• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

günaydınn..
burcucum geçmiş olsun..
melekcim başınız sağolsun..
elif benim baş dönmem geri geldi ..hiç yorulmaya gelmiyo..o gün eşim sabahtan başladı aramaya kaç kere ne yapalım ne yapalım :) dedim hem bunu sen düşünecektin hem zaten ben ii değilim bu akşam elayla ilgilenip bana baksan başka bişey istemem :) sağolsun yemek falan hep kendi halletti :)
menüdeki ton balığı(konserve old. için)ve domates kısmını beğenmedim zaten yedirmem de..ela arada yumurta yiyo artık..ekmek hiç yemez sadece çorba içinde ya da çok acıkıp ele geçirince..
bu ara kahvaltı:bol ceviz,bi biberon portakal suyu bu kadar..
ara:meyva (yerse) havuç favorisi ya da fıstık,çerez..
öğlen sebze ya da köfte az tabi
uykulardan önce 200 ml süt
ara:ayran(yoğurdu iştahlı yemeyince ayran yapıyorum onu güzel içiyo
akşam:ne varsa az yine..
ekmek de yemiyo ööle geziyo aç aç..

sevgicim patronuna çok teşekkür etseydin biz düşünemiyoduk saol diye..allah allah yaa doğuracak bakacak olan düşünüyodur herhalde kolay mı bakılır,zor mu geçinilir..ben bencil davranıyorum işime gelmiyo demiyo da..

sevgicim patronuna çok teşekkür etseydin biz düşünemiyoduk saol diye..allah allah yaa doğuracak bakacak olan düşünüyodur herhalde kolay mı bakılır,zor mu geçinilir..ben bencil davranıyorum işime gelmiyo demiyo da..

:-)) aynen denizcim bugün de zaten diyecem çocuk olmasada ayrılmayı düşünüyordum zor geliyor gelip gitmek sadece biraz hızlandırdı çocuk diycem

evet sevgi yaa..böyle az yiyince sonra öğlen ya da akşam öğününde çok acıkıyo tek öğünü güzel yiyo..bütün gün onunla duruyo..bi de uykusu çok azaldı bu hafta..enerji patlaması yaşıyoruz..gece 9 buçuk saat uyuyo öğlen de bi saat..eskiden hiç dayanamazdı bi saatlik öğle uykusuyla şimdi maşallah 10 a kadar zıplamaya devam..
elayı önceden aldığı kilolar kurtarıyo sanırım hala..ya da uyurken büyüyordu benimkisi :D

olabilir denizCim bizimki 24 de uyuyor gündüz de 1,5 saat sabahta 7 de kalkıyor
oldum olası uyumuyordu ondan cılız dün bizde de enerji patlaması vardı uyumak istemedi
bana uyumaz alp sen dit en sonunda babasına hadi yatağa dedim bütün lambaları da kapattım
bak babada uyudu deyince yatağına öyle yattı valla :-))

günaydın
aman sevgi boşver patron değiller mi hepsi aynı :)
sen söylemişsin için rahatlamıştır en azından

merhaba kızlar
havalar ısındı herkes dışarda geziyor onun için ilerlemiyor sayfalar diycem oda yok
bir heves açıyorum oo birikti diye nerde.

sevgi sen söyleyince patron naapsak acaba diye fikir soruyosun sandı herhalde
çalışanlarının herşeylerine müdahale edebileceklerini sanıyor demekki.
Hem madem zor olduğunu biliyor iki çocuğun çıkarken tazminat falan versin elini bol tutsun korkak
alıştırmasın heheheh

Kızlar ya benim oğlanda baya bir eli sopalı oldu yumruk hep havada.
Biz ablası kıskanacak derken Demir'den çekiyoruz.Kızım daha anne diyemeden koşuyo ya ona
ya bana bir tane indiriyo olmadı kendini yerlere atıyo, babası yanıma bile yaklaşamıyo,ablayla babada birarada olmayacak yani herkesi kıskanıyo.Araba fırlatmak tekme savurmak diğer zevkleri.Ama sadece onunla ilgilenirsek ondan iyisi yok napıcaz bilmem.

