• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

merak etme tuğba o elbisyi giyerse bir kucakta miray bir kucakta çanta
bir de o elbise
sana kadar gelemez zati:))

çabuk gelmiyor ya 1 haftayı buluyor gelmesi
bende gömlek aldım haftaya gelir heralde

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)

urla,ceyo16, bursasu+,tugbiş123,zeren_zeynep,

hepinizi öptüm ben yatıyorum 5 saat bile uyumam:59::59: herhaldeeeeeee

Sen hangi gömleği aldın Sultan?
Markafoni ye ben 1 kere üye olmuşum,ama şifremi unuttum galiba,giremiyorum.Başka hesap da açmıyor bana,eşim de açamıyormuş garibim.Herhalde onun mailini de vermişim denerken

Siz çıkın da ben de çıkayım.Beyaz Show u seyrediyorum,bilgisayar açık olunca uyumuyorum yoksa şimdiye kalamazdım.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sultanmarkofonide cok arkadaşım sorun yaşamaış haberın olsun
idaede falan ama trendyol iyi diyorlar

ege 7de uyandı şükü bunada razıyıımdım:))))))

günaydın herkese
bizde erken kalktık geç yatmamıza rağmen maşallah ege yi merak ediyorumdum 13 saat uyumuş

GÜNAYDIN..
HAYY MAŞALLAH EGE YE :nazar:
ela 7.30 da kalktı 10 uyudu.. bu da bizim rekorumuz :))
melekcim sende güle güle kullan aldıklarını..
elif çok güldüm yaa gitmeden alışverişe çıkın bi daha demişsin :))) oğluna alacak bişeyler bugün dışarı çıkalım deyip duruyo çünkü..bugün eşimin günü :))

bizim burda çok beğendiğim bi çocuk mağazası vardı..kapatıyolarmış..
yazlık pappa ayakkabılar vardı 80 den 20 tl ye düşmüş hemen aldım yaz için..bi kaç da penye aldım..hiç bişey bırakmamışlar..palto alacaktım seneye için hiç kalmamış :(
adam elanın ayağını ölçtü 23,5 olmuş :53:
24 numara aldım yaz için inşallah olur..spor ayakkabısı da 23 dü sıkıyo sanırım yeniden almamız gerekecek..çok da seviyorduk kıyamadım kaldırmaya..daha 4 ay giymişti :( tavsiyesi olan varsa sevinirim spor ayakkabısı için...bi tane buldum ama burda var mı bakıcam..
Adidas - E91J0917JF135 - Çocuk Spor Ayakkabı - Nike, Adidas, Merrell, Converse, Puma

Günaydın!
Miray da 7 de kalktı ,anne anne diye seslendi odasından,birkaç anneden sonra baba dedi.Ben de eşime dedim,babasıı,,seni çağırıyor:-))o kalktı,ben de 9 a kadar uyumuşum.

Deniz o ayakkabıları ben çok beğenmiştim,kışlık ayakkabı değil mi o?Dışı süet gibiydi.Ben de geçen seneden bu yaz için Elanın beyaz Nike ları vardı ya,ondan almıştım,geçen sene çok rahat giydi çünkü pembe rengini.Miray daha 22 giyiyor,maşallah Ela ya.

Günaydın kızlarrrrrrrr

Hepiniz aldıklarınızı güle güle kullanın....................

Sultancım geçmiş olsun...................İnşallah gerek kalmaz sünnete...........

Ya dün burayı okuduktan sonra Enes in altını değiştiriyodum .....acıyo pipi acıyo dedi.....bi baktım geriye gitmiyo gibi.......buraya baktıktan hemen sonra oldu ya şaka gibi..............
hemen dr.nu aradım....ama ancak akşamüstü konuşabildik...uçaktaymış..tlf. kapalı......
ama sinirlerim bekledikçe gerildi...............

işte bi göz kremi var.....onu sürün sonra bakacağız gerekirse sünnet olacak dedi.....
sakın bana böyle bi şey demeyin dedim....ama ağlamaya da başladım....o kadar üzüldüm ki ......ağlıyıp duruyorum.....hafif bi kızarıklık var içe doğru....

inşallah kremle düzelir geçer de gerek kalmaz sünnete......hiç istemiyorum şu an ........
oğlum için çok başka şeyler düşünüyodum............

ya ben mi abartıyorum....hiç beklemediğim bi şeydi.....ve çok üzülüyorum.....tabii sağlığı için şartsa olacak ama Rabbimden duam ne olur şimdi olmasın......................

çok uzun oldu kusura bakmayın..............

bize de dün teyzesi spor ayakkabı aldı pumanın ışıklı yeni sezon.....
sonrasında s.rite ın mağazasında bi ışıklı ayakkabı daha gördük
hemen bunu verelim onu alalım dedi teyzoş ama aldığımız şirin bişey di.....diğeri nerdeyse 2 kat fiyattaydı çaktırmadan baktım.....değiştirmedim.....

24 numara ancak oluyo zaten..............23.5 şu an ......

tayga toysdan vakit geçirecek kitaplar falan aldık oyunlu......

bi de ben alıştırma külotları falanda aldım....tamda çocuğu serbest bırakacaktım..ne zamandır aklımdaydı....

ha artık bi de g.gözlüğümüz var ama şimdilik takmak istemiyo.......

kuzum beni öpüyo ki blg. bırakıp onunla oyn uyum diye...

herkese iyi haftasonları..............

