2009 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar....
valla bende ilk başlarda kesin yapmam diyordum sonra bir kardeşi olsa mı düşüncesi acaba yapsak mı derken kendisi geldi prensesim hayırlısı olsun allaha şükür maddi anlamda sıkıntımız yok ben manevi olarak Alp çok çektirdi aynısı olursa terelelli olurum artık :-))
TuğbaCım ne dedi de dr canını sıktı ?? benim de ilk gittiğim dr sıkmıştı canımı
Elf bende karar verdim o çerçevelerden yaptırıcam ama ben 1 mayısta yaptıracağım için acele etmiyorum
Melek sana gelince bir foto koy bakayım sende beğenirsen yaptırayım...
başka da ne vardı unuttum müge eşinin iyileşmesine sevindim...

benımde aklıma kupa geldı kupaya resım bastrırayım tulle koyayım dıye zaten fazla olmucağı ıcın bı fıyatları sorucam bakayım eğer ygun olursa aklımda o var yada kucuk askıda tısortler varya arabalara asılan onlara bakım
hava soğuk pazara gıtmem lazım pöfff

ben daha dışarı çıkmadım siz soğuk deyince gözüm korktu ama neyse bi çamaşır asıcam ordan pazara gidiyoruz akşama görüşürüzz

kesinlikle melek bu istekler yine çocuklar için..ileride maddi açıdan çok zorluk çekmesinler ya da kafayı yemiş bi anneyle büyümesinler diye..hayırlısı olsun..hayırlı değilse olmasın zaten..

Allah gönlünüze göre versin o zaman canım......tüm

isteyenlerin....................
amin kızlar herkesin gönlüne göre versinnn

sevgi elif bugun yarın kargoya verıcek gelınce eklerım canım........

selamın hellooo
Allah tüm isteyenler versin bebişşşşş
ben herzmn diyodum demirin kesinlikle bi kardeşi olması gerekli diye
araları az olsada hamile kaldığımı öğrendiğimde her ne kdr şok olsamda bi o kdrda sevinmiştim

tuğbaya noldu ya ben okumadım bişeymi olduda morali bozuk

bütün vitrinimi indirdim sildim yerleştirdim
oh parladılar valla
burdada hava soğuk ama güneş var hatta biz yürüyüşümüze gittik :)

oplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,demirim,Esennn+,sev_rey, bursasu+,hayaletorka,aliye83,

bizimde bugun kahve günü var allahtan üst komşuda burdada güneş var ama ısıtmıyor bıde cok ruzgar varrrrrrrr

haftaya gün bende iyi denk geldi ogluşumun pastasını alıp gerı kalanınada onun hesabına atıcam :) annesinden hedıyeeeee

selam kızlar harbiden buz gibi bir hava var ankara da kar yağdığına göre:53:

2.çocuk isterdim ama kendime güvenmiyorum tamam çok güzel duygular ama emin değilim
başka şeylerde var tabi kerem neyime yetmiyor :))
ay bişeyler daha yazcaktım unuttum bak

slm kızlarr
nasılsnz sizlere bi haberim varrr günm geçtiiii test yaptım hamileyimmm yarın kan tahlili yaptrcmm çok sevndm valla:49:

slm kızlarr
nasılsnz sizlere bi haberim varrr günm geçtiiii test yaptım hamileyimmm yarın kan tahlili yaptrcmm çok sevndm valla:49:

masallah yaa.. hamileler çoğunlukta.
masallah..

ben 2. bebeği maddi değilde manevi konulardan istemiyorum..
istemiyorum değil de düsünmüyorum..

yoksa kızımın bir kardesinin olmasını isterim..

sinirlerimi çok yıprattı meriç..
uyumayan yemeyen hareketli bir çocuk yoruldum.. enerjim kalmıyor bir de işe geliyorum..
ama kazayla olursa doğururum..

masallah yaa.. hamileler çoğunlukta.
masallah..

ben 2. bebeği maddi değilde manevi konulardan istemiyorum..
istemiyorum değil de düsünmüyorum..

yoksa kızımın bir kardesinin olmasını isterim..

sinirlerimi çok yıprattı meriç..
uyumayan yemeyen hareketli bir çocuk yoruldum.. enerjim kalmıyor bir de işe geliyorum..
ama kazayla olursa doğururum..

