2009 Nisan Anneleri

bu haftasonu evi öğrenin de 9 nisan da gündüz kızımın arkadaşları ve anneleri ile doğum günü yapıcaz. ona da bekleriz herkesiii

oy yasoş arkadaş yaptı mı hemen, benim oğlumun arkadaşları yok ama 5 tane kuzeni var yeter sanırım arkd.arası yapıcaz bizde...

esen bizde 1. yaş günü tam doğduğu gün resim çektirdik. ama o zaman saçları falan kısaydı biraz erkek gibi çıkmıştı ve hiç gülmemişti. herkes bu sene daha tatlı oldu bu sene çektirin diyor. belki yine haftaiçi gider çektiririz. yine doğduğu gün çekilmiş olur. ama albüm yaptırmamıştım tek fotoları almıştık bide anahtarlık kupa ve takvim yaptırmıştık.

Son düzenleme:
biz geçen yıl ev baya kalabalık olmuştu.. heyacan yaptık resim çekilmediğimizi yarındası farkettik..
bu yıl çekilelim diyoruz..
bu yıl anlıyorlar da dediğin gibi çok da güzel olurlar..

heyecanlandım :9:

oy yasoş arkadaş yaptı mı hemen, benim oğlumun arkadaşları yok ama 5 tane kuzeni var yeter sanırım arkd.arası yapıcaz bizde...

aslına bakarsan benim arkadaşların çocukları ile arkadaşlık yapıyor. onlar da yasoştan 6 ay büyük ama anlaşıyorlar çok şükür. şuan için hiç kuzenimiz yok. bursada var sadece bir iki akraba çocuğu.

bende hiç resim çektirmedim belki yaparız ama bakalım....
ya birde yazacaktım unuttum akülü arabalardan bahsedilmiş babasıda dayanamadı aldı ama hiç binmiyor bile, bir bisiklet bir küçük araba ev kaynıyor onlarla e oyuncakların yarısıda annemlerde sanırım temmuzda tam cümbüş olur ev :-))

bende hiç resim çektirmedim belki yaparız ama bakalım....
ya birde yazacaktım unuttum akülü arabalardan bahsedilmiş babasıda dayanamadı aldı ama hiç binmiyor bile, bir bisiklet bir küçük araba ev kaynıyor onlarla e oyuncakların yarısıda annemlerde sanırım temmuzda tam cümbüş olur ev :-))

bizim evde aynen öyle eşyalardan çok kayranın oyuncakları mama sandalyesi arabaları oyuncakları

kızlar büyük ihtimalle yarın ben giremem
bugün soracaklarınız sorun :)
telefonum herkeste var mı acaba

Valla selin insanın bursada yaşayası geliyor :-))
aynen başka şehire taşınma gibi bi durum olsa tek tercihim bursa olur herhalde
benim hiçbi bağlantım yok ama seviyorum nedense bursalılardan herhalde;)
selin aynı durum bizde de oldu adım adım da. aradım ben hemen düzeltip gönderdiler. sonraki tarihleri de öne çektirdim. çünkü kitaplar geldiğinde selen zaten ordakilerin çoğunu biliyo ve yapabiliyo oluyodu
selin ben yarın ki hava durumuna göre arabayla gelebilirim. yarın belli olucak burcu dayola çıkmamış olursa onu da alırım
1. köprüden gelicem zaten. hangi sapaktan giricem. sonra belirgin nerelerden sapıcam bi tarif edebilir
misin özelden de olur. bi de galiba senin tel. yok ben de onu atarsın
ben şirvana giderken 3. sapaktan altunizade çamlıca dan giriyodum ordan mı saparım yine

aynen başka şehire taşınma gibi bi durum olsa tek tercihim bursa olur herhalde
benim hiçbi bağlantım yok ama seviyorum nedense bursalılardan herhalde;)
selin aynı durum bizde de oldu adım adım da. aradım ben hemen düzeltip gönderdiler. sonraki tarihleri de öne çektirdim. çünkü kitaplar geldiğinde selen zaten ordakilerin çoğunu biliyo ve yapabiliyo oluyodu
selin ben yarın ki hava durumuna göre arabayla gelebilirim. yarın belli olucak burcu dayola çıkmamış olursa onu da alırım
1. köprüden gelicem zaten. hangi sapaktan giricem. sonra belirgin nerelerden sapıcam bi tarif edebilir
misin özelden de olur. bi de galiba senin tel. yok ben de onu atarsın
ben şirvana giderken 3. sapaktan altunizade çamlıca dan giriyodum ordan mı saparım yine

