2009 Nisan Anneleri

araştır valla cnm olmadı kargoyla sipariş ettiririz bursadan mı sipariş etsek hehehe

Valla ben de siz söyleyince onu düşünüdüm,bozulmayacağını bilsek ben yollarım size.Benim yaptırdıklarımdan nette de vardı,tek farkı kutunun içine koyacak.Linki bulunca atarım buraya.

Tuğba,
Yaren Beril Öykü Üçü de Miray için favori isimlerimdendi.Hatta Beril ilk dediğim isimdi,eşim Varil diye çocukla dalga geçerler dedi,vazgeçirdi:-(
Emre de erkek ismi çok severim,kardeşimin adı:-)
Benim favorim Çağan:-)

haklısın aslında selincim ama 2-3 ay sonra ne olacağını kestiremiyorum
memnun kalmazsa geri dönebilir eşim
bakalım kısmet hayırlısı

aliyecim senin attığın linkteki magnetler çok uygun fiyatlı çeşidide çok
yeri önemli diil kargo 5 liraymış ama kalitesi nasıl onu pek bilemedim :S

haklısın aslında selincim ama 2-3 ay sonra ne olacağını kestiremiyorum
memnun kalmazsa geri dönebilir eşim
bakalım kısmet hayırlısı

aliyecim senin attığın linkteki magnetler çok uygun fiyatlı çeşidide çok
yeri önemli diil kargo 5 liraymış ama kalitesi nasıl onu pek bilemedim :S

doğru diyorsun hakkınızda hayırlısı olsun. biraz daha sabret yavaş yavaş herşey düzene girer inşallah.

Tuğba,
Yaren Beril Öykü Üçü de Miray için favori isimlerimdendi.Hatta Beril ilk dediğim isimdi,eşim Varil diye çocukla dalga geçerler dedi,vazgeçirdi:-(
Emre de erkek ismi çok severim,kardeşimin adı:-)
Benim favorim Çağan:-)

:60::60::60: koptum ahahaha benimde eşim bulduğum isimlere ne bahaneler buluyo varya :)))
emreyi bende oldum olası severim tek çekincem ölen kuzenimin aklıma gelmesi ben 6 7 yaşlarındaydım
kan uyuşmazlığından öldü yavrum nasılda güzel bir bebekti :( bizimde eşimle kan uyuşmazlığımız var ben 0rh- o 0rh+ ecrin babasının kanından.allahtan artık iğnesi falan var da çocuklar ölmüyor bu yüzden

sinemcim haklısın devlet hastanesine gidince insan hasta da olsa haline şükredicek şeyler görüyo.
naptın peki sonra iyimisiniz şimdi.
evet ilk sayfaya baktım ben de çeşit baya çok gibi. kargo çok önemli değil tabi
ama asıl kaliteyi bilmek lazım. daha zaman var aslında bi numune istenebilir gönderiyolarsa
kalınlık önemli sanırım. bazı yerler 0.5 1 mm kalınlık demişler. fiyatı pahalı olanlar7 mm kalınlık yazıyo.
sucu kebapçı magneti gibi de olmasın yani dimi
sevginin linkini eklediği sanırım ortalama bi fiyat oluyo. yorumlar da müşteriler tarafından yazıldıysa baya memnun kalınmış gibi
eğer gönderirlerse eliflerin yaptırdığı yer de mantıklı. sonuçta onlar gördü kalitesini
benim bi de tavim içimde kaldı 2010 yılı resimleriyle bi 2010 takvimi yaprlar mı bana şimdi 1 yaş için;))

Sinemcim devlet öyle valla allah düşürmesin
toparlamıştır inş.Melis ama şu reflor dan ver mutlaka mide mukozasını güçlendiriyor ishalle kusmayı keser hemen meyvesuyu filan verme bizde o çok yapmıştı :-((
o kayseriyi bende gördüm cnm ama kayseri diye es geçtim
ELif kaça yaptırdınız olur valla belki o yaptırdığınız yerde gönderiyordur, ben çok fazla yaptırmayacam 10-15 anca işte birde çok para olursa yaptırmam oğluşuma başka şeyler alırım...
İlk sene yapamadım ya d.günü bu sefer güzel birşey yapayım diyorum

başakşehirde yağmur başladıı çamaşırlarımı topladım

koçtaştan dolap almıştık dedikleri günde dedikleri saatte getirdiler yarında montajı olacak.meniimm dolabım menniimmm pantonon koocazz buyurdu küçük hanım :)

ben bu sene hem burda hem adapazarında yapacaktım d.günü ama kayınvalide biz adapazarına geliriz zaten pazar gününe denk geliyor dedi

en son gelin almaya geldiler adapazarına dedem öldü yeğenim doğdu ne başsağlığı ne hayırlı olsuna gitmediler.şimdi keyif için gelmelerine utanıyorum.aileme karşı yüzümü eğdiler anneme dedim gelecekler diye gelsinler tabi başım üstüne dedi.ama ben utanıyorum yemin ederim :(

kızlar bu seneki pastaları nasıl yaptıracaksınız şeker hamuru mu?

