• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Müge ütünün kirecini açıyorum derken,suyuna mı koyuyorsun?
Ya ben hiç ölçüyle koymuyorum ondandır belki,halı koltuk silerken de suyuna koyuyorum.

Bursanın hava durumuna baktım da,Pazara kadar yağışlı görünüyor,ne zaman cam silecek olsam yağmır yağar,hatta abartmıyorum evlendiğimden beri ne zaman silsem anında üstüne yağmıştır.Kadın bile şaşırıyor.geçenkinde sildiremedim mesela,yağıyordu yine.

Çağlanın deprem bölgesiyle alakası yok ya Zelanda nireee Avusturya nireeeSeher sen Avustralya ile karıştırdın sanırım..
Muş ta da olmuş deprem.Allah beterinden korusun,çok zorr.Can mal kaybı yokmuş çok şükür,ama o korkusu bile yetiyor insana.

sadece bir selam ve iyi geceler...
inş herkes iyidir artık annem olmadığı için evde herşey bana bakıyo hiç girmiyom anca ara ara okuyorum... heme bi girip çıktım gene.
hastalar varsa geçmiş olsun....

Emel bakıcın sen eve gelince hemen gidiyor mu?Sen geldikten sonra hemen gitmese,ya sen biraz iş yapardın,ya da onun yapabileceği işleri o yapsa biraz yükün azalır.

ayy sağolun kızlar ama benim dayanacak sabrım kalmadığı için bu gecede annemlerde melis
valla biraz toparladım kendimi gerçi acayip özledim hatta bişey yaparken ses çıkarmamaya çalışıyorum sanki evde uyandıracam felan gibi geliyor :((
accık daha özleyeyim ne yapıyım evide saldım kendimide toparlanmam lazım

bu aralar unutkanlık var bende sanırım okuduğum aklımda kalmıyo valla doğrudur elıf dediğin ben karıstırmısımdır
aslında selende hıtap etmezdı adımla hıc ama bu gun dedı nedense işte ama neysekı demıyo artık
tuğba gule gule kırlen canım teyze kızıda gıtmıs
emelcım allah yardımcın olsun bakıcın sen gelınce hemen gıtmese elıfın dedığı gıbı kalsa bıraz daha

teşekkürler sehercım elifin dediği gibi yağmur yandı kirlendı bile:(((ama ben her geldiğinde sildiriyorum ya silinmeyınce çamur gibi oluyor böyle yağmur damlaları yine o kadar kötü durmuyor sankioff yaz geldin artık ya aç camı kapıyı mis gibiiiiii ,bugün sözde dolap içlerine giricektım kadın varken ama ütüden başka bişey yapamadımmmmm hava kapalı olunca bişey yapasım gelmıyor

bu arada selin hakkınızda hayırlısı olsun cnm ..

Kızlarrr biz geldikkkk iş dün evimize. Çok kolay bir sezeryan geçirdim doğumdan hemen sonra çok ağrım vardı ama öğlen çok azaldı şimdi nerdeyse yok gibi. Şimdi harika hissediyorum hamileliğin tüm olumsuzlukları bitti gitti şükürler olsun. Can a dedik bebek senin şimdi benim bebeğim diyo bakıcıya kızıyo yanına gidiyo elini tutuyo kesinlikle zarar vermiyo ama yinede yanındayız ve en mutlu olduğumuz konu kıskanmadııı şimdilik. yanında emzirmiyorum kesinlikle dr öyle tembihledi. bi de bebek ona akülü araba getirdi o zaman iş bitti zaten bebek araba getirdi diyo:) böyleyiz işte kızımız şimdilik uslu çok ağlamıyo. öyle yani moralimiz yerinde oleeeeeeeeeey:)

aferim cancana kocaman abi oldu yaa araba olmasa da akıllı kuzu maşallah.
tekrar alllah analı babalı buyuytsun cnm.
hgep mutlu olun :)):48:

akşama ne yapsam diye düşünüyordum canım etli yahni çekti
deli gibi kasap aranıyorum ya buralardada kasap yok kafayı yicem...hayır ya yahni yemek istiyorum:))

sultaaaannnnn kızz bişeyllermi var yoksa :34:
aşerme durumu falan :)

kızlar ege bugun koltukları tükenmez kalemle bi güzel cızmış nasıl cıkar bilgisi olan varmı?