2. sapaktan canım. bağlarbaşı yazıyor olabilir üsküdar da yazıyordur zaten. 1. sapaktada üsküdar yazıyor ama o sahile iniyor ona girme. 2. den gir. ayrıntılı olarak özelden attım zaten ben sana... teli de atayım

Selin cnm kendini yorma zaten ev yeterince kirlenecek de
yiyecekler içinde fazla birşey yapma cnm ben evden gelseydim kek yapardım ama
sabah erken evden çıkıcam ama istersen hazır birşeyler alayım gelirken
hoş hava kötü olursa bizimkiler bırakmazda beni inş.gelebilirim....

bu arada face koyduğum ikinci haritada altunizade köprülü kavşağı da gözüküyor...sen 2. sapaktan çıkarsan o kavşağın altından geçmiş gibi oluyorsun.

Günaydınnnnnnnn

Hava gene soğudu dün nasıldı şimdi nasıl...............zorla hasta yapacak bu hava bizii............

Ev yerleştirme işin bitmiş Mine....darısı tayinine olsun............

Ben de geçen sene pastaya 100 küsür vermiştim......ama gerçekten şeker güzel göstreiyo ama yenmayince boşa gidiyo........hem güzel olan hem de her tarafı yenilen bir pasta nersen bulucaz ....daha araştırmadım ama bakacam.............

oğluma uyku tavan yaptı.....uyutuyum....gene bakarım....üff daha yemekte yapmadım....

Selin cnm kendini yorma zaten ev yeterince kirlenecek de
yiyecekler içinde fazla birşey yapma cnm ben evden gelseydim kek yapardım ama
sabah erken evden çıkıcam ama istersen hazır birşeyler alayım gelirken
hoş hava kötü olursa bizimkiler bırakmazda beni inş.gelebilirim....

inşallah gelebilirsin.
kek börek salata yapıcam zaten. kayınvalide poğça yaparım dedi yapabilirse bi de o olacak. bence çok bişi almaya gerek yok yine de siz bilirsiniz.

Aman be Selin hamişlikte en çok özendiğim o hiçbirşey çekmiyor cnm
acaba canı çekenlerin nasıl çekiyor alp de de öyleydi
ben zaten yanıma fazla birşey almayacam çünkü otobüsle gelirsem alp le taşıyamam
nasılsa hepimizin çocuğu aynı ondan ondan otlanırım bezle ıslak mendil alırım o kadar
kendimi nasıl taşıyacam o da ayrı yani :-))

slm kızlar

ya sevgi sen neden sürekli temmuzda diyosun ağustosta değilmi senin doğum:27:

yaaaa kıskanıyorum amaaa buluşma var:59:
meleeeekkkk sende kıskann:9:

tşkler kızlar daha alınacak çok şeyim var
bi kere doğum için hastaneye gecelik alıcam
sonra bebiş için bişeler almam lazım bez fln belki emzik alırım ama pek gönlüm yok

sabahtan temizliğimi yaptım daha doğrusu oğluşla yaptık
o da yorulmuşyarım saatte devrildi :)
şimdi kocişe bi limonlu kek bide poğaça yapıcam
sonrada kuaföre çufçufff :)

Son düzenleme:
tamam selincim kolay gözüküyo yol bulurum inşallah
kimler geliyo kesin
esranın falan haberi varmı acaba
yelizin
gerçi iki taraftan da duyurdun görmüşlerdir mutlaka
minecim sizin de taşınmanız hayırlı olsun biran önce tayinin çıkar da birlikte olursunuz bundan sonra inşallah
selincim zaten bizde de gördün yemeğe pek fırsat olmuyo, sağolsun herkes te bişeyler getirince çoğü şey kalmıştı

hmmm anladım cnm

trendyolda bücürük var çok güzel şeyler insan aklını kaybediyo hele o kızların elbiseleri yokmuuu :))

Back
X