2009 Nisan Anneleri

Resim var ama siyah beyaz:-(

seher geliyor musun yarın?Valla ben bütün imkanlarımı zorlayıp da geliyorum sen de gel.şirvan olmasaydı başka zaman da buluşurduk da,bir daha ne zaman görücez kimbilir.
Ne temizlik ne ikramlık hiç birşey yapmadım ben,ne zaman yapacaksam,temizlik için bayanı da aradım o da doluymuşşş bir işim de rast gitseeeee

slmın hellooo
resmen çöktüm şuanda çook yorldum

alışverişe gittik demirin peşinde koşmaktan bişey anlamadım tabide yinede aldık bişeyler

eve geldik mantarlı tavuk sote pilav yaptım ayaklarım ağrıdı bütün enerjim bitiyo

şirvancım çok normal baranın yaptığı demirdende bekliyorum aynı performansı
ağlayan bi çocuk gördüğünde eh diyip vurmaya çalışıyo kardeşinede aynı şeyi yaparsa diye düşünüyorum inş. yapmaz

selin inş. sorunsuz bi şekilde bırakır bi bant yapıştırıp göster bakalım uf oldu de belki öyle bırakır

ay harbiden elif her işin ters gitmiş

ne zaman yapcaksın nasıl yapmaya karar verdin yazmıştım ama okumadın heralde cvp yazmadın

selam kıslar öncelikler teşekkür ediyorum mege esen ve kutlayan kutlamayan herkese...

hemen dalayım dedim selin ben de bıraktırcam artık meme yi 19 nisan bi geçsin:) bi teyze okuyomuş ben de okutacam:) önce bu yolu sonra korkutma yollarını deneyecem..
herkese iyi akşamlar...

Son düzenleme:
Kafa mı kaldı Sultan:-)cumartesi gündüz yapıcaz kadınlar arasında.ama kardeşim eşim babam falan da olacaklr,gelenler zaten yakınlarımız.Erkeklerle de akşama devam ederiz diyordum ama kardeşim akşam çalışıyormuş,gündüz gelecekler o yüzden.

Emelcim bugün müydü d.günün?nice mutlu yıllar eşinle ve Pınarla birlikte geçirmenizi diliyorum !

dur bakalım elif hallederım yaa burada bu kadarı olsuya gerısıde olur
evet harbıden işler ters gıtmış senınnnnnnn

bende pazartesi saclarıma bi 10 paket röfle attırayım dıyorum sherden esinlendim deeee:)

yok ya eşim sarı istıyor bende koyu renk sevıyorum yıne tuttu damarı yaptır yaptır yedi beni
cumartesi dışarlarda ufak tefek ilerım var hem fotografcıya gıderım egenın pantolon pacası var bunun gibi işler salı günüm var bendeler carsamba temızlık yaparım persem be pazar var cuma ogluma iyiki dogdun yapıcaz

cumadan sonra hareket başlıyo bakalım
cumada urla pazarına gıtmek istıyorum ma dur bakalım orada cok güzel şeyler oluyor
bizim pazar ufakkk

ya kızlar be cuma gündüzmü gecemi kararsızım
cuma gündüz yaparsam

ıspanaklı peynırlı arnavut böregi
elma kurabıye
pogaca
pastamız
bide böyle salata gibi bişey yapayım dıyorum
rus salatası gıdermı
patetes yapsam zaten hamur işi cok akıl veın bana masaya acık büfe yapıcam

akşam yapsam bu saydıklarımın yaına sarma ve kek yapsam
insanlar ac kalırmı
derlermi acaba bi sulu yemek yapmamış öf bilmıyorum kararsızımmm sulu yemek derken akşam yemegıne davet etsem ee işden fırsat kalmıcak mum üflemeye egede erken yatıyorr :52::52:

akşam yaparsan çok çeşide gerenk yok bence zaten insanlar akşam yemeği yeyip gelecekler
gündüz yaparsanda bi börek bi salata rus salatası olur bide kurabiye yada poğaça yap taamdır yemeğem geliyorlar kasma kendini

ben akşam yaaparsam bi keremin pastası tamam diye düşünüyorum

akşam yaparsan çok çeşide gerenk yok bence zaten insanlar akşam yemeği yeyip gelecekler
gündüz yaparsanda bi börek bi salata rus salatası olur bide kurabiye yada poğaça yap taamdır yemeğem geliyorlar kasma kendini

ben akşam yaaparsam bi keremin pastası tamam diye düşünüyorum

ne bileyım sultan yaa akşam yapsam kyınvalidem görümcem önden gelır ee eltımlerde burda yer
onlar var dıye ee gerıye benım ailem kalıyor halamlar annemler falan öf kararsızım be en iyisi gündüz yapayım en iyisi gecen see babasıda olsun dıye akşam yapmıştık evet yenmıyor ama insanlarda konuşmedan edemıyorrrrrr
az bişey cıkarsam az derler

börek
elmalı kurabıye
pasta
ve bi salata olsun
tuzlu kurabıye olmasın dimi

o salata rusdan başka hangi salata olabılırrrrrrrrr:))))))))))

diyiverın bakem:))))))

Bence de akşam yapınca çok şeye gerek yok.Pastanın yanına tuzlu kurabiye bide salata belki.Geçen sene bizde de hiçbirşey yenmemişti,insanlar yemek yiyip de geliyorlar zaten.

