Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sultan denız arada giriyor cumarteside faceden konuştuk iyilerrrrrrrrrrrbu ara iştahım çok açık ya 12 kahvaltı ettim içim kıyılıyo sanki:)
55 kiloyu geçmişim Allah sonumu hayr etsin:)
denizde girmiyor ne zamandır kaçırdığım bişeymi var yada sadece benmi farkındayım ?
maşallah yarasınnnnnnnntamam seher ben görmedim kk da ondan sordum sağol
bu arada sinemsin vardı ya bilirsiniz hatırlarsınız onunla görüştük 2-3 nisanda bursaydamış gelmişken sizide görmek istiyorum dedi
bi buluşma ayarlarız cumartesi pazara denk geliyor sınavlarım var benim öğleye kadar ondan sonra buluşma yaparız
52 ydim esen birden kilo almazdım ben anladımki boğazım açılmış
mıktatıslıymış canımseherınki gibide oluyormuş masaya falan koymaya arkasında destek varmış.. dün akşam elifle faceden konuştukta ...çok güzelmiş Seher acaba ELifin yaptıracağıda mı mıknatıslı ??
ay bu ağustos anneleri kafayı yimiş kiloyla
kilo aldılar diye dert ediyolar hiç bebeklerini düüşünmüyolar herhalde okudunmu sevgi
face de deli ettiler beni :) verirsiniz diyorum anlamyıolar hele bi tanesi var 1 senede verirsin dedim
1 sene bnm için çok uzun bi süre demezmi ee o zmn yeme![]()
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)
urla,ssengun+,denizela, bursasu+,yaSelin,sev_rey,TugbaEcrin,
sultan evet siz 36 bedeb giyiyomuşuz ne güzel ama anam o kadarda zayıf olmayın be adamlar tuttumu bıraz gelsin eheheheheheheheh
benımde şu göbek olmasa tamam
memelerde var ama onlarda kadını kadın yapıyor be anacım:)))))
19+2 mi ben daha çok sanıyosum aramızıBende çok az hissediyorum arada bazen diyorum bir sorun mu var :-((
19+2 valla ben ayrıntılıya kadar emin olamam git cnm 3lü test sonuçlarını göstermeye gidince bir daha bakar benim öyle olmuştu, benim bu dr 2li iyi diye yaptırmadı 2 liden tek fark afp diye bir değermiş sadece onu yaptırmıştı....
Bende nisanın ilk haftasında ayrıntılıya gidicem rndv almadım daha
ya ewet benm demirde daha çok uzun gelmişti bunda bi 5 haftalıktı hatırlıyorum bi baktım 16 oldumsevgi yarılamışsın ya nerdeyse20 haftalık maşallah ne çabuk geçiyor bizemi öyle geliyor acaba:)
mügede öyle
sen o sefayı yazın göroh sefam olsun yandan yandan)
öyle cnm bencede ama bunlar kafayı takmış durumdalarbu iş gerçekten genetik işi..alacak yapın varsa alıyosun..almayacaksan 7-8 kiloyla bitiriyosun ben o kadar çok dikkat etmiştim ki hamileyken anlatamam ama ela 8 aylık doğdu ve ben 12 kilo almıştım
yani dikkat etmesem normal yesem 20 falanmışım bunu öğrenmiş oldum
başkası benim gibi beslense 8 kiloyla bitirirdi..sadece işe yarayacak şeyler yiyordum..şanslı olmak çok güzel bu konuda