onun tadı çok kötü diyorlar ben hiç tatmadım geçen senede yapmadık ya d.günü
ama en güzel pastalarda ş.hamuru

https://picasaweb.google.com/cemrek1/SUNNETSEKERLEMELERI#5520083460820677186

https://picasaweb.google.com/cemrek1/SUNNETSEKERLEMELERI#5467041322697276978

https://picasaweb.google.com/cemrek1/SUNNETSEKERLEMELERI#5467345495006761650

bu çerçeveleri böyle tülün içine süsleyince,burdan 2 Tl fiyat vermişti.ama ben çerçeveyi,beyaz bir kutu içine koydurup üstünü pembe organze kurdalayla bağlayıp,ortada badem şekeri koyduruyorum.1.50 ya da 2 Tl verdi şimdi yaptırdığım yer.Sayı da farketmiyor,20 ya da 50...

https://picasaweb.google.com/cemrek1/SUNNETSEKERLEMELERI#5520083481067622722

Burada da hava kapkara oldu tuğba...
sen hamile kadınsın hiç takma mahsus yapıyor cnm benim relax ol
sonra doğunca fırlamalar bizi doğduğumuza pişman ediyorlar
benim de tek tesellim 1.nin tersi olur diyorlar ona güveniyorum :-))

biraz daha iyi Allah a şükür melis kusmuyo en azından ishal devam
reflor değilde maflor galiba ismi buda yeni çıkmış sanırım onu verdim bugün
meyve suyu felan hak getire canım su içse şükür diyorum

ehehhe aliye Allah güldürdün beni kebapçı magneti gibi olmasın diye :)
ben geçen sene çerçeve yaptırmıştım ama içine foto koymamıştım yazı yazmıştım
resim bana çok mantıklı gelmiyor ama sırf uygun olsun diye yaptırabilirim
üff çok sıkıldım bişiler yaptırmaktan doğdu yaptır mevlütüne yaptır doğum gününe yaptır
göze geliyos sonra boşver aliyecim bizimki sucununkinden olsun :))))

2. 1.nin tam tersiyse ben yaşadım :D ecrin tam fırlama ehehe
biraz babasına çekse yeter çook usluymuş küçükken
annem diyor ecrin tamm sen yüzü gözü hareketleri :))

ben bu sene öle bişi yaptırmıcam (şimdilik düşüncem bu)
kızım eğlensin yeter 1. doğum günü kadar önemsemiyorum sanırım

ay ben bugün ne çok konustum he nasıl dayanıyormuşum girmeden :P
kırık gözlüğümü yapıştırdım taktım rahat rahat okuyup yazıyorum
yeni gözlükten daha ses yok.

aynen hemde bant bulamadım koli bandıyla yapıştırdım hihihhi
ama benim bant sağda :D sapını kırdı sıpam

Ben pastayı sanırım,üstü resimli yapılıyor ya,jelden yapıyorlar.Öyle yaptıracağım galiba.Ama Mirayın resmi değil de bir kahraman yaptırırım,büyük ihtimal Hello Kitty olabilir.Ya da Upsy Daisy varsa.
Kime sorduysam şeker hamurlu güzel olmuyor dedi.

Bir de kızlar,bugün bir arkadaşım da gördüm.Oğluyla kendi resmini kolye yaptırmış,ama çok kalite duruyor.Ondan yaptıracağım,ama eğer stüdyoya gidebilirsek,Miray poz verirse,hiç sevmiyor çektirmeyi çünkü.O resimlerden seçerim.eşime de anahtarlığını yaptıracağım,sürpriz.Bu, d.günü için değil tabi .

bana foruma gel diye ısrar eden arkadaşlar pişman olacak :P
çok çenem düştü
ecrine caillou çadırı aldık sabahtan beri onunla oynuyor içine taşındı resmen biberonları bile çadırında :)
iş güçte yapmıyorum dün akşam eşim süpürdü :)
yağmur geliyor diye sokağada yeltenmedik uzun zamandır bu kaddar oturup dinlenmemiştim

Elif güzel olurda şöyle birşey var yanlış mı düşünüyorum
2.de napacaksın o zaman 3 lü birşeymi yaptıracaksın
benim 2.erken oldu ya şimdi onu da düşünüyorum...
Abim de eşinin ilk harfi kendisinin ve bücürüğün ilk harflerinden kolye yaptırmıştı.....
Bende yaptırıcam demiştim ama iyiki yaptırmamışım :-))

Back
X