Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrr biz geldikkkk iş dün evimize. Çok kolay bir sezeryan geçirdim doğumdan hemen sonra çok ağrım vardı ama öğlen çok azaldı şimdi nerdeyse yok gibi. Şimdi harika hissediyorum hamileliğin tüm olumsuzlukları bitti gitti şükürler olsun. Can a dedik bebek senin şimdi benim bebeğim diyo bakıcıya kızıyo yanına gidiyo elini tutuyo kesinlikle zarar vermiyo ama yinede yanındayız ve en mutlu olduğumuz konu kıskanmadııı şimdilik. yanında emzirmiyorum kesinlikle dr öyle tembihledi. bi de bebek ona akülü araba getirdi o zaman iş bitti zaten bebek araba getirdi diyo:) böyleyiz işte kızımız şimdilik uslu çok ağlamıyo. öyle yani moralimiz yerinde oleeeeeeeeeey:)
akşama ne yapsam diye düşünüyordum canım etli yahni çekti
deli gibi kasap aranıyorum ya buralardada kasap yok kafayı yicem...hayır ya yahni yemek istiyorum:))
kızlar ege bugun koltukları tükenmez kalemle bi güzel cızmış nasıl cıkar bilgisi olan varmı?
melisi sattım anneme bu gece rahatım
dün gece de daha doğrusu sabah 6 da yattığı için artık pes ettim
ne yapıcam bu uyku sorunuyla bilemiyorum
ama çok yorucu ve sinir bozucu bi durum(
sagolun kızlar bakalım nasıl cıkacakkkkkkk
deneyecegım koslayı sinemmmmmmmmm
ben velet şimdi bayıldıııııııı
yarın gün var kahve günü.......
ya gelen insaların cocuklarına vuruyor tekme atıyor iki laf edemıyorummmm
girdigime pişman oldum
egeden iki muhabbete fırsat yokkk
Herkese iyi akşamlar...
Biz hastalıktan bir türlü başımızı kaldıramıyoruz..
Cuma akşamı baran ateşlendi. şurup fitil verdim. Gece 2 de baktım giderek artıyor..
Doğru acile..
Tabii burağıda sarmaladık götürdük. Evde kimse olmayınca mecburen ..
- sabağına annem telefon etti. çok kötüyüm gel..
Oda hasta yatak döşek yatıyor..
Aldım çoçukları oraya gittim.
- 2. çoçukla ne yapabildiysem artık.
Sonra onu akşam kardeşim aldı götürdü evine.. Iğne serum vermişler...
Allahtan baran biraz iyi..
Ilyasın teyzesinin kızını çağırdık eve yardımcı olsun diye..
Sağolsun geldi..
Hepimizin çocuğunda gece uykusunda sık uyanma var ama Sinemcim,Melis kadar hiçbiri değildir.Dr unuzla görüştün mü,hep böyle mi gidecek?
Birgün hiç uyutmasan ne olur acaba?
Müge Amway i ben de senle konuştuktan sonra 2 kutu bitirdim,bir tane de küçük boyundan denemek için almıştım.Hergün makina da çalıştırmıyorum ama nasıl bitiyor anlamadım.Her makinada koyuyorum,ama çok mu koyuyorum ki?
Şu bahar gelsin de salalım çocukları dışarları,o zaman bence gece uykuları düzelecek.Şimdi evde ne kadar oynasak da çok yorulmuyorlar ki.Temiz havada daha iyi olacak herşey,az sabırrr)
Eltimin biri 7 biri 13 oğluyla kızı var,tel de konuşurken Miray ın sesini duydu,20:30 da,diyor ,aaa Miray uyumadı mı daha?Onunkiler uyumuş o saatte.Ben de dedim,eee seninkiler öğlen uykusu uyuyor mu,napiiim altta kalmıcam yaNe güzel ya 8 de uyuyan çocuk..
elifcim valla bütün gün uyutmadığım oldu hatta çok oldu ama faydasını göremedim
ne biliyim inşallah düzelir ben daha uyutmayı yemek yedirmeyi beceremiyorum bezi nasıl atcaz bilmem
1-2 deneme yapsammı dedim bezi çıkarttığım gibi
anne prima tak anne prima tak diye böyle yaşlan ağlıyo nasıl çıkartcam yaa off
Müge ütünün kirecini açıyorum derken,suyuna mı koyuyorsun?
Ya ben hiç ölçüyle koymuyorum ondandır belki,halı koltuk silerken de suyuna koyuyorum.
Bursanın hava durumuna baktım da,Pazara kadar yağışlı görünüyor,ne zaman cam silecek olsam yağmır yağar,hatta abartmıyorum evlendiğimden beri ne zaman silsem anında üstüne yağmıştır.Kadın bile şaşırıyor.geçenkinde sildiremedim mesela,yağıyordu yine.
Çağlanın deprem bölgesiyle alakası yok ya Zelanda nireee Avusturya nireeeSeher sen Avustralya ile karıştırdın sanırım..
Muş ta da olmuş deprem.Allah beterinden korusun,çok zorr.Can mal kaybı yokmuş çok şükür,ama o korkusu bile yetiyor insana.