Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy yasoş arkadaş yaptı mı hemen, benim oğlumun arkadaşları yok ama 5 tane kuzeni var yeter sanırım arkd.arası yapıcaz bizde...
bende hiç resim çektirmedim belki yaparız ama bakalım....
ya birde yazacaktım unuttum akülü arabalardan bahsedilmiş babasıda dayanamadı aldı ama hiç binmiyor bile, bir bisiklet bir küçük araba ev kaynıyor onlarla e oyuncakların yarısıda annemlerde sanırım temmuzda tam cümbüş olur ev)
aynen başka şehire taşınma gibi bi durum olsa tek tercihim bursa olur herhaldeValla selin insanın bursada yaşayası geliyor)
aynen başka şehire taşınma gibi bi durum olsa tek tercihim bursa olur herhalde
benim hiçbi bağlantım yok ama seviyorum nedense bursalılardan herhalde
selin aynı durum bizde de oldu adım adım da. aradım ben hemen düzeltip gönderdiler. sonraki tarihleri de öne çektirdim. çünkü kitaplar geldiğinde selen zaten ordakilerin çoğunu biliyo ve yapabiliyo oluyodu
selin ben yarın ki hava durumuna göre arabayla gelebilirim. yarın belli olucak burcu dayola çıkmamış olursa onu da alırım
1. köprüden gelicem zaten. hangi sapaktan giricem. sonra belirgin nerelerden sapıcam bi tarif edebilir
misin özelden de olur. bi de galiba senin tel. yok ben de onu atarsın
ben şirvana giderken 3. sapaktan altunizade çamlıca dan giriyodum ordan mı saparım yine
Selin cnm kendini yorma zaten ev yeterince kirlenecek de
yiyecekler içinde fazla birşey yapma cnm ben evden gelseydim kek yapardım ama
sabah erken evden çıkıcam ama istersen hazır birşeyler alayım gelirken
hoş hava kötü olursa bizimkiler bırakmazda beni inş.gelebilirim....