• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Melekçim,gideceksin koltukçuya,ya yeni koltuk alacaksınnnnn ya daaaa koltuk yüzlerini değiştirteceksinnnnnnnnnnnnn:-))

Şaka bir yana,Markette bir markanın küçük leke çıkarıcıları var,her türlü leke için ayrı minik .Tükenmez kalem için olanı da var.hatta bir arkadaşım tavsiye etmişti,onunla çıktı diye.

Miray da daha önce bizim koltukları pilot kalemle çizmişti,benim koltuk kumaşı leke tutmayan cinsten,yine de zor çıktı.Sert bir fırçam var ,halıların tüylerini alıyorum onla,onla fırçalamıştım tek tek,öyle çıkmıştı.Deterjanlı suyla.

melisi sattım anneme bu gece rahatım
dün gece de daha doğrusu sabah 6 da yattığı için artık pes ettim
ne yapıcam bu uyku sorunuyla bilemiyorum
ama çok yorucu ve sinir bozucu bi durum :((

sagolun kızlar bakalım nasıl cıkacakkkkkkk
deneyecegım koslayı sinemmmmmmmmm

ben velet şimdi bayıldıııııııı

yarın gün var kahve günü.......

ya gelen insaların cocuklarına vuruyor tekme atıyor iki laf edemıyorummmm

girdigime pişman oldum
egeden iki muhabbete fırsat yokkk

melisi sattım anneme bu gece rahatım
dün gece de daha doğrusu sabah 6 da yattığı için artık pes ettim
ne yapıcam bu uyku sorunuyla bilemiyorum
ama çok yorucu ve sinir bozucu bi durum :((

saahları gec uyanıyordur muhtemelenn sabahları erken kaldır öglen uykusu denesen yada öglen uyutmaaa akşam 8 gibi uyusun sabahta 8 güibi uyandırrrrr

ah cok zorrrrrrr

sende madem bu gece yok vur kafayı yattttttt dinlennnnn

Sinem ya nasıl dayanıyorsun?O saate kadar enerjik mi oluyor,yoksa uykusu oluyor da huysuz mu oluyor?Öğlen uykusu uyuyor mu peki?
6 da uyuyunca kaçta uyandı peki?
Bir sürü soru sormuşum ama şok oldum ya bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum:-(

slm kızlar öncelikle çiçek çok sevındım cnm iyi olmanıza allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

elif merak etmişsin ıyıyım çok şükür zaten menüleri masaya hazırladım herkez kendi servıs yaptı temızlığimide üstten yapmıştım yarın kadın gelicek diye bugünde hani o sık gelen kuzenım geldi yine bende kalıcak artık ne zaman gider bilmemmmm:37:

Karşıdaki kızla çocuk bizdeler,Miray benle babasını tanımıyor onları görünce.Hiç takmıyor valla,kızııyor muyum napıyorum.İyi eğleniyor onlarla.ama en kötüsü ayrılırlarken,çocuklar giderken nasıl ağlıyor.

Herkese iyi akşamlar...
Biz hastalıktan bir türlü başımızı kaldıramıyoruz..
Cuma akşamı baran ateşlendi. şurup fitil verdim. Gece 2 de baktım giderek artıyor..
Doğru acile..
Tabii burağıda sarmaladık götürdük. Evde kimse olmayınca mecburen ..

- sabağına annem telefon etti. çok kötüyüm gel..
Oda hasta yatak döşek yatıyor..
Aldım çoçukları oraya gittim.

- 2. çoçukla ne yapabildiysem artık.
Sonra onu akşam kardeşim aldı götürdü evine.. Iğne serum vermişler...

Allahtan baran biraz iyi..
Ilyasın teyzesinin kızını çağırdık eve yardımcı olsun diye..
Sağolsun geldi..

Bu arada baran bilgisayarımı bozdu.. Nereye bastısa. Sabit disk fabrika ayarlarına geri dönüyor yazdı.. Ve gitti..

