2009 Nisan Anneleri

Herkese merhabalar,
Demir 11 aylık olmuş maşallah
çekmeceler çok tehlikeli Kayra da yürütece binince hemen çekmecelerin başına gidiyor yürüyünce düşünemiyorum çıldırtır beni galiba
Dün parkta baktım bebeği annesi yürütüyor ben 1 yaşında sandımki gayet düzgün yürüyor bir sordum 9.5 aylık dedi Kayramdan utandım 11 aylık ve yürümüyor tembel oğluşum benimmmmm
Meriç e de kıyamam sivri ısırmış oyy oyyy

mantarları yıkadım dogradım suya bastım geldim

...hava soguk duş alıcam üşeniyorum
egeyide dün akşam yıkadım
hamşurdu sabah korkuyorum hasta olmasa bari yaaaa
bende tavuklu mantar yapacağım mantara bayılırımmmmmmm

selende hapsırıyo melek bu gun çok ınşallah hasta olmaz
inşallah hasta olmaz selen bebişimiz
ama takma canım tersle bak daha kimsenin sesi çıkıyormu ben dinlerim arada bazen damarım tutarsa terslerim valla napım ben üzüleceğime herkes haddini bilsin
hem önemli olan kilosu değilki gelişimi doktor iyi diyorsa gerisine de demek düşerki ,
Allah sağlıklarını eksik etmesin yeter
tatlı Baran şebek mi olacak Şirvan senin oğlun yerim ben onuuu
bizimki bie şebeklikler yapıyor aman yanağını ısırmamak için kendimi zor tutuyorumkş çocukları inciterek asla sevmem
allah korusunn
Aliye inşallah işleriniz düzelir canım
benimle eşim arasındada 3 yaş fark var ben hep öyle isterdim Allah da gönlüme göre verdi önemli olan mutluluk gerisi hikaye

sağol canım..

doktora gitmişler... şişlik le ilgili biş yokmuş..

geçmiş olsun esen ısırık için mi gitti dr'a Meriç beyaz tenlimiydi genelde onlarda çok iz kalıyor, bende nefret ederim sivrilerden benide çok ısırırlar....
Müge eşin nasıl oldu ???

ısırık var yanağında (evet beyaz tenli) ama ynağı balon gibi şişti..
onun için gitiler..
kabakulak gibi oldu..
ateş yok ama..
şükür bişi yokmuş ısırıktan şişmiş.. hassas cildi ondanmış..

selaammllaarrrrrrr merhabalaarrr
demire yemeğini yedirip uyuttum
kocişede kış çorbası yaptım bol limonlu
içti o da mis gibi oohhhhh

şimdi sıra geldi sizeeeee

burcucum bnm oğlanda yemek yemiyodu dişleri yüzünden
çıktılar rahatladı yemeğe başladı maşallah
kesin kayrada o yüzden yemiyodur ya da hasta diyosun
biz bile hasta olunca cnmız bişy istemiyo o napsın
üzülme düzelicek öyle yada böyle büyücekler

sevgicim eşim yaıtyo msn den görüşürüyoruz
salona gelmiyo demire geçer diye Allah korusun :)

herkese tşk ederiimmm

bu arada demirin azı dişi çıkmış demin kocamaaan gülerken gördüm
çocuğum bunun için kıvranıyomuş kaç gündür
eeee peki bizim ön dişler nerde yaaaaa :)))

denizcim dimi yaaa bnm koocam hiç yaşlı gibi gözükmüyo
hihiiihhihihihiih

bakana bakıcaksn şekeriimmmmmm
buldu bnm gibi genci güzelii hihihihi

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
demirim, roseberry, cicekcicek+, eftelyasu, AysunEge+, sev_rey
nerdesiniz bkiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

kızlar selammmmmm
PRıMA DEĞıŞMıŞ ıNCELMıŞ DAHA ıYı OLMUŞ GÖRDÜNÜZ MÜ BEN ALDIM CAN A VE ÇOK MEMNUN KALDIM HEM DAHA ıNCE HEM SIZDIRMIYO DA

sağol şekerimmmmmmmmm
çok duygulanıyorum geçen sene karnımda kıpır kıprıdı şimdi dışarıdaaaa :)

kızlar selammmmmm
PRİMA DEĞİŞMİŞ İNCELMİŞ DAHA İYİ OLMUŞ GÖRDÜNÜZ MÜ BEN ALDIM CAN A VE ÇOK MEMNUN KALDIM HEM DAHA İNCE HEM SIZDIRMIYO DA

ben artık prima kullanmıyorum Kayra ne zaman kaka yapsa her yeri batıyordı huggies e geçtim çok memnunum valla şimdi kaka miktarıda arttı ek gıdaya geçtiktem sonra ama hiç geçirmiyor kakasını ,

Hahahah Şaban mısın kızım cancan gece 12 saat uyuyo deĞıŞtırmıyoruz sonuÇta sabah kalktıĞında patlııcak gıbı oluyo bez ama sızdırmıyo ıŞte

müge Demir in dişi hayırlı olsun kayra 4 de kaldı daha birşey yok
emziriyorsun değilmi çok ısırıyormu seni kayra arada ısırıyor emerken

Bızde huggıes kullanamıyoruz ÇÜnkÜ oĞlan gÖbeklı huggıesın yan bantları kalın ve karnını acıtıyo o yÜzden

bende demirin altını değiştirmiyorum geceleri eskiside sızdırmıyooooooo :)

cancan gündüzleri kaç kere ve kaç saat uyuyo merak ettim gece uyuyosa gündüz az uyuyodur dimi?

selam kızlar...........

zeynebin ve nagihanın resimleri süper allah nice uzun sağlıklı uzun yıllar nasip etsin.....gemişe bakamasdım bir ara bakıcam inşallah herkes iyidir

müge Demir in dişi hayırlı olsun kayra 4 de kaldı daha birşey yok
emziriyorsun değilmi çok ısırıyormu seni kayra arada ısırıyor emerken
yok cnm ısırmıyo bnmki öyle huyu yok çok şükür yani şimdilik inş. böyle devam eder
birden çıkar dişler merak etmeee
Bİzde huggİes kullanamıyoruz ÇÜnkÜ oĞlan gÖbeklİ huggİesİn yan bantları kalın ve karnını acıtıyo o yÜzden

evet yaaa huggies çok kalın ve sert demirin karnını yara yapmıştı bantları sürtünmekten

evet bizimde sızdırıyordu stoklu almıştım hemen bitsede yenisini alsam bari......
oh ne güzel ya keşke benim oğlişde uyusa gerçi hakkını yemeyeyim bu ara gece 2 defa kalkıyoruz, hiç uyanmıyormu çiçek mamaya emziğe filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…