geçmiş olsun cnm
erende kursun kalemle çizmişti ama deterjanlla sildim çıktı
tükenmez zordur :50:

melisi sattım anneme bu gece rahatım
dün gece de daha doğrusu sabah 6 da yattığı için artık pes ettim
ne yapıcam bu uyku sorunuyla bilemiyorum
ama çok yorucu ve sinir bozucu bi durum :((

aman allahım :53:
bitek eren değil yani
üzülsem mi sevinsem mi sinemcim.
ben senın gibi çocuk görmedim dıye erene kızardım.
hep dedılerkı yasına gırsın duzelır.
yaz gelsin düzelir. 2 yasını doduracak hala bı duzen yok.
sorun bende mı dıyorum ama bakıyorum benımle de alakası yok. istedıgı zaman uyuyo istediği zaman uyanıo erende.
bazen 4-5 saat uyku yetıo sanırım kı bomba gibi uyanıo
bazende top atsam kalkmıo
gece 2 de yatarsa bayram ediyorum ben :84:
ne yapmalı nasıl duzen tutturmalı bılmıorum.
melis te hep boylemi arada mı yapıoo.

sagolun kızlar bakalım nasıl cıkacakkkkkkk
deneyecegım koslayı sinemmmmmmmmm

ben velet şimdi bayıldıııııııı

yarın gün var kahve günü.......

ya gelen insaların cocuklarına vuruyor tekme atıyor iki laf edemıyorummmm

girdigime pişman oldum
egeden iki muhabbete fırsat yokkk

ahhh ahhh gunlere gırmekten vazgeçemıyoruz.
peşlerinde koşturmaktan da iki laf edemeyınce keşke girmeseydım diyesim gelioo

Herkese iyi akşamlar...
Biz hastalıktan bir türlü başımızı kaldıramıyoruz..
Cuma akşamı baran ateşlendi. şurup fitil verdim. Gece 2 de baktım giderek artıyor..
Doğru acile..
Tabii burağıda sarmaladık götürdük. Evde kimse olmayınca mecburen ..

- sabağına annem telefon etti. çok kötüyüm gel..
Oda hasta yatak döşek yatıyor..
Aldım çoçukları oraya gittim.

- 2. çoçukla ne yapabildiysem artık.
Sonra onu akşam kardeşim aldı götürdü evine.. Iğne serum vermişler...

Allahtan baran biraz iyi..
Ilyasın teyzesinin kızını çağırdık eve yardımcı olsun diye..
Sağolsun geldi..

geçmiş olsun burak beye inşallah çabuk duzelır . baranda kötu olmadan atarsınız

Hepimizin çocuğunda gece uykusunda sık uyanma var ama Sinemcim,Melis kadar hiçbiri değildir.Dr unuzla görüştün mü,hep böyle mi gidecek?
Birgün hiç uyutmasan ne olur acaba?

Müge Amway i ben de senle konuştuktan sonra 2 kutu bitirdim,bir tane de küçük boyundan denemek için almıştım.Hergün makina da çalıştırmıyorum ama nasıl bitiyor anlamadım.Her makinada koyuyorum,ama çok mu koyuyorum ki?

Şu bahar gelsin de salalım çocukları dışarları,o zaman bence gece uykuları düzelecek.Şimdi evde ne kadar oynasak da çok yorulmuyorlar ki.Temiz havada daha iyi olacak herşey,az sabırrr:-))

Eltimin biri 7 biri 13 oğluyla kızı var,tel de konuşurken Miray ın sesini duydu,20:30 da,diyor ,aaa Miray uyumadı mı daha?Onunkiler uyumuş o saatte.Ben de dedim,eee seninkiler öğlen uykusu uyuyor mu,napiiim altta kalmıcam ya:-)Ne güzel ya 8 de uyuyan çocuk..

butun gun uyumasada ertesı gun fena halde acısını çıkartıp yıne aynı dönuyo bzm eren

elifcim valla bütün gün uyutmadığım oldu hatta çok oldu ama faydasını göremedim
ne biliyim inşallah düzelir ben daha uyutmayı yemek yedirmeyi beceremiyorum bezi nasıl atcaz bilmem
1-2 deneme yapsammı dedim bezi çıkarttığım gibi
anne prima tak anne prima tak diye böyle yaşlan ağlıyo nasıl çıkartcam yaa off

prima tak prima tak :60::60::60:
takmak bi dert çıkartmak bi dert bzde :60::60:

Bugünün ilk günaydını benden olsun
yağmurlu burada da hava artık açsın yaaaa
akşam sohbetler olmuş okudum ama aklımda birşey kalmadı
Alp' i çok zor uyuttum ama allahtan gece 2 kere kalkmayla bitirdik şükür....
artık sabahları ağlamıyor bırakırken ama zor kalkıyor yataktan

günaydın
durun kızlar bakalım iş yerinin taşınma durumu ne oalcak ona göre duruma bakıcaz. hemen gaza gelmeyeyim. hayırlısı olur inşallah

büyüyorlar herhalde selin artık
ama o stres yetiyor ya bugün ağlarsa diye bırakana kadar içimiz içimizi yiyor valla

Müge ütünün kirecini açıyorum derken,suyuna mı koyuyorsun?
Ya ben hiç ölçüyle koymuyorum ondandır belki,halı koltuk silerken de suyuna koyuyorum.

Bursanın hava durumuna baktım da,Pazara kadar yağışlı görünüyor,ne zaman cam silecek olsam yağmır yağar,hatta abartmıyorum evlendiğimden beri ne zaman silsem anında üstüne yağmıştır.Kadın bile şaşırıyor.geçenkinde sildiremedim mesela,yağıyordu yine.

Çağlanın deprem bölgesiyle alakası yok ya Zelanda nireee Avusturya nireeeSeher sen Avustralya ile karıştırdın sanırım..
Muş ta da olmuş deprem.Allah beterinden korusun,çok zorr.Can mal kaybı yokmuş çok şükür,ama o korkusu bile yetiyor insana.

evet cnm sıcak suyla açıp su koyma yerine boşaltıyorum
daha sonra en sıcak konuma getirip buhar veriyorum bütün kireci alttan akıyo

günaydınlar
bugün iyiyim çok şükür:nazar:
mide bulantımda yok geçiyomu acaba
maşallah 2 tane rafadan yumurta yedim midem bulanıcak kesin dedim ama çok şükür olmadı

burda hava güzel en azından yağmur yağmıyo

çok kötü rüyalar gördüm demiri birine bırakmışım 3 gün olmuş
dayanamıyorum ağlıyorum gidip alıcam diye
bıraktığım kişiyi arıyorum bu akşam geliyorum diye
sonrada düşünüyorum ya çocuğumu kaçırırsa diye hemen kalkıp gidiyorum

bide demirin bizim bahçeden annemlerin bahçesine düştüğünü gördüm Allah korusun
kötüydü yani:43:

Son düzenleme:
hamilelikten herhalde müge benim de ilkinde rüya filan olmadı
ama bunda da kabuslar görüyorum senin de mi kız yoksa :3:

gunaydınlar
muge hayır olsun hayra cıksın ruyaların
aman yasemının ağlamamsına sevındım dığeri diğer calışanların basına inşallah
yağmurlu havada tek yapmak ıstediğim uyumak oluyo benımde

bizim müdür geldi işte dedi gebzeye gidebiliriz siz ne tercih edersiniz falan. tüm proje ekibi gidicekmiş. bana gelmiş tercih soruyor neyse düşünün falan dedi. bakalım bir yönetici ile de görüşeceğim gitmesen olur mu diye ona göre bişiler olacak. oraya gidince maaşlar nerdeyse %25 falan artıyor herkes ona kanıyor zaten. neyse hayırlısı.

slmmmmmmmmmmmmmm
müge hamilelıkten olabılır rüyan ben hamıleyken oo hatırlarsanız ne rüyalar görüyordum rüyadan sonrada uyanıp saatlerce huckıra hıckıra aglardımmmmmmm

hava burda kapalı ve yagmur var kapıdan bile bakmak imkansızzzz fırtınalıııııı

can sıkıntısııııııııı

sizlere iyi sohbetlerrrrrr:):):):)

nasılsn kızlarrr ben bişey sorcaktım yaaa normalde aylar 30 31 çekiyo ya şimdi şubat 28 çekiyoo adet tarihimizi 31 ne göremi ayarlıcaz yani ben ocak 31 de gördm her ay 5 6 gün öne geliyoo şubata göre hesaplarsam dün veya bugn görmeliyim şimdi nasıl olcak çok kafam karştııı :50:

Back
X