Ilyas yeniden kurdu ama masa üstündeki dosyalar falan hepsi gitti..
Işin kötüsü burağın doğum resimleri vardı..

Bilgisarı tamire götürdü inşallah resimler kurtulabilir..

Bu arada bende resimleri hiç yaptırmadım. Hepsi bilgisayarda..
Kurtulursa baranın ve burağınkileri teknosada bende yaptıracağım .

Bilgisayar gelene kadar gündüz giremeyecim.
Akşam ilyasın bilgisayrından bakarım artık ..

Haberiniz olsun...*
çiçek ne yaptı acaba

Şirvan geçmiş olsun,üstüste gelmiş.İnş iyidirler şimdi.

Deniz sen de dr a bir git,ihmale gelmez,sebebini bulursunuz,tedavini olursun kısa zamanda.

sabah 6 damı yatıyor oyyy çok kötü ya kaçta kalkıyorki senin açından da çok zor sinem Allah kolaylık versin
eliiiiiiiiiif bulamadım kasap:))akşam yemeğe davet edildik öyle yada böyle yemek derdinden kurtuldum en azından:)
yemekteyize bende bakmıyorum

şirvancım geçmiş olsun bu ara baran sık hastalandı yavrum
burağa geçmesinde fotolar da gitmez inş. yazık olur

Sinem ya nasıl dayanıyorsun?O saate kadar enerjik mi oluyor,yoksa uykusu oluyor da huysuz mu oluyor?Öğlen uykusu uyuyor mu peki?
6 da uyuyunca kaçta uyandı peki?
Bir sürü soru sormuşum ama şok oldum ya bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum:-(

evet canım o saate kadar enerjik oluyo hemde ne enerji ben yakalıyorum o kaçıyo
en sonunda ben pes edip bırakıyorum dün akşam git defol git demişim sinirden
odasına gittim almak için bana git defol git diyo gülermisin ağlarmısın
sabah 1 de kalktı ne etti 7 saatmi Allah bin bereket versin. o yattıktan sonra ortalığı toparlayıp yatmak 1 saatte öyle geçiyor felan bana pek bişi kalmıyo
öğlen uykusu demiş melek ama öğlen uyandığı için öğle uykusu diye bişi yok uyutmuyorum dayanabiliyo
sevmiyo sanırım uykuyu :59:
normalde 3-4 gibi yatar ama dün akşam arabada uyukladı birazcık enerji depolamış meğerse..
bende ne çok yazdım :27: günler geceler birbirine girmiş kafa bi milyon varya böyle çok zor :((

Herkese iyi akşamlar...
Cuma akşamı baran ateşlendi. şurup fitil verdim. Gece 2 de baktım giderek artıyor..
Doğru acile..

Sağolsun geldi..

Allah beterinden korusun çoook geçmiş olsun iyidir inşallah kuzum şimdi :(

Bu arada baran bilgisayarımı bozdu.. Nereye bastısa. Sabit disk fabrika ayarlarına geri dönüyor yazdı.. Ve gitti..

Ilyas yeniden kurdu ama masa üstündeki dosyalar falan hepsi gitti..
Işin kötüsü burağın doğum resimleri vardı..

Bilgisarı tamire götürdü inşallah resimler kurtulabilir..

Bu arada bende resimleri hiç yaptırmadım. Hepsi bilgisayarda..
Kurtulursa baranın ve burağınkileri teknosada bende yaptıracağım .

off çok kötü olmuş şirvan çok üzüldüm daha da geçen gün yedekleyin diye yazdıydım kıs niye almadın başka yere üff
sistem geri yüklendiyse zor biraz hard diski söküp başka bilg takın format atmayın hemen sakın ha
inşallah kurtulur ben çok üzülmüştüm gitti diye inşallah fazla yoktur resim

sabah 6 damı yatıyor oyyy çok kötü ya kaçta kalkıyorki senin açından da çok zor sinem Allah kolaylık versin
eliiiiiiiiiif bulamadım kasap:))akşam yemeğe davet edildik öyle yada böyle yemek derdinden kurtuldum en azından:)
yemekteyize bende bakmıyorum