teşekkürler canm zeynep hanımda beni çok yoruyo ama nedense istedim sadece 1 ay da oldu olann hayırlısı inşş allah pişmancalık vermesn

slm kızlarr

hayırlı uğurlu olsun canım
Allah sağlıklı bi beiş versin.
ben hep erkek anneleri hamile kalıyor derken tuğbadan sonra sen de katıldın bu kervana hadi hayırlısı

hayırlısı olsun canım allah tum ısteyenlere versın
aynen esen bende o durumlardan ıstemıyorum yemek sorun huysuz ve uykusuz bıraz buyusun o zaman ısterım oda ayrı tabı :)

ya tuğba naptı acaba bısey de dememıs ınsallah kötu bıseyı yoktur

ilk günaydın benden olsun
akşam 10 da yatınca 7 de hortladım
oğluşla babası uyuyo hala

emelcim inş. güzel haberler verirsin bu yaz bize

çiçekcim bnm ilk sezeryanımda çok rahattı inş. bu da öyle olur hiçbişey bilmiyodum ya
belki ondan rahat gelmiştir şimdi bilerek gidicem inş. bu da iyi geçer
senin resmini gördümde şaşırdım zaten daha 1 aylık olmadan canı kucağına almışsın yapma şekerim
daha dikişlerin çok yeni Allah korusun iç dikişlerin açılır fln bide onunla uğraşma melek sultan napıyo anlaattt

ayyy tuğba aynı dert bizde de var battaniye çarşaf katlayamazsın demirin yanında hemen içine giricekmiş
hatta akıllım bazen dergileri tutturup içine binmeyi planlıyo hahahah çok komik

ooohh melek kızartmalar yapmışsın afiyet olsun

bende gidip şu sıpaları uyandırayıma
artık bugün eşim dışarı çıkar iyileşti gidip demire spor ayakkabı bakıcaz
banada bişiler bakarız herhalde dururmuyum :)
gezelim bakalım havada güzel akşamada doğumgünündeyiz
öpüldünüzzzz

canım ben iyiyim can ı da kucağıma almayı çok özlemiştim tutamıorum kendimi zaten ağrım sızım yok bişeycik olmas:P

bu arada dün Melekimin aylık kontrolüne gittik 4620 gram 54 cm olmuş ama sağ kalçada çıkık olma riski vrmış o yüzden 1 büyük beden bez kullanıcaz düzelme olmazsa birdahaki aya çift bez kullancakmışız inşallah düzelir yavrukuşum. Çoook tatlı benim kızım pek ağlamaz çipil çipil yüzüne bakar insanın yerim onu ben.

slm kızlarr
anammmmmmmmmmm hadi hayırlısı çok sevindim canım

Cevap paneline girdim yazana kadar 2 saat geçti
okuduklarımı da unuttum neredeyse
ekim29 hamileymiş hayırlı olsun. ne kadar çogaldı hamilelerimiz
emel de kararını vermiş,Allah gönlüne göre versin inşallah canım
ben de kısmetse 2013 şubat mart nisan gibi doğacak şekilde planlıyorum hamileliğimi, yine de Allah hayırlısını versin tabi
sultan kerem nasıl oldu kızarıklıkları geçti mi
mügecim keyfiniz hep böyle yerinde olsun inşallah. hava güzel kociş yanında bebişlerinle sağlıklı mutlu gezin eğlenin canım
melis te hala kusuyomuş ya. çok üzüldum yavruma. sinem zor bi sınavdasın bugünlerde allah yardımcın olsun canım
melekçim neredeyse tamamlamışsın doğumgünü hazırlıklarını
ben de hediyelik için en son eklediğim birmaxı bi arıycam bakalım çerceve ya da foto magnet alıcam sanırım
dün selene H&M den elbse aldım doğumgününe ayakkabılarda numara kalmamıştı bu hafta halledicem inşallah onu da
başka ne vardı unuttum kusura bakmayın nolur
deniz sana da temizliğinde kolay gelsin canım. derinden başmalışsın. benim de çok ihtiyacım var o derin temizliğe ama başlayasım yok işte

çiçek düzelir insallah canım ya kıyamam..

inşallah doktor söyleyince ben de farkettim sağ bacak soldan daha az hareketli. Bakalım inşallah bu yöntemlerle düzelir oooofffff offfffffff bu arada bizi hastane maslak acıbadem malum İbo orda yatıyo heryerde kırocan amcalar vardı:P

Son düzenleme:
insallah duzelır cıcek mınık melek uzmez senı
sultan gectımı keremıtonun pişiği

Back
X