2009 Nisan Anneleri

Emel hayırlı olsun kararınız inşallah dilediğiniz zamanda gelir bebiş.Ben öğretmenlik açısından düşününce Şubat Mart gibi bile olabilir diyorum,bebek daha da büyümüş oluyor.Arkadaşım 2 Şubatta yapmıştı,ücretsiz izne gerek olmadan bitirdi dönemi.Yani yavaştan başlayın artık hahahaaa

Ben yarın pasta için size dediğim yere gitmeyi düşünüyorum.Bana söyleyen arkadaşımın zevkine güveniyorum.Orda pastacılık kursları falan da veriyorlarmış.Güzeldir bence.
Sultan az kişi yapacaksan bence Kafkasın büyük boy pastasını al.

o ne yaramazmış öyle anam anama allah korusun:)
elif sen yaptırcan nasıl olsa benden önce bakarız bakalım güzel olursas oraya yaptıırrım bende

Melek,o ne bea,gözüm korktu valla eşini anlatınca,Ege de ona çekerse yandın o zaman.Bence sen onu şimdiden başka şeylere yönlendirmeye çalış,sonra zorlanırsın.Kesin bir spora gönder,enerjisini o şekilde atsın.

günaydınnnnnnnnnn

evet kızlar enerji yüklü.....

ya spora yada yüzmeye yollarım enerjisini tüketıp gelsin ama inşallah benzemez
ama şuanki tavırlar aynı büyümüşte küçülmüş...............

dışarda inanılmaz bi fırtına yer yerınden oynucak sannki...........
cokta sogukkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
ilk günaydın benden olsun
akşam 10 da yatınca 7 de hortladım
oğluşla babası uyuyo hala

emelcim inş. güzel haberler verirsin bu yaz bize

çiçekcim bnm ilk sezeryanımda çok rahattı inş. bu da öyle olur hiçbişey bilmiyodum ya
belki ondan rahat gelmiştir şimdi bilerek gidicem inş. bu da iyi geçer
senin resmini gördümde şaşırdım zaten daha 1 aylık olmadan canı kucağına almışsın yapma şekerim
daha dikişlerin çok yeni Allah korusun iç dikişlerin açılır fln bide onunla uğraşma melek sultan napıyo anlaattt

ayyy tuğba aynı dert bizde de var battaniye çarşaf katlayamazsın demirin yanında hemen içine giricekmiş
hatta akıllım bazen dergileri tutturup içine binmeyi planlıyo hahahah çok komik

ooohh melek kızartmalar yapmışsın afiyet olsun

bende gidip şu sıpaları uyandırayıma
artık bugün eşim dışarı çıkar iyileşti gidip demire spor ayakkabı bakıcaz
banada bişiler bakarız herhalde dururmuyum :)
gezelim bakalım havada güzel akşamada doğumgünündeyiz
öpüldünüzzzz

günaydıınn..
tuğba gözünaydın annen geliyormuş..neden canınız sıkkın önemli değildir inşallah..
melekkk maşallah eşine yani kardeşi var di mi kaynanan ii cesaret edip başka çocuk da yapmış..benim öyle çocuğum olsa tek olurdu kesin :))
bugün bende elaya kıyafet bakıcam ama elbise etek giymiyo nasıl olacak bakalım :(
benimde reglim gecikti eşime dedim akşam gidip test alalım..aay nasıl heyecan yaptı adam istiyo gerçekten..ya dedim bence bişey yok hava ısınınca öyle olur değişir benim..ama içim rahat etsin diye..
neyse bişey çıkmadı ama eşimin heyecanına şaşırdım valla..
herkes soruyo bu ara 2. yapacak mısın diye..bazen düşünüyorum ben uykusuzken çok sinirli oluyorum..o kısmından korkuyorum ama diğer açıdan tek başıma aç,uykusuz büyüttüm ben elayı şimdi annemler var vız gelir yani bebek bakması..maddi olarak düşünüyorum ama ben çok düşünüyorum galiba herşeyi eşim hiç sallamıyo maddi manevi :) istiyo yaa..

