2009 Nisan Anneleri

ahh ahhh .55 56 offf offff...
ben 62:)

neyse görenler inanmıyor 62 olduğuma daha azsın diyorlar ..
ben 58 olsam ama tatlılar olmasa..
şimdi de yaz geliyor...
söyleöiyeyim..
yazın yenen şeyleriii..

bendede olur sultan arar ara resmen frenleymem kendımı homını gırtlak olurum :))
yazın verırrıs kızlar sıcaklarda bol su ıc bıde yuru tamamdır bahar gelsın canlanırsınız

bızım cerceveler bunlardı arkaları mıknatıslıydı ve pembe tulun ıcındeydı

Son düzenleme:
oyledıye hatırlıyorum sevgıcım buzdolabı susu seklındeydı bunlar canım

bu ara iştahım çok açık ya 12 kahvaltı ettim içim kıyılıyo sanki:)
55 kiloyu geçmişim Allah sonumu hayr etsin:)

denizde girmiyor ne zamandır kaçırdığım bişeymi var yada sadece benmi farkındayım ?
sultan denız arada giriyor cumarteside faceden konuştuk iyilerrrrrrrrrrr

tamam seher ben görmedim kk da ondan sordum sağol

bu arada sinemsin vardı ya bilirsiniz hatırlarsınız onunla görüştük 2-3 nisanda bursaydamış gelmişken sizide görmek istiyorum dedi
bi buluşma ayarlarız cumartesi pazara denk geliyor sınavlarım var benim öğleye kadar ondan sonra buluşma yaparız

52 ydim esen birden kilo almazdım ben anladımki boğazım açılmış
maşallah yarasınnnnnnnn

çok güzelmiş Seher acaba ELifin yaptıracağıda mı mıknatıslı ??
mıktatıslıymış canımseherınki gibide oluyormuş masaya falan koymaya arkasında destek varmış.. dün akşam elifle faceden konuştukta ...
banada yaptırıyor sagolsunnnn

esencim yazın şirvanı kim bulsun.........
neyse canım kısmet degılmiş...........

selam herkese iyi haftalar olsun.
bende temizlikte kayranın peşinden koşturmaktan pek bişey yazamadım.
bide hamsi almıştım onları fleto şeklinde temizledim anca bitti bi kızartması kaldı.
sevgi bence hiçte öle şiş falan değilsin karnın maşalh büyümüş ama öle fazla bişey görmedim ben.
sultan canım 55 bence iyi resimlerde gayet iyi çıkıyosun hatta zayıfsınız siz tuğbayla

Saol BurcuCum öyle görmek istemişsin :21:
bence de tuğba ile sultan çoook zayıf :-))
valla bende resime karar kılayım bende yaptırıcam Elif e bizim daha çok var tabi....

adımmı geçti:))
zayıfız cnm bazı bölgeler dışında o da bende var tuğba da hiç bişey yok valla

yettimmm :))
sultan beni sormuş :) çok gezdik cuma cmrtsi pazar gece geç girdim okudum yazamadım arada..
şimdide temizlik yapıyorum azcık bakayım face de dedim melek yakaladı söyledi..
bahar temizliğine giriştim..ama 10 gün süreceğe benziyo çünkü çekmece dolap içlerinden başladım..allah yardım etsin :) arada bakarım yine herkes ii umarım

ay bu ağustos anneleri kafayı yimiş kiloyla
kilo aldılar diye dert ediyolar hiç bebeklerini düüşünmüyolar herhalde okudunmu sevgi
face de deli ettiler beni :) verirsiniz diyorum anlamyıolar hele bi tanesi var 1 senede verirsin dedim
1 sene bnm için çok uzun bi süre demezmi ee o zmn yeme :9:

bu iş gerçekten genetik işi..alacak yapın varsa alıyosun..almayacaksan 7-8 kiloyla bitiriyosun ben o kadar çok dikkat etmiştim ki hamileyken anlatamam ama ela 8 aylık doğdu ve ben 12 kilo almıştım
yani dikkat etmesem normal yesem 20 falanmışım bunu öğrenmiş oldum
başkası benim gibi beslense 8 kiloyla bitirirdi..sadece işe yarayacak şeyler yiyordum..şanslı olmak çok güzel bu konuda

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)

urla,ssengun+,denizela, bursasu+,yaSelin,sev_rey,TugbaEcrin,

sultan evet siz 36 bedeb giyiyomuşuz ne güzel ama anam o kadarda zayıf olmayın be adamlar tuttumu bıraz gelsin eheheheheheheheh

benımde şu göbek olmasa tamam
memelerde var ama onlarda kadını kadın yapıyor be anacım:)))))

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)

urla,ssengun+,denizela, bursasu+,yaSelin,sev_rey,TugbaEcrin,

sultan evet siz 36 bedeb giyiyomuşuz ne güzel ama anam o kadarda zayıf olmayın be adamlar tuttumu bıraz gelsin eheheheheheheheh

benımde şu göbek olmasa tamam
memelerde var ama onlarda kadını kadın yapıyor be anacım:)))))

eheheh meleeek
göbeğimi tutsun anca orası ele gelir hahaha:))
zayıfım ama 85 beden nabbeeeeeeer:60::60:

Bende çok az hissediyorum arada bazen diyorum bir sorun mu var :-((
19+2 valla ben ayrıntılıya kadar emin olamam git cnm 3lü test sonuçlarını göstermeye gidince bir daha bakar benim öyle olmuştu, benim bu dr 2li iyi diye yaptırmadı 2 liden tek fark afp diye bir değermiş sadece onu yaptırmıştı....
Bende nisanın ilk haftasında ayrıntılıya gidicem rndv almadım daha
19+2 mi ben daha çok sanıyosum aramızı
perş. günü gidicem cnm
eşimde dr.una görünücek boğazı geçmişmi diye ordan bnm dr.a geçicez
sevgi yarılamışsın ya nerdeyse20 haftalık maşallah ne çabuk geçiyor bizemi öyle geliyor acaba:)
mügede öyle
ya ewet benm demirde daha çok uzun gelmişti bunda bi 5 haftalıktı hatırlıyorum bi baktım 16 oldum :9: aman böyle geçsin mümkünse bide o zmnlar meşkalemiz yoktu tabi şimdi demirle uğraşmaktan günler nasıl geçiyo bilmiyorum
oh sefam olsun yandan yandan :-))
sen o sefayı yazın gör :1:
bu iş gerçekten genetik işi..alacak yapın varsa alıyosun..almayacaksan 7-8 kiloyla bitiriyosun ben o kadar çok dikkat etmiştim ki hamileyken anlatamam ama ela 8 aylık doğdu ve ben 12 kilo almıştım
yani dikkat etmesem normal yesem 20 falanmışım bunu öğrenmiş oldum
başkası benim gibi beslense 8 kiloyla bitirirdi..sadece işe yarayacak şeyler yiyordum..şanslı olmak çok güzel bu konuda
öyle cnm bencede ama bunlar kafayı takmış durumdalar
ve hiç bebeklerini konuşmuyolar sadece varsa yoksa kilo
madem öyle neden hamile kaldın böyle düşünüerek bebeklerinide üzüyolar
onlar herşeyin farkında neyse inş. doğunca akılları başlarına gelir

bende çiçek i merak ettim kaç gündür sorucam unutuyorum nerde acaba

bende gittim arkadaşa hediye aldım en son çantada karar kıldım
kendimede kıştan beri bi kısa tapuklu çizme istiyodum
anca bugüne kısmetmiş ucuzluğada girmiş aldım oohh seneye giyerim artık :9:

yazlık terlikler gelmiş içim gitti valla nasıl güzeller bi arada onlara dadanıcam:9:

sorma sultan bnmde iştahım pek bi açıldı her ne kdr yedikten sonra midem yeniden kalksada yiyorum valla özelliklede peynir markette gezerken cnm çekti aldım eve geldim salatalık ekmek peynir ooohh yedimde yedim nolcak bnm bu durumum yaza kdr bilmem:26:

Son düzenleme:
Back
X