şirvancım geçmiş olsun bu ara baran sık hastalandı yavrum
burağa geçmesinde fotolar da gitmez inş. yazık olur

sultan bıktım sanırım bu uyku sorunundan yaa 2 sene olcak hala zombi modundayım
helede misafir felan geleceği zaman daha bi mahvoluyorum mecburen ben kalkıp yapmak zorunda kalıyorum böylece sıfır uykuyla yaşamaya devam
şu çember yarışmasına gireyim ben bari yaşayabilirim böyle uykusuz bi suya dayanamam
onada tüm para gider boşver :))

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

urla,denizela,

günaydın denizzzzzzzzzzzz:):)::)

şirvan hepinize cokkkkkkkkkkkk gecmişolsunnnnnnnnn

bizimde tüm resımler gıttı en son ege bozmuştu bilgisayarı adama söyledim diske at diye pc geldi bılgısayarım a d diskine baktım bitek egenın dogum günü resimleriiiiii digerleri gıttııı adama bi sinir oldummmmmm

Son düzenleme:
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

urla,Esennn+,denizela,

oo esende geldiiiiiiiiiii:):)

esen yagmur yagıyormu orayaaa
buraya yagıyor dün hava güzeldi bugun yıne yagmurrrr

ben kactım ege tv izliyordu babasıda daha gıtmediiiiii oynuyorlar :51::52:

günaydın..
şirvancım çoook geçmiş olsun hepinize ..kötü olmuş yaa üstüste gelmiş..ama annen de baran da daha ii sanırım sevindim..resimlerinizde kurtulur umarım..
sinemcim allah kolaylık versin ne diyeyim..bende 2 senedir kesintisiz uyuamdığım için ii anlıyorum seni..hah dişler bitti uyuruz dedim..her gece bi rüya görüp kalkıyo mutlaka beni arıyo hemen..dün gazdan ağladı durdu..ben uyuyalım artık kaç yaşına geldi dedikçe mutlaka bişey çıkıyo..bazılarının çocuğu 6 aylıktan beri uyuyolar aradaki farka bak :(

merhaba melekcim
evet ben hava durumuna bakmıştım..bugün,yarın yağmur çok..zaten aydın,muğla,izmir aynı gidiyo..anneme nasıl gidicez bakalım bu yağmurda..
hah uyandı bende kaçtım..

Herkese iyi akşamlar...
Doğru acile..

Sağolsun geldi..
çok geçmiş olsun kıyamam ya... 2 çocukla sen ne yapacan kıyamam ya....

günaydın..
şirvancım çoook geçmiş olsun hepinize ..kötü olmuş yaa üstüste gelmiş..ama annen de baran da daha ii sanırım sevindim..resimlerinizde kurtulur umarım..
sinemcim allah kolaylık versin ne diyeyim..bende 2 senedir kesintisiz uyuamdığım için ii anlıyorum seni..hah dişler bitti uyuruz dedim..her gece bi rüya görüp kalkıyo mutlaka beni arıyo hemen..dün gazdan ağladı durdu..ben uyuyalım artık kaç yaşına geldi dedikçe mutlaka bişey çıkıyo..bazılarının çocuğu 6 aylıktan beri uyuyolar aradaki farka bak :(
bizim de kesintisiz uykumuz yok ..
kuzenimin oğlu dediğin gibi 6 aylıktan beri uyuyor 9,30 10 da uyuyor sabah 5 te süt içiyor sonra da 10 da 11 de kalkıyormuş.. masallahhhh...
merhaba melekcim
evet ben hava durumuna bakmıştım..bugün,yarın yağmur çok..zaten aydın,muğla,izmir aynı gidiyo..anneme nasıl gidicez bakalım bu yağmurda..
hah uyandı bende kaçtım..

günaydınnnn....
5 gün yağmurlu gösteriyor izmir. metoroloji nin takipçisiyim..
sabah yağıyordu..

Back
X