- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok teşekkürler canımmmmmevet melekcimm hemde nasıl sarıldık bi görsenn..çok özledimm yaa..
kapıdan girdimm..önce bi an duraksadııı..sonra dudağı büzüp içli içli bi ağladııı..hem bana sokuluoo hemde yüzümü çiziooo..aklınca okşuyooo..yavum benimmm...allahım ayırmasınn..ama herşey onun içinn..allahın izniyle 6 ay sonra diplomamı alıcam..ve oğlumuzu daha ii şartlarda büyütücezz..
öpüyorum günay egeyii..bu arad isminizii çok beğendiğimi söyleyimm..ne zamandır söyliycem unutuyorumm..çok uyumlu olmuşş GÜNAY EGE..deniz gözlü yakışıklııı..
uykusuzlukk çeneme vurduuuuuu..
evetttttttt:)Urla ikimiz de aynı anda aynı tepkiyi vermişiz![]()
allahım bi önce düzelmenizi nasip etsinnn evet artık son nokta oluyorr zaman zaman sen okul,ev,pın pın, kaynana,koca hepsi varrrve işte sonunda olan oldu............... eşimle birbirmize girdik... yani ben son damlaya tahammül edemeyip HADDİMİ AŞTIM...........
EŞİME BİRAZ NAZ YAPAYIM DEDİM o da bunu kaldıramadı geldi yürüteci çarptı yere.... ben düzeltirken geldi gene aynı... hem de annesi duyuyo............ ben de neden böyle yapıyosun falan derken delirdim ve gittim yürüteci aldım ve kendimin bile sonradan farkettiği bişiy yaptım...
BAL-KON-DAN AT-TIM...................................................................... çok pişmanım veçok cahilce ama artık dayanamadım............................................................................................ şimdi eşim herşey bitti diyo başka bişiy demiyo................... psikolojim çok bozuk.......................... bana bi çıkar yol gösterin.......................................................................................... eşimi çok seviyom ama işte olan oldu..........................................................................................
iyi akşamlar hanımlar
nasılsınız??
melis'e geçmiş olsun bu arada .
sehercim benim kız da ööle ama bende senin gibi gündüz istediği kadar uyutmadığım için şükür gece daha bi baygın uyuyo,10 kere kalkardı 5 e düştü gözünden yaş gelmiyo ama ağlıyomuş gibi bağırıyo ben diş,gaz bile demiyorum artık ona dün ela uyurken yan odadan bişii alıyodum kapısı gıcırdadı ona bile uyanıp bağırdı yaa sanki uyumak istyorum uyuyamıyorum diye bağırıyo,beyinleri gelişiyo ya hızlıca bu dönemde psikolojik mi ne :)) ama kaka işi devam yine saat 4 te iki kere kaka yaptı yine oturduk tabi sonrasında..alıştık artık napalım..
selen ii yine maşallah ben elayı düzeltsem de uyumaz yine emekleme hareketinden parmaklıklara ordan ayağa fırlar..
ben son 3 4 gündr evdeydim neyse olsn canm çok teşekkürederimgünaydınn
dün ay geçmişe bakayım yok buluşma fotolarına bakayım derken bişi yazamadan gün bitmiş.
nagihancım kargo şirketinden aradılar sana ulaşamamışlar. kırıkkale merkez şubeden sürat kargo alacakmışsınız. tel de verdiler
0318 225 66 00
kızlar sızınkılerdede oluyomu bılmem ama selen geceleri 3 yada4 kez sadece ağlıyarak kalkıyo yada emekleme şeklınde oluyo duzeltınce tekrar yatıp uyuyo ne zaman gecıcek acaba ya
valla geçmişi okudum anca
elifcim miray sasırmıştır cnım ılk yurutece bınınce akıllı kız o maşallah
kaynananın demesıne gelınce sen doğrusunu yapıyosun ve mırayda maşallah uslu ve sakın bı bebek canım selenı bıraksam öle odada apartman eve toplanır naptın dıye okadar dıyeyım sen anla yanı
sultancım benımde 7 kışı mısafırım var o gece ama açık bufe düşünmedim içiçekler için eşimin istediklerini yapıcam sadece
ama nenu şöyle
fırında tavuk yanına kremalıpatates
pilav ,
içki içiceklere
rus salatası , yoğurtlu havuç, dilim şeklide limonlu havuç ve salatalık ,kaşarlı mantar, patlıcan salatası
gece acıkanlarada mınık pizzalar mılföye sarılı sosısten çiçekler ve tuzlu kurabıye tatlıda tramısu düşünüyorum en kolayı o :)
gulşen umut aynı sana benzıyo canım
ayşe dedım ben sana dımı senın staj zorrrrrrrrr gecıcek canım
emelcim çok uzuldum caım işlerin bu noktaya gelmesıne ama bıraz ayrı kalın bırbırınızden sonra oturup konuşursunuz sakın kafayla canım inşallah bı çıkar yol bulursunuz pınar adına
denızcım dedıklerinde çok haklısın akşam hayat sınemasını seyrediyodum eşimle adam bazı şeyyleri adamla aynıydı bak dedım karısını hiç düşünmüyo oda bı ıkı laf söledı bende hiç sölenme sende aynısın dedım valla gıkı cıkmadı sınan çetın çok guzel dedı akşam erkekler için bizim asıl görevımız onlara yardımcı olmak ve ıhtıyaçlarını karşılamak dedi
canım o kadar haklısın ki...ben çalışıyorum mesela ama biliyorum ki evde olduğumda iş yerimdekinden 3 kat fazla efor sarfediyorum..gece 1 civarı yatıyorum sabah 5 gibi kalkıyorum..bizim gibi olsalar çıldırırdı adamlarımız..buna rağmen 2 saat bebek bakımından sonra pilleri biti veriyor:)...günaydın..
üzüldüm emelcim sen de çok haklısın yaa yani aranızdakileri tam olarak bilemesem de o uykusuzluk ve işe gitme olayının üzerine bir de kaynana ve eşinin tafrası allah peygamber sabrı veriyo da hala aklın başında kendi hatalarını görebiliyosun..arkadaşlar çok güzel söylemiş sinirleriniz yatışsın..öyle konuşun o zaman sende kendi hatalarını kabul ettiğini söylersin umarım eşinde söyler..ben artık yakınmalarımdan yüzünden kendimi suçlamayı kestim,ki aylardır iyi bakamıyo muyum ela ya ,eşime çok mu yükleniyorum falan diye çıldırıyordum ,oturdum düşündüm ki hepimizin bebeği olsada( durum ve konumlarımız ve evimizin içi farklı ) dedim ki eşime ben çok zor olan bi sürü şeyin üstesinden çok da iyi bi şekilde geldim ve gelmeye devam ediyorum arada patlıyosam,sen gece çocuk için bir kere kalktığında nasıl ertesi akşam 9 da uyuduğunu düşün önce :)) ben bunları ve daha fazlasını aylardır yapıyorum yani sen baksan çocuğa hata kaza çoktan bırakıp gitmiştin..adam dondu kaldı napiim baktım adamın taktir ettiği yok bende beklentiyi kestim kendimi ve hepimizi çook taktir ediyorum çünkü fazlasıyla hakediyoruz...