ınmez ıyıye,kımsenın nabzına uygun şerbet vermem,bızımkı uzun dönem sarılığı yaşadı 3 sefer fototerapı gördük 4 ay sürdü tam sınırlarda gırdık çıktık çok şükür geçtı ama nasıl geçtı,anne sütünden sonra kılo alımı yavaşladı(bız 1 ay fantomalt dıye kalorı tozu kullandık ama ıştahını felan açmadı kılosunuda etkılemedı tahlıllerı temız çıkınca üstelık bebeğımın bağışıklık sıstemınıde sağlam bulduğundan başka bırşey denemedı dr) yıne bılmışlık yaptılar aldılar ağzılarının payını,dr.problem görmüyorsa sıkıntı yapma derım bende:umursamaz:
tuğba kocam yok ya anacım benım ıstanbulda ama ınşallah gelır hafta sonuopuyorumnanaktan
şırvan memnundum şımdıye kadar ama korkuyorum artık hele dışler çıkınca hıç oturtmam,mahsus yapıyor cadı masanın kenarını gevıyor resmen
melek bende öğlen mantarlı makarna yaptımdelikafadulden
unuttum başka ne vardı acaba yahu

ece uyanmadı,kendı ışımı bıtırdım su döktümşöle bır gıyındım oturdum,şımdı o uyanacak bıcıbıcı yapacaz ınşallah,kaçtım şımdılık

ay eşimin doğum günü yarın öğle arası bişiler alayım dedim
hotiçte çok indirim vardı.ordan bi bot aldım inş. beğenir
beğenmezse kendime alırım.

maşallah bu ne güzellik anneli kızlı.
Allah her gününüzü böyle mutlu etsin canım.

çok geçmiş olsun canım.zeren balık yememişmiydi.hani dokunsa ikisi de etkilenirdi.diş çıkarıyo olabilir mi acaba?

geçmiş olsun canım.bepanten bize iyi geliyo.

demire maşallah eşine geçmiş olsun.

inşallah normal çıkar.

geçmiş olsun canım.

hayırlısı olsun şirvan.

ay zor bi durum ya.ben de çamaşır suyu müptelasıyım.ama ben zaten eldiven kullanırım.aslında olması gereken bişey.

bayaaa da yaş farkı varmış arada ..
benimki benden 1 yaş küçük ya ........
o yüzden biraz tuaf geldi..

benimki de benden bi yaş küçük.ben 34 o 33.

biz de seni seviyoruz canım.

canım sıkma canını.gülfem de yemiyo.bazen koca çocuk sadece ememrek akşam ediyo.napalım demek ki yetiyo yedikleri.aç olsa inan yer.gülfem de zayıf daha 8500

ay çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…