günaydin kizlar.nasilsiniz?
cicekcim ck az kaldi bebisine kavusmana seni dusundukce cok heyecanlaniyorum..
melek basiniz sagolsun..
sevgi benim patronda elosu duydugunda daha yeni evlisin bu ne hiz demisti sok olmustum... manyak ya..
vurma olayi eladada basladi.annem burdaya anneme gicik oluyor cogu zaman sanirim benden kiskaniyor annem bana dokununca sinir oluyor ve bana kizsa bile anneme vuruyor cok uzuluyorum. kiziyorum guzel konusuyorum ilgilenmiyorum olmuyor nolcak bakalim..
benim yarin ilk dr kontrolum var fasulye icin ama mide bulantim bas donmem felan cok az korkuyorum y dis gebelik felan diye nedense icimde ole bi his var:18:

çağla içini ferah tut dış gebelik falan değil seninki de bu siteden kaynaklı ''hadi hanımlar ikincilerr''
çağrısına uyup gelen tatlı bir bıcır.

günaydin kizlar.nasilsiniz?
cicekcim ck az kaldi bebisine kavusmana seni dusundukce cok heyecanlaniyorum..
melek basiniz sagolsun..
sevgi benim patronda elosu duydugunda daha yeni evlisin bu ne hiz demisti sok olmustum... manyak ya..
vurma olayi eladada basladi.annem burdaya anneme gicik oluyor cogu zaman sanirim benden kiskaniyor annem bana dokununca sinir oluyor ve bana kizsa bile anneme vuruyor cok uzuluyorum. kiziyorum guzel konusuyorum ilgilenmiyorum olmuyor nolcak bakalim..
benim yarin ilk dr kontrolum var fasulye icin ama mide bulantim bas donmem felan cok az korkuyorum y dis gebelik felan diye nedense icimde ole bi his var:18:

canımm sen de hamileymişsin çok sevindim:) :49:

Çiçek hadi şafak sayalımmm
zaten şurda kalmış son iki gün
yanlız saydın bu sefer şafakları içeme sinmedi
ama üçüncüyüde kaldıramazdı benim bünye.

slm bayanlar sagolunnnnnnnn

ege sabahtan beri delırdıııııııı
bi damacana suyu devırmışpompayı nasıl açmış bilmıyorum ben onu temizlerkennnnnnnn

orkidlerimi cekmeden alıp acıp tüm duvarlara yapıştırmış sonrada koltuklrın minderleri yerdeee perlerdeler darmadagınnnn

ne yaptın sen diyorummm BİİTİİİİİİİİ Diyor gelde dövvvvvvvvv:52:

dilek ege 1 yaşından beri tekme atıyor ,ısırıyor sac yoluyor kollarını kıvırıyor ona kızanlarıı yada oyuncaklarını alıp vermeyenlere kısacası istemedigi şeylerın olmaması duRUMDA TAM Bİ EŞKİYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

işimiz var bunlarlaaaaaaaaaaa

Çiçek hadi şafak sayalımmm
zaten şurda kalmış son iki gün
yanlız saydın bu sefer şafakları içeme sinmedi
ama üçüncüyüde kaldıramazdı benim bünye.

aman yok kız ne üçüncüsü eehehehehehe:P

şafak 2:) bu akşam sülüman yarın fatmagül ama cumaaaaaaaaaaaa kızımla beraber izlicez ferihayı:P

ben güne gidim yıne kahva günü ama haftada 20 tl. 30 kişiyiz bugun ilk gün salı günleri olucak ama bugun carsamba olması gerekti...
saat 13:30------15:00 saatleri arasında olucakkkkkkkk

sizlere iyi sohbetlerrrrrrrr

çiçekkkkkkk heeyecan varmı son hazırlaklar ne durumda

can canı öpüyorummmmmmmmmm

melek annesi bitmiş tabi dağıtmış o görevini tamamlamış sıra sendeeee toplaaa diyo :emir_bebek:hadi Ege oyuncağını falan alınca yapıyormuş gene iyi bizimki zevk için yapıyo valla akşam saat beşten sonra hepten huysuza bağlıyor.Allahtan arkadaşlarıyla yaşıtlarıyla derdi yok.Can sıkıntısından mıdır nedir.

aman yok kız ne üçüncüsü eehehehehehe:P

şafak 2:) bu akşam sülüman yarın fatmagül ama cumaaaaaaaaaaaa kızımla beraber izlicez ferihayı:P

ilahi ya hehehe
eskiden şehir sayardık çocuklar sayesinde evden çıkmayınca ufkumuz daraldı dizilerden sayıyoruz safağı hadi bakalım.

Back
X