Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağlama ya üzülme devrimGünaydın kızlarrrrrrrr
Hepiniz aldıklarınızı güle güle kullanın....................
Sultancım geçmiş olsun...................İnşallah gerek kalmaz sünnete...........
Ya dün burayı okuduktan sonra Enes in altını değiştiriyodum .....acıyo pipi acıyo dedi.....bi baktım geriye gitmiyo gibi.......buraya baktıktan hemen sonra oldu ya şaka gibi..............
hemen dr.nu aradım....ama ancak akşamüstü konuşabildik...uçaktaymış..tlf. kapalı......
ama sinirlerim bekledikçe gerildi...............
işte bi göz kremi var.....onu sürün sonra bakacağız gerekirse sünnet olacak dedi.....
sakın bana böyle bi şey demeyin dedim....ama ağlamaya da başladım....o kadar üzüldüm ki ......ağlıyıp duruyorum.....hafif bi kızarıklık var içe doğru....
inşallah kremle düzelir geçer de gerek kalmaz sünnete......hiç istemiyorum şu an ........
oğlum için çok başka şeyler düşünüyodum............
ya ben mi abartıyorum....hiç beklemediğim bi şeydi.....ve çok üzülüyorum.....tabii sağlığı için şartsa olacak ama Rabbimden duam ne olur şimdi olmasın......................
çok uzun oldu kusura bakmayın..............
bizim burda çok beğendiğim bi çocuk mağazası vardı..kapatıyolarmış..
yazlık pappa ayakkabılar vardı 80 den 20 tl ye düşmüş hemen aldım yaz için..bi kaç da penye aldım..hiç bişey bırakmamışlar..palto alacaktım seneye için hiç kalmamış
adam elanın ayağını ölçtü 23,5 olmuş
24 numara aldım yaz için inşallah olur..spor ayakkabısı da 23 dü sıkıyo sanırım yeniden almamız gerekecek..çok da seviyorduk kıyamadım kaldırmaya..daha 4 ay giymiştitavsiyesi olan varsa sevinirim spor ayakkabısı için...bi tane buldum ama burda var mı bakıcam..
Adidas - E91J0917JF135 - Çocuk Spor Ayakkabı - Nike, Adidas, Merrell, Converse, Puma
OH MÜGE NE güzelll
esen umarım hafta başına enerjık ve mutlu başlarsın canım
bizede annemler gelıcek
mercımek corbası yaptım
yemekleri ögleden sonra yapıcam
yaında kayınvalideye gıdıcem
yarın yemek derdım yok şu yemek yapmak pöfffffffffff
kızlar ben bide kumaş şort aldım netten bu gun 9,90
kargo ile birlikte 14,90 bakalım 2 tane oldu gelsinler nasıl bişey gelecek olacakmı iadesı nasıl olur bılmıyorum olmazsaaaaa