Ben de gündüz yapıcam ya,geçen gününmde yaptıklarımı yapmayı düşünüyorum.
Mantarlı kıymalı bohça börek
Peynirli buzlu börek
Salatalıklı patates salatası
Tavuklu arpa şehriye salatası
Tatlı pasta var zaten,bide elmalı tart belki yaparım yetiştirirsem

ne bileyım sultan yaa akşam yapsam kyınvalidem görümcem önden gelır ee eltımlerde burda yer
onlar var dıye ee gerıye benım ailem kalıyor halamlar annemler falan öf kararsızım be en iyisi gündüz yapayım en iyisi gecen see babasıda olsun dıye akşam yapmıştık evet yenmıyor ama insanlarda konuşmedan edemıyorrrrrr
az bişey cıkarsam az derler
altın günğ değil doğum günü yapıyoruz deyiver sende
söle eltine falan çok bile yapmıcam de çıtlat anlasınlar kendimze yemek yapmaya bile uğraşamıcam de olsun bitsin elalemn lafına bakarsak ohooooooo

Bence de akşam yapınca çok şeye gerek yok.Pastanın yanına tuzlu kurabiye bide salata belki.Geçen sene bizde de hiçbirşey yenmemişti,insanlar yemek yiyip de geliyorlar zaten.

Ben de gündüz yapıcam ya,geçen gününmde yaptıklarımı yapmayı düşünüyorum.
Mantarlı kıymalı bohça börek
Peynirli buzlu börek
Salatalıklı patates salatası
Tavuklu arpa şehriye salatası
Tatlı pasta var zaten,bide elmalı tart belki yaparım yetiştirirsem
güzelllllll

altın günğ değil doğum günü yapıyoruz deyiver sende
söle eltine falan çok bile yapmıcam de çıtlat anlasınlar kendimze yemek yapmaya bile uğraşamıcam de olsun bitsin elalemn lafına bakarsak ohooooooo
:52::52::52: kız eltoım degıl kayınvalide öglen cıkıp gelır görümcemle ee ozamanda eltılerıde cagırmak lazım o zaman ehli yemekler gerek ben akşama kenşimmi hazırlanayım onlara servısmı yapayım e bu durumda kendi ailemi ayırmış oluyorum o yuzden gündüz yapayım ben bu senede babası resımlerle avunsun
güzel dedın altın günü degıl dogum günü:))))) kapıya asayım ben bu sözü:)))9

elif o arpa sehrıye salatasının tarıfını verırmısın ben bı kere yapmıştım ama tarıf gıttı
peki benım menüye yakışırmı bu salata:(((((((

Son düzenleme:
valla melek ben hiç anlamam o yaışır mı bu yakışır mı
Bence herşey herşeye yakışır hehehehhee

Salatayı da
1 su bardağı Arpa şehriyeyi kavuruyorum,sıvıyağda.Az pembeleşince tavuksuyunu döküyorum.sonra 1 limon suyunu da ekliyorum.Pilav gibi pişiriyorum.
Ayrı yerde maydanoz,marul taz soğan havuç ve haşlanmış didiklenmiş tavuk etlerini hazırlıorum.Şehriyeler pişince de ılınınca falan hepsini harmanlıyorum.Bir daha yağ koymuyorum.

Bazıları haşlayıp da yapıyormuş,ben böyle yapıyorum.

valla melek ben hiç anlamam o yaışır mı bu yakışır mı
Bence herşey herşeye yakışır hehehehhee

Salatayı da
1 su bardağı Arpa şehriyeyi kavuruyorum,sıvıyağda.Az pembeleşince tavuksuyunu döküyorum.sonra 1 limon suyunu da ekliyorum.Pilav gibi pişiriyorum.
Ayrı yerde maydanoz,marul taz soğan havuç ve haşlanmış didiklenmiş tavuk etlerini hazırlıorum.Şehriyeler pişince de ılınınca falan hepsini harmanlıyorum.Bir daha yağ koymuyorum.

Bazıları haşlayıp da yapıyormuş,ben böyle yapıyorum.

sagol canım evet gülşen bi tarıf vermıştı o haşlıyordu

belki bundan yaparım bırazda us salatası allah bereket versınnn

ben cıkıorum yatayım
yarın pazar alışverışınden sonra anneme gıdecgım yarın akşam görüşürüzzzzzzzzzz
kontorum yok olsaydı şirvanı arardım yarın her buluşmada bi konuşuyozzzzzz slm söyle burak paşayıda öp benım yerımeeeeeeeeeee

Günaydın.....
Üzüldüm bende resimlerin siyah beyaz olmasına inş.halledersin orada melek olmadı siyah beyaz lı verirsin nostalji olsun diye öyle yaptırdım dersin hehehe
ohhh bursa bugün buluşuyor Şirvan faktörüyle....
bizim Alp de bir hftdır çok terliyordu uyurken burnu da akmaya başladı şimdi de öksürüğe çevirdi öksürük şurubu adı verecek olan var mı ???

Back
X