Günaydın kızlarrrrrrrr

Hepiniz aldıklarınızı güle güle kullanın....................

Sultancım geçmiş olsun...................İnşallah gerek kalmaz sünnete...........

Ya dün burayı okuduktan sonra Enes in altını değiştiriyodum .....acıyo pipi acıyo dedi.....bi baktım geriye gitmiyo gibi.......buraya baktıktan hemen sonra oldu ya şaka gibi..............
hemen dr.nu aradım....ama ancak akşamüstü konuşabildik...uçaktaymış..tlf. kapalı......
ama sinirlerim bekledikçe gerildi...............

işte bi göz kremi var.....onu sürün sonra bakacağız gerekirse sünnet olacak dedi.....
sakın bana böyle bi şey demeyin dedim....ama ağlamaya da başladım....o kadar üzüldüm ki ......ağlıyıp duruyorum.....hafif bi kızarıklık var içe doğru....

inşallah kremle düzelir geçer de gerek kalmaz sünnete......hiç istemiyorum şu an ........
oğlum için çok başka şeyler düşünüyodum............

ya ben mi abartıyorum....hiç beklemediğim bi şeydi.....ve çok üzülüyorum.....tabii sağlığı için şartsa olacak ama Rabbimden duam ne olur şimdi olmasın......................

çok uzun oldu kusura bakmayın..............
ağlama ya üzülme devrim
bir yanda güzel bişey bezi atmış olsaydık çok daha kolay olurdu sünnet işi ben iyileşme sürecini düşünoyrum alıştırma kilodu giydiririm bez takmam heralde
hava alması gerekiyormuş
olurlarsada çabucak iyileşirler inşallah

bizim burda çok beğendiğim bi çocuk mağazası vardı..kapatıyolarmış..
yazlık pappa ayakkabılar vardı 80 den 20 tl ye düşmüş hemen aldım yaz için..bi kaç da penye aldım..hiç bişey bırakmamışlar..palto alacaktım seneye için hiç kalmamış :(
adam elanın ayağını ölçtü 23,5 olmuş :53:
24 numara aldım yaz için inşallah olur..spor ayakkabısı da 23 dü sıkıyo sanırım yeniden almamız gerekecek..çok da seviyorduk kıyamadım kaldırmaya..daha 4 ay giymişti :( tavsiyesi olan varsa sevinirim spor ayakkabısı için...bi tane buldum ama burda var mı bakıcam..
Adidas - E91J0917JF135 - Çocuk Spor Ayakkabı - Nike, Adidas, Merrell, Converse, Puma

çok tatlı ayakkabı çok beğendim pembiş pembiş
bende kereme almıştım geçen yaz bu sene olmayacak kesin şimdi bile oluyor 2yada 22 numara olması lazım
bide bu markalı spor aakkabılarda ayakçukurunu destekleyen yükseklik yok ya hani içinde
kereme öyle giydirmemem gerek benim düztaban olabilir

ay noluyo bu çocukların pipilerine kesilme devrimidir nedir
devrim inş. gerek kalmaz cnm ama sağlığı içinsede yapılacak bişey yok
bekleyin bakalım bikaç gün inş. geçer

bizde sabahtan yürüyüşe gittik pazar vardı gezdik dolandık hava çok güzeldi
demirde huysuzluk yapmadı çok şükür
geldik eve uyudu yorulmuş

bende giderken yatak koruyucu vardı onu atmıştım makinaya yıkansın diye
tersi çevrilmiş bütün suyu içine hapsetmiş
hep böyle oluyo kullanan ve yıkayan varmı nasıl yıkıyosunuz

ayakkabı çok güzel denizcim
papqa 20 tl mi hemen bi tane 22 numara gönder :)))
biz bu kış için aldık papqadan 85 tl ye dudağım uçukladı
biz alıyoruz 3 5 sene giyiyoruz ama onlar 3-4 ay giyip hemen ayakları büyüyo
o yüzden ben mayoralınkilerden alıyorum hem kaliteli hemde daha hesaplı
Allahtan demirin ayağı büyümedi bu kış rahat giyiyo yavrum

keremitoda 22 numara giyiyo demek yirim onun aykalarını ortapedik alıyorum bende sultiş
ilk 3 yaşına kdr giyilmesi şartmış

OH MÜGE NE güzelll

esen umarım hafta başına enerjık ve mutlu başlarsın canım

bizede annemler gelıcek

mercımek corbası yaptım

yemekleri ögleden sonra yapıcam
yaında kayınvalideye gıdıcem
yarın yemek derdım yok şu yemek yapmak pöfffffffffff

kızlar ben bide kumaş şort aldım netten bu gun 9,90

kargo ile birlikte 14,90 bakalım 2 tane oldu gelsinler nasıl bişey gelecek olacakmı iadesı nasıl olur bılmıyorum olmazsaaaaa

bi kere başladın mı bi daha durduramıyosun kendini
internetle alışveriş sigara gibi :27:

Back
X