Günaydınn

Burda kar yağıyo yeniden...............

Deniz sen de istemiyorum diyodun ama fikrin değişti heralde..hayırısı olsun bebek isteyenler hakkında............

Çok yaramazmış eşin Melekcim ...Ege de ona çekerse yandın.............

günaydıınn..
tuğba gözünaydın annen geliyormuş..neden canınız sıkkın önemli değildir inşallah..
melekkk maşallah eşine yani kardeşi var di mi kaynanan ii cesaret edip başka çocuk da yapmış..benim öyle çocuğum olsa tek olurdu kesin :))
bugün bende elaya kıyafet bakıcam ama elbise etek giymiyo nasıl olacak bakalım :(
benimde reglim gecikti eşime dedim akşam gidip test alalım..aay nasıl heyecan yaptı adam istiyo gerçekten..ya dedim bence bişey yok hava ısınınca öyle olur değişir benim..ama içim rahat etsin diye..
neyse bişey çıkmadı ama eşimin heyecanına şaşırdım valla..
herkes soruyo bu ara 2. yapacak mısın diye..bazen düşünüyorum ben uykusuzken çok sinirli oluyorum..o kısmından korkuyorum ama diğer açıdan tek başıma aç,uykusuz büyüttüm ben elayı şimdi annemler var vız gelir yani bebek bakması..maddi olarak düşünüyorum ama ben çok düşünüyorum galiba herşeyi eşim hiç sallamıyo maddi manevi :) istiyo yaa..
eeheheh evet bi agbisi bide kız kardeşi var

ilk günaydın benden olsun
akşam 10 da yatınca 7 de hortladım
oğluşla babası uyuyo hala

emelcim inş. güzel haberler verirsin bu yaz bize

çiçekcim bnm ilk sezeryanımda çok rahattı inş. bu da öyle olur hiçbişey bilmiyodum ya
belki ondan rahat gelmiştir şimdi bilerek gidicem inş. bu da iyi geçer
senin resmini gördümde şaşırdım zaten daha 1 aylık olmadan canı kucağına almışsın yapma şekerim
daha dikişlerin çok yeni Allah korusun iç dikişlerin açılır fln bide onunla uğraşma melek sultan napıyo anlaattt

ayyy tuğba aynı dert bizde de var battaniye çarşaf katlayamazsın demirin yanında hemen içine giricekmiş
hatta akıllım bazen dergileri tutturup içine binmeyi planlıyo hahahah çok komik

ooohh melek kızartmalar yapmışsın afiyet olsun

bende gidip şu sıpaları uyandırayıma
artık bugün eşim dışarı çıkar iyileşti gidip demire spor ayakkabı bakıcaz
banada bişiler bakarız herhalde dururmuyum :)
gezelim bakalım havada güzel akşamada doğumgünündeyiz
öpüldünüzzzz
ohh gezin bakalım babanız geldi :)))))))

burada kıyamet kopuyor fırtınadannnnnnn sabah ekmek gevrek almaya gıttım uctum resmen cokta soguk dşarı cıkılmaz yani

günaydın
50 TL evet ama ben bu sene oraya yaptırmayı düşünmüyorum ne bileyim tadı güzeldi ama görünümü pek güzel değildi daha güzel bişey olabilir

sinem sizede geçmiş olsun canım ..

ayyyy ecem delirdi babasıyla battaniyede sallıycakmısız salla salla kollarımız koptu bıraktık senmısın bırakan çıldırdı resmen bu ara sinir edıyo beni ya zor giydırıyorum üstünü dışarıya zor çıkıyoruz kendını deli gibi yerden yere atıyorrr hey allahım sinirlerim zıpladı ya gece gece

2. yaş sendromudur. bizimkininde altını değiştirmek falan çok zor oluyor. yatıramıyorum ağlayıp duruyor.
deniz benim eşim de öle maddi manevi çok da düşünmüyor. biz daha çok düşünüyoruz. devamlı lafını yapsa da ikinci bebeğin yine de sen hazır olduğunda diyor Allahtan.

devrimcim ben elbet isterim elanın kardeşi olsun yani mutlaka olmalı diye düşünmüyorum ama olsun isterim ama dediğim gibi başka konular düşündürüyo beni..önceden milas da oturuyordum tek başıma çok zor büyüttüm ela yı..hala orda oturuyo olsaydım eşim dahil(kaza olmadıktan sonra) hiç kimse ikna edemezdi beni 2. için..hala yapıcam demiyorum ama buraya taşınmamız mucize gibi şimdi sadece maddi sorunlar kalıyo..onlarda istediğimiz gibi olsa eşim de bu kadar isterken yaparım tabi..
hatta 2. ler topiğine yazmışım ben 2. yapmıycam yapabilmem için aydına taşınmam annemin yanımda olması,eski kiloma dönmem,eşimle eskisi gibi olabilmemiz ve kendi evimizde oturmamız gibi şartlar koymuştum :) o zaman tüm bunlar imkansız geliyordu..şimdi bi ev işi kaldı zor tabi o kısmı da ama buraya kadar geldik bakalım..yine yapıcam demiyorum tabi..daha ılımlı bakıyorum diyeli..çook uzun oldu pardon...kaç gündr yazmıyorum ona sayın :)))

selam kizlar op.dr.hakan cokerin ucretsiz 1gunluk dogum oncesi
kursu var istanbul cerrahi hastanesinde ama yeterli cogunluk gerekiyo 15-20
kisi lazim
dogum oncesi uzmani tarafindan biliclendirilmeye varmisiniz
bu hafta ici ya da haftaya paz sali cars gun kesin degil
kendisi haftasonu dolu cunku

günaydın bizde bugun 7 de ayakytaydık.allahtan kayra öğlen uyuyo.
emel kararnız hayırlı olsun canım.bu aralar herkes 2. ya karar veriyo ya düşünöeye başlıyo hadi herkese hayırlı olsun.
yanlız buluşmada şirvanı maşalah bi kez daha takdir ettim .2 çocukla her yere yetişiyo ve de çok pozitif tekrar 41 kez maşallah.

tuğba canım bi yeri falan mı ağrıyo ecemin yada dedikleri gibi sendrom.
aman melek eşin neymiş öle inşallah ege öle olmaz:))
tuğba canım annen geliyomuş hadi gözün aydın.

denizicim sana katılıyorum
bi kaç isteklerın var onlarda normal bana göre bu düşüncler onlarında gelecekte rahat tmeleri için benımde bu şekilde olan düşüncelerım var
bi evim ve maddi durumumuz biraz daha iyi olsa bende egeye kardeş yaparım he yakınmıyorum allahımıza bınlerce şükür ne durumda olan insanlar var eşim bin liralayla çalışıyor e kirazzmız elk,su derken hop 500 gidiyor ikinci bebek olursa cok zorlanırız egeye yetemem hem maddi hem manevi ileriki zaman ne gösterecek bakalım..........

sizlere iyi sohbetler ben cıkayımda koltuk ları sileyım perdelerı attım makineye allahtan ütü istemıyorlar hafta cuma dogum günümüz yavaş yavaş halledeyım hava soguk olmasa pasta için cıkacaktık ama cok sogukkkkkkkkkkkkk

kesinlikle melek bu istekler yine çocuklar için..ileride maddi açıdan çok zorluk çekmesinler ya da kafayı yemiş bi anneyle büyümesinler diye..hayırlısı olsun..hayırlı değilse olmasın zaten..

gunaydınlar
allah tum ısteyenlere nasp etsın bebek ısını bende daha dusunmeyenlerdenm he kalsam doğururmuyum doğururum ama su an ıcın zor gıbı benım ıcın maddı değilde sanırım manen hazır değilim ben henuz
melek masallah egeye ya ne yaramazlık bu :)
elıf pasta akpınara sapıyosun yukarda göbek var ordan dumduz devam edıyosun sağda hemen gırıse yakın bende oranın pastalarını beyenırım hem gunluk taze oluyo hemde tadı